Sirkusta

Edellisessä postauksessa hattaraa, nyt sirkusta. Kuvista arvaattekin, että olin tänään katsomassa Cirque du Soleilin the Michael Jackson Imm...Edellisessä postauksessa hattaraa, nyt sirkusta. Kuvista arvaattekin, että olin tänään katsomassa Cirque du Soleilin the Michael Jackson Immortal World Tourin. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun näin Soleilin livenä ja täytyy myöntää, etteivät odotukset ihan kohdanneet. Joskus ammoisina aikoina tehdessäni duunia nykysirkuksen parissa kuulin paljonkin ristiriitaista mielipidettä Soleilista ja nyt se on todettu, että makea show, mutta ei ehkä kovin sirkusmainen. Enemmänkin loistavaa tanssia ja musiikkia sisältävä spektaakkeli, missä sirkusnumeroita olisi voinut olla enemmänkin. Kun pääsin yli "missä se sirkus on" fiiliksestä, nautin täysillä musiikista ja etenkin tanssista, unohtamatta niitä muutamia sirkusnumeroita. Valot olivat erityisen hienot!

Silti Sorin sirkuksen joulushow ensimmäistä kertaa nähtynä on paljon suurempi elämys. Jos asutte Tampereen suunnalla, menkää katsomaan se!

Kuvat: Cirqu du Soleil

2 kommenttia

  1. Et kyllä turhaan kehu Sorin Sirkusta. Vuonna 2009 ei esitys ihan iskenyt mun 3 v poikaan. Mutta viime vuonna sitten olikin kokemus aivan loistava. Sekä äiti, että poika nauttivat täysillä ja fiilis sen jälkeen oli VAU. Nuoret eiintyjät olivat aivan huippuja.

    Tällekin vuodelle liput varattu joulukuulle. Mielenkiinnolla odotetaan, mitä siellä tänä vuonna on.

    VastaaPoista
  2. Mä kävin keväällä Las Vegasissa katsomassa Cirque du Soleil Mysteren ja se oli oikeesti yksi elämäni hienoimpia asioita, joita oon nähnyt! Meinasi itku tulla, kun se oli niin kaunis :) Tohon Michael Jacksoniin en hommannut lippuja juuri sen vuoksi, että ajattelin, että se ei varmaan ole niin sirkusmainen. Nyt kuitenkin liput ostettuna maaliskuiseen Alegriaan ja odotukset on kovat! :) :) Eli suosittelen ehkä kokeilemaan vielä jotain toista esitystä :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images