Halpaa hattaraa

Pitkästä aikaa DIY ja sisustuspostaus, näitä on toivottu! No ei oikeasti edes ole, mutta aina välillä siistiä aloittaa noin. Pakko nimittäin...

Pitkästä aikaa DIY ja sisustuspostaus, näitä on toivottu! No ei oikeasti edes ole, mutta aina välillä siistiä aloittaa noin. Pakko nimittäin esitellä mun viikonlopun 10 minuutin eteisen fiksaus, mikä maksoi kaksikymppiä ja toimii ainakin neljänkympin edestä :D


Kävin tosiaan perjantaina hakemassa Etolasta Dc fix-tarraa 4.5 metriä värissä vaaleanpuna-valkoinen. Tuo rulla on kummitellut mielessäni lähes vuoden ja nyt sain viimein aikaiseksi, en tiedä saako tästä energianpuuskasta syyttää  uutta kirkasvalolamppuani vai mitä, mutta hieno tuli.Musta noista tuli IHANAT <3 Jos viime viikolla leikin olevani Heli Kajo (mustat rajaukset ja tukka sekaisin) oon nyt leikkinyt asuvani Minna Parikan liikkeessä. Pimeää eteistä on vaan niin helskutin hankala kuvata, mutta on se ihana livenäkin, vaikka kuvat ovat mitä ovat. Kahden kaapin uusi pinta tekee ihmeitä koko asunnon olemukselle.


Mulla on tollanen lapsellinen tapa teippailla kaikkia mainoksia ja muuta sälää koristeeksi. Tuo Marimekon mainos on ollut seinällä viime kesästä, sillä kuvassa on niin ihana kesäinen tunnelma. Oli siis selvä, että se saa jäädä siihen kunnes kellastuu tai kyllästyn siihen. Mulla on myös äkäisen Armi Ratian kuva seinällä ja puhekuplassa lukee "En ole kiinnostunut muodista, se on lähinnä sairaus. Minä olen kiinnostunut vaatteista, asumisesta ja elämisestä". Samaistun kuvatekstiin kovasti, kuten myös toiseen muistutusleikkeeseeni.laukut: Pieces ja Ruitertassen

21 kommenttia

 1. No kyllä tuli hieno! En arvannutkaan, että olet vaaleanpunaista tyyppiä. ;-)

  Kerrohan, saako ton teippihässäkän tosta vielä joskus pois ilman, että pinta vahingoittuu? Joissakin sisustustarroissa on liimapinta, eli maali lähtee siinä samalla pois, jos ottaa tarrat veke. Tuollainen vaihtoehto oikealle tapetille olisi hyvä meillekin piristämään joitakin seiniä. :-)

  VastaaPoista
 2. Aiai, on se nätti! Mun pitää ehkä laajentaa "pimp my pakastearkku" -prokkista muutamaan oveen. Hertsikan Etolassa ei vaan tommosta herkkuraitatarraa ole, muuten olisin kotiuttanut rullan jo aikoja sitten.

  wwww.mutsiavautuu.com

  VastaaPoista
 3. Hiano! Ja toi oven moi moi on hauska, varsinkin kun mulla on usein tapana hyvästellä just sanomalla moi moi :D

  Ja on muuten hyvä toi Paula Vesala -sitaatti! Naulan kantaan, ja auttaa varmasti pitämään spirittiä yllä silloinkin kun blogissa on valloillaan joku suuri korvikevääntö tai jotain muuta vastaavaa.

  VastaaPoista
 4. Siis ihana tuo seinä! Oih!
  Muutenkin tuo mainosten ja sloganeitten teippaileminen kuulostaa kivalta.

  VastaaPoista
 5. Se on niin väärin, ettei kukaan tiedä mun olevan just vaaleanpunaista tyyppiä :D Kaikki on aina, et häh, jos hankin jonku vaaleenpunasen mukin tai vaaleenpunaisen eteisen...oon todellakin enemmän vaaleenpunaista tyyppiä, kuin esim musta-valkokolmioinen ;) Mä en ehkä itseni päälle laittas vaaleenpunasta ever, koska en oo mikään paris hilton, mutta tehosteena kotona oikein mainio väri!

  VastaaPoista
 6. Sepä on juurikin hertsikan etolasta! Sieltä irtometritavarapuolelta, ei kokonainen rulla vaan metritavarana :) Löytyy myös muutamassa muussa värissä, en muista vaan missä.

  VastaaPoista
 7. Oon hoksannut, et monet alkaa nauramaan tuon moi moin nähtyään, kun eihän sitä nää kun tulee sisään niin hyvin.

  Tollasia sitaatteja on hyvä olla olemassa. Pitkään mulla oli Rumba lehdestä leikattu Samuli Putron lause "Kun perusasenne on se, et kaikki ihmiset on mulkkuja ja kaikki menee päin vittua, ei tule ikäviä yllätyksiä" mutta se ei enää sovi, kun yritän olla iloinen aina...

  VastaaPoista
 8. Niin ja lisäys, Dc fix on sellasta tarraa, mikä ei jätä kontaktin tavoin jälkiä eli siitä ei tarvi sellasta liimamujua nyppiä pois kun irrottaa. On tosi monia värejä ja kuvioita, suosittelen tutustumaan.

  VastaaPoista
 9. Ihanan teiniä :) En oo sellanen tosikkosisustaja, jolla pitää olla kaikki vimpan päälle, mun huvikummussa saa olla teipattuja mainoksia ja tarraa ovissa :)

  VastaaPoista
 10. Mun täytyy alkaa metsästämäänmeidän lähintä Etolaa. >>
  Kiva, kun olet vaalenpunaisen ystävä, mutta yllätä nyt joku kerta hankkimalla vaikka vaaleanpunaiset sukat?

  VastaaPoista
 11. mulla on valkoiset sukat pitsivarrella ja niissä on brodeerattu minni hiiri, riittäskö ;)

  VastaaPoista
 12. aikas magee, tai siis tosi magee! hitto alko itelläkin kuumottaa taas toi fiksailu :)

  VastaaPoista
 13. Tää ei nyt liity millään tapaa tähän postaukseen mutta kysyn kumminkin. Muistan että joskus sata vuotta sitten kirjotit että oot tuunaamassa sellaset vanhat Emmaljungat uuteen uskoon, niin tuliko ne koskaan valmiiksi? :) Ite suunnittelen rattaiden kankaiden uusimista niin ois kiva saada vinkkejä, enkä ainakaan löytäny täältä mitään postausta niistä valmiina.

  VastaaPoista
 14. Äh, mun mielestä toi Putro-sitaatti on kamala, ankeuttaa mielen (tosin en kyllä tykkää Putrosta itsestäänkään) :/

  Voishan sen toki ottaa humoristisesti, mutta kun joskus menneisyydessä olin suhteessa sellaisen ihmisen kanssa, joka tosiaan suhtautui aika kusipäisesti kanssaihmisiin ja saattoi lohkaista ventovieraastakin loukkauksen ihan lonkalta, niin mä en oikein jaksa suhtautua huumorilla johonkin kaikki ihmiset on mulkkuja -asenteeseen. Varsinkaan kun huomasin, miten helposti sellainen ikävä asenne tarttuu itseenkin.

  Mä uskon mieluummin positiivisuuden hyvää tekevään voimaan. Silleen ei naminamisti ja ei-imelästi! Niin on parempi olo itsellä ja toivottavasti sitä kautta muillakin :)

  Kuulostinpa saarnaavalta... Kommenttiani ei pidä ottaman niin! :D

  VastaaPoista
 15. Joo, tuli! ystävä teki ne loppuun kun mulla tuli ompelurajallisuus vastaan ajan ja taidon kanssa. Kuvaa ei ole vieläollutkaan, koska nyt käytän matkarattaita niin pitkään kuin mahdollista. Lumen tullessa vaihdan niihin niin nappaampa kuvan sitten :)

  VastaaPoista
 16. Oi oisko sulla ennen jälkeen kuvaa tosta eteisestä...? Onko tuolla alla perusankeat harmaanvalkoiset ovet, vai miten?

  Mussa on samaa vikaa, ihmiset aina yllättyy tullessaa ekaa kertaa meille :) Olen pukeutumisessa aika tummissa, en kuitenkaan musta-valko, mut niitäkin, violettia, harmaata, keltaista, punaista jne. Keittiössä on kuitenkin vaaleanpuna-valkoista ja makkarissa oranssi-vihreää (no ok, kuulostaahan toi kamalalta, mut on ne kivat livenä!). Tuo moi moi on aivan huippu ;D

  VastaaPoista
 17. Ei valitettavasti ole kuvaa ennen. Mutta siis ihan perus valkoinen kaappi. Mehän asutaan nyt kaupungin vuokrakämpässä, joten just sellanen peruskaappi oli kumpikin, halvin mahollinen mitä tukusta on löytynyt.

  VastaaPoista
 18. Liityn Vesalan sitaatista tykkääjiin!

  VastaaPoista
 19. Eikä? No kyllä mä nekin aina siellä käydessä plaraan. Pitää ottaa silmä käteen ensi kerralla.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images