NAKED TRUTH

Onko joku voinut välttyä suosikkityylilyylini Veeran blogista alkaneesta haasteesta, missä kannustetaan bloggareita näyttämään alaston totu...


Onko joku voinut välttyä suosikkityylilyylini Veeran blogista alkaneesta haasteesta, missä kannustetaan bloggareita näyttämään alaston totuus? "Toivoisin meidän bloggaajien pystyvän taistelemaan sitä ilmapiiriä vastaan, jossa sallittua on vain virheettömyys". Viime sunnuntaista asti ajatuksissa, mutta vasta eilen kameran muistikortilla. Nyt tässä.Ei sillä, että täällä kovin manipuloituja kuvia olisikaan, eikä silläkään että meikkaukseni olisi jokapäiväistä hupia, vaan sillä että tämä nassu toivoo parempaa ilmapiiriä blogikommentointiin. "Vatsamakkarat ja allit sentään saa halutessaan vaatteiden alle piiloon ja jos mieli tekee, niin silmänaluset voi photoshopata. Se on valintoja. Mutta ahdamielisyyttä, todellisuudesta vieraantumista, ilkeyttä ja tyhmyyttä, asioita jotka tuntuvat aiheuttavat esimerkiksi toisten ihmisten ulkonäön arvostelua, ei voi photoshopata pois."


Lue Veeran teksti, niin tiedät enemmän.


Ps. voi hyvää päivää...luin jo erään blogin kommenttiboksista et kyllästyttää tällaiset postaukset joka blogissa. Miettikää! Jotain kyllästyttää, että yhtenä viikkona on näkynyt useampia meikkaamattomia naamoja blogeissa. On tää vaan erikoinen maailma.

15 kommenttia

 1. Ole ylpeä, oot todella luonnonkaunis! :)

  VastaaPoista
 2. kiitos! Jo termi kaunis on mulle itselleni vähän vieras, en ole itseäni koskaan mieltänyt kauniiden ihmisten joukkoon, vaikka jokainenhan on kaunis omalla tavallaan :)

  VastaaPoista
 3. Kyllästyttää varmaan siksi, jos tämä on joka blogissa, jota ko. henkilö lukee, mutta se joukkovoima tässä kai on ideana. Jos ei jaksa lukea samaa asiaa joka blogista, voi postauksen jättää väliin, mutta kaikki ei lue samoja blogeja, joten siksi on hyvä, että bloggarit jaksavat tarttua haasteeseen!

  Nuorempien kohdalla tämä haaste voi itse asiassa olla paljon suurempi juttu, koska tuntuu, että nykyään 15-20- vuotiailla "pitää" olla hiustenpidennys, ripsienpidennys, kaikki värjäykset, rusketukset ja valkaisut riippuen mitä paikkaa käsitellään ;), rakennekynnet jne ja tavallisuuden tai sanoisinko luonnollisuuden raja voi hämärtyä.

  Sinulla näyttää olevan kiva tatuointi! Koko kuvakin olisi kiva nähdä, mutta se on tietenkin ok, jos et halua kaikkea näyttää. :)

  VastaaPoista
 4. Älä, kyllä on kummallinen maailma! Mun mielestä tämä on pitkästä aikaa oikein kiehtova "ketjukirje". Mikä ihaninta, mielestäni kaikki ovat jotenkin kauniimpia juuri naturelleina. Eihän ne muutamat näpyt oikeasti varmasti haittaa kuin kantajaa itseään (itseäni ajattelen). En silti vastusta meikkaamista, itsekin tykkään opiskeluihin ja töihin aina meikata, vaikka vapaa-aika meneekin yleensä vähän väsähtäneemmän näköisenä.
  Mitä tulee tuohon kroppien muotoonkin, niin en tajua mikä siinä on, että nykyään monen mielestä kaikkien tarvitsisi olla "missimitoissa". Joku minulle joskus sanoi, että pärjäisit varmasti missikisoissa, jos laihduttaisit 10 kiloa.. öööö, jos en halua. Jos tykkään, että minulla on vähän muotoja ja kuntoni/terveyteni on näin balanssissa ja hyvä...
  Ihme maailma, toooodellakin.

  Palasin pienen tauon jälkeen taas lukemaan blogiasi ja yhtä kivaa se on kuin ennenkin... miksi lie välissä tipahdin pois edes.

  VastaaPoista
 5. Mä oon kattellut sitä supermarjo-sarjaa nyt, kun se toinen tanssipoppoo etsii tanssijoita asenteella "lihava ei saa olla". Ehkä kannattas ottaa nimenomaan muutamia vähemmän muokattuja naisia mukaan, voisi nousta tuonkin tanssiryhmän kiinnostus ihan toisiin sfääreihin :)

  Kiva kun palasit. Ainakin itselleni tulee kausia, milloin ei jaksa tiettyjä blogeja yhtään ja sit jossain vaiheessa taas jaksaa. Munkin blogi on loppujenlopuksi muuttunut paljon vuodessa, kun ei ole enää vauvajuttuja, lapsen kuvia ja omia kuvia taas on, kuvat ovat erilaisia ja jututkin monesti muuta kuin sitä neuvolahorinaa ja yhteistyöt päälle. Jotkut kaipaa tietenkin myös vanhaa ja siksi jää lukematta, mutta tällä mennään nyt, koska se tuntuu itselle omimmalta :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä sinun kelpaa tallustella "nakuna" ulkosalla. Olet kaunis ilman meikkiäkin. :-)

  Minusta tämä oli kiva haaste. Itsekin laittaisin kuvan mutta, jotenkin tuo sairaan valkoinen naama höystettynä näppylöillä ei ehkä hotsita näyttää julkisesti. :-) Kiva juttu, kun sinä tämän kuitenkin laitoit tänne. Kaikki bloggaajat, joiden kuvat olen tämän tempauksen innoittamana nähnyt, ovat olleet todella kauniita luonnostaan. :-)

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä tää on tosi piristävää, siis nähdä ihmisiä luonnollisina ja suihkunraikkaina! Osallistuinpa itsekin.

  Sulla on niin ihanan väriset hiukset! Ja olet niin nuoren nälöinen! Itse aina haaveilen ja vaalennan kuontaloani ja totean että se syö mun kasvoista kaiken värin ja elon, joten pakko pysytellä raidoissa, plaah.

  VastaaPoista
 8. Tottakai pistät, sehän se pointti onkin ettei olla erityisen täydellisiä kukaan :)

  VastaaPoista
 9. Joo, mä oon vähän babyface jos miettii et oon kohta 31v. AI KAUHEE NYT KUN KIRJOTIN NIIN HITTO KU SE ON PALJON!

  Mustakin tää on hyvä haaste, pakko tulla vakoileen sun kuva :)

  VastaaPoista
 10. Soot ihana! Mäkin bloggasin tänään tuon alastoman totuuden :) Terkkuja! <3

  VastaaPoista
 11. Huomasin! En vaan ollut kirjautunut bloggeriin niin en jaksanut sanoo, et jee! Eli JEEEEEE!

  VastaaPoista
 12. "lämmin" oli ensimmäinen sana, joka mulle tuli mieleen tuosta kuvastasi. blogisi perusteella vaikutatkin kyllä ihanan lämpimältä, selväjärkiseltä ja jalat-maassa -tyypiltä. kaunis mutsi!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images