Kirjeitä...

Tänään postitettiin muutama kirje pihailun yhteydessä. Mikään ei voita oikean kirjeen fiilistä, vaikka asian saisikin sanottua facebookin ch...

Tänään postitettiin muutama kirje pihailun yhteydessä. Mikään ei voita oikean kirjeen fiilistä, vaikka asian saisikin sanottua facebookin chatissa helpommin ja nopeammin. Siksi se kirje tuntuukin paremmalle ja henkilökohtaisemmalle.


Mutta jos postimerkki ei näytä tutulle tai jos nimenomaan näyttää liian tutulle, siihen on selitys. Sain postista mahdollisuuden tilata postimerkkiarkin itse ottamastani kuvasta. Ensin ajattelin periäitimäisesti, että istutan pojan alas ja otan jonkun hienon pönötyskuvan, mutta sitten tulin järkeeni. Arkiset hetket on parhaita! Esimerkiksi sellaiset hetket kun lapsi on kiivennyt pöydälle istumaan ja kipannut appelsiiniriisin jämät sisältäneen muovikipon päähänsä. Punainen kippo on sitä paitsi ajankohtainen, sehän on melkein kuin tonttulakki...Omakuvapostimerkkejä voi tilata postista kautta vuoden, mutta tässä vaiheessa vuotta ei liene epäselvää mihin tarkoitukseen ajattelin tilata seuraavat postimerkit. Nyt vain odotellaan lunta, että saisi kivan talvikuvan joulupostimerkkeihin. Kiire ei vielä ole, sillä omat kuvani tulivat ennen joulusesonkia muutamassa arkipäivässä. Muuten posti lupaa tilauksen perille enintään 15 päivän kuluessa. Muuten merkki toimii kuten tavallinenkin postimerkki, mutta harvemmin olen säästänyt postimerkkiarkista merkkejä ihan vain muistoksi :)


Ps. Käy osallistumassa Bella-blogien kävijätutkimukseen ja pokkaa 200 euron lahjakortti Marimekkoon! Kyllä kelpais, mutta taidan olla hieman jäävi osallistumaan itse, voittakaa te!

12 kommenttia

 1. Ei nyt liity mitenkään tähän postaukseesi, mutta koska kommentointi on tunnuksettomalle niin vaikeaksi tehty tuolla paskojen kirpputorilöytöjen blogissa, niin kommentoin sitten siitä kiitoksena tässä. Kohta pari kuukautta viime postauksesta? Kaivataanko siellä kenties vähän aktiivisempia kirjoittelijoita? Suurin osa saisi mielestäni mennä vaihtoon, mikäli ei kirjoittaminen kiinnosta, kun varmaan on innokkaampiakin olemassa. Turhauttaa vilkaista, kun postaustahti on niin hidas.

  VastaaPoista
 2. Hei,ei paskat kirppislöydöt ole mikään säännöllisesti ilmestyvä julkaisu ja nyt on hiljaista. Jos sua turhauttaa, perusta vaikka oma blogi ja kirjoittele sinne? Koko blogi oli mun yhden hetken päähänpisto, ei sen enempää. Kun tämä blogi työllistää ihan tarpeeksi, en vain ehdi kirjoittelemaan sitä ettei kukaan turhautuisi. Sorry.

  VastaaPoista
 3. Jos perustaa blogin ja kutsuu siihen muitakin kirjoittajia, niin miksi se ei kuitenkaan toimi? 17 osallistujaa ja n. 10 postausta puolen vuoden aikana. Ei mennyt ilmeisesti pointti perille, kun en tarkoittanut, että sinun se pitäisi tehdä. Eikä tarvitse pahoitella, mutta jos ei ole annettavaa blogille ja tällaiset kyselyt ärsyttää, niin ainahan sen voi sulkea.

  VastaaPoista
 4. En mä sitä aio sulkea. Mulla ei ole nyt mitään kirjoitettavaa sinne ja jos ei muillakaan ole niin nyt on näin. Paskat kirppislöydöt on mun prioriteettilistalla ehkä kohdassa 82736, joten en ole myöskään etsimässä uusia kirjoittajia.

  VastaaPoista
 5. Tuon olisi voinut ottaa parannusehdotuksena, mutta jos ei kiinnosta niin sitten ei. Että kiitos vain arvostuksesta blogin lukijoita kohtaan.

  VastaaPoista
 6. Siis sekö on sun projekti? Vau! Miten oon missannut tämmösen ihan kokonaan! :)

  VastaaPoista
 7. Ai paskis? :D Joo, on se. Mutta se on tosiaan pienellä' tauolla nyt kun ei vaan ehdi kirppiksille eikä ole muutenkaan energiaa muuhunku mutseiluun. Ilmeisesti muillekin on syysväsy iskenyt, mutta eiköhän se taas ala jossain vaiheessa pyörimään kun saa innostusta hautoa hetken..

  VastaaPoista
 8. Ai sielläkö on ollut nyt hiljaisempaa? Ja mä kun en ole uskaltanut missään kertoa jos oon ollut myymäs kirppiksillä ettei vaan tulla revitteleen mun tavaroita paskoihin kirppislöytöihin :D

  VastaaPoista
 9. Joo, kannattaa silti olla varovainen, sillä en tosiaan oo sulkemassa blogia hiljaisuudesta huolimatta ;)

  VastaaPoista
 10. Niin tutun näköinen, että bongasin teidät menneellä viikolla seiskakasissa. Toki ensin katsoin kun nousitte kyytiin, että onpa tutunnäköinen lapsi ja sitten välähti. Ja varmistui kun katsoin siihen rattaiden työntäjäänkin :) Ihana nauru pojalla!

  VastaaPoista
 11. Haaaa! Kyllä, me mennään aina sillä ostarilta Alepalle ja Alepalta ostarille. Laiska ei jaksa kävellä :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images