ILTAPUHDE

Muistatte varmaankin sänkypähkäilyni ? Muutaman viikon odotuksen jälkeen kalustekauppa.com :n sänkypaketti saapui perille, siis jo viime vii...
Muistatte varmaankin sänkypähkäilyni? Muutaman viikon odotuksen jälkeen kalustekauppa.com:n sänkypaketti saapui perille, siis jo viime viikolla. Tänään oli vuorossa operaatio sängyn kasaus, mikä ei suoraan sanottuna ollut helpoimmasta päästä. Eräät pienet mutterit olisivat aiheuttaneet avioeron, mutta onneksi meillä ei kasausapuna olleen lapsen isän kanssa ole edes parisuhdetta, niin ei mennyt mikään rikki ja valmistakin tuli. Tarvittiin vain pullo blossaa ja toinen vuoronperään olohuoneeseen hengähtämään. Huomenna ruuvaan vielä sälepohjan ja yritän ottaa kuviakin mahdollisimman nopeasti tänne näytille.


Tällä hetkellä olen valintaani erittäin tyytyväinen, enemmän pelottaa sängyn vaihto lapsen kannalta. Mutta pakko se on, mulla meni taas tänään kylki jumiin lapsen nostelusta. Tilanneraporttia pojan reaktioista tulee, kun sen aika on! Tällä hetkellä hän köllöttelee vielä vanhassa pinniksessään.

7 kommenttia

 1. Moikka! Meillä on tosi hyvin alkanut tuo "isojen poikien"-sängyssä nukkuminen kun hoksasin laittaa minun Raivokääpiölleni kannettavan radion viereen. Ei ole kuin pari hassua kertaa noussut sieltä ja silloinkin syynä on lähinnä ollut kakka. Ja siis ikää on aika lailla samat kuin teillä kun hän on myöskin kesäkuussa -11 syntynyt. Ja nyt siis on tuossa isojen sängyssä nukkunut palttiarallaa puolitoista kuukautta. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä kuulla. Mun on muistettava toi radiokikka jos menee hankalaksi, kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Hahaa, arvaan kyllä mitkä pienet ruuvit. Onneksi meillä oli väsymyshepuli ja naurettiin mahat kipeiksi avioeron sijaan.

  VastaaPoista
 4. Mami Go Go:n Minttukin vihjaili, että siinä on oma työnsä kasata sänky, heilläkin on tuota samaa mallia kerrossänky nimittäin. Mietin, et mikä siinä kasatessa, mutta olihan se aika näpräilyä etsiä vastakappaleen paikkaa ruuville :D

  VastaaPoista
 5. Joo, se radio on ihan ehdoton. Joskus sitä yllättää ihan ittensäkin olemalla uskomattoman älykäs. :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images