IHANA ROSKA

Muistan, kun naapurin silloinen ekaluokkalainen kävi ensimmäisiä kertoja meillä kylässä, hän hämmentyi nähdessään keittiömme seinässä tyhjän...


Muistan, kun naapurin silloinen ekaluokkalainen kävi ensimmäisiä kertoja meillä kylässä, hän hämmentyi nähdessään keittiömme seinässä tyhjän camembert-pahvipakkauksen. "Luuletko sä, että tuo on taulu?" hän kysyi silmät pyöreänä. Ajan kanssa useimmat ovat tottuneet siihen, että meillä on paljon roskaksi miellettäviä juttuja koristeena. Miettikää nyt, jos jotain tuotetta tehdään tsiljardi kappaletta niin kyllä sen ulkomuotokin on tarkkaan harkittu, monen seulan läpi tuotantoon päätynyt ja aivan yhtä design, kuin joku fiinimpi printtijulistekin.


Tykkään keksiä uusia käyttötarkoituksia pakkausmateriaaleille ja käytän esimerkiksi kahvipaketteja kukkaruukkuina. Pidän leikkimielisyydestä ja värikkyydestä sekä asioiden yhdistelemisestä. Ivana Helsingin liina sopii hyvin yhteen Euroshopperin hernekeittopurkin kanssa ja kossupullosta saa hienon kynttilänjalan antiikkikynttilälle. En mä silti kaikkia roskia jemmaa kotiini koristeeksi, mutta kyllä niillä saa kevennettyä ilmapiiriä helposti. Ei ehkä kaikille se omin sisustusratkaisu, mutta ainakin jokaiseen kukkaroon sopiva :D

8 kommenttia

 1. Meillä on Mötley Crüe -viinipullo kynttilänjalkana. :D

  Ja minä ainakin tykkään suuresti noista sun ideoista. Etenkin säilyketölkit etiketteineen vetoavat!

  VastaaPoista
 2. Oon tykänny monista sun postauksista mut nyt täytyy sanoa et tää on so far lemppari :) Sain inspiraation.

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa! Minustakin olisi kivaa nähdä lisää kuvia... =)
  Meillä on keittiössä saman henkinen kynttilä, tomaattipyrepurkkiin valettu punainen. Se oli niin hauska idea että oli pakko kotiuttaa markkinoilta kesällä.
  Lisää tällästä!

  VastaaPoista
 4. Pitääpä jossain vaiheessa kuvata muitakin roskia :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon jo pitkän halunnu tuommosia Heinz purkkeja keittiön ikkunanlaudalle koristeeksi, mutta en syö papuja niin en tiedä mitä teen sisällölle :D Hyvä idea menee ehkä vähän hukkaan jos vaan kaadan pavut biojätteeseen. Mutta ehkä sitten, kun mulla on se ikkunanlauta keittiössä niin hommaan jostai nuita purkkeja!

  VastaaPoista
 6. Mä aloin oikein ahmia sun vanhoja postauksia tämän myötä! Huippuja juttuja. Meidänkin keittiön ikkunalaudalla komeilee nyt säilyketölkkimaljakko, tosin omaan tyyliin fiksattuna = karun metallisena, paperiset etiketit pois liotettuina. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images