Viikkokatsaus

Hyvien tunnelmien ja makujen viikko takana. Olemme käyneet pihalla, kerhossa, pöytäliinaostoksilla, kaupungilla, ympäristömerkin bloggaajail...


Hyvien tunnelmien ja makujen viikko takana. Olemme käyneet pihalla, kerhossa, pöytäliinaostoksilla, kaupungilla, ympäristömerkin bloggaajaillassa, kirppiksellä, Eestikaupassa suklaakaupoilla, kylässä ja mujunneet kotona sohvalla laulaen laiva laiva, minne se laiva menee. Eilen leivoin pitsaa ja tänään haen uuden passin. Paljon on tehty myös arkisia asioita, pesty pyykkiä ja keitetty kaurapuuroa ja kerätty leluja, jotta ne saa sekunnin päästä hajottaa uudelleen. Imurin pussikin tuli vaihdettua.


Välillä pitää oikein nipistää itseään, kuinka hauskaa elämä on vastoinkäymisistä huolimatta ja toivoisin, että turhan murehtimisen ja märehtimisen voisi poistaa maailmasta kokonaan kun onni on nyt. Yleensä positiivinen asenne ratkaisee ongelmat paljon nopeammin mitä stressaaminen, valittaminen ja toisten syyttely. Ei toki kaikkea, mutta suosittelen kokeilemaan! Muistutuksena antikirosana, minkä hankkimista myös suosittelen!Mukavaa perjantaita kaikille ja Vain elämää-sarjassahan on tänään Katri Helena jakso, joten ainakin oma iltaohjelma on sinetöity näin :D


kuva: wordboner.com

4 kommenttia

 1. Katri Helena!! <3 Lapsena oli mun lemppariartisti. Muistan vieläkin ulkoa Anna mulle tähtitaivas!

  Olet ihan oikeassa, että turha naputus ja negatiivinen asenne on vain oman onnen tiellä. Olen potenut huonoa omaatuntoa, koska tänä vuonna jää joululahjat ostamatta. Aamulla kuitenkin valaistuin ja päätin tehdä lahjoja itse. :-) Pitää kääntää tappio voitoksi.

  VastaaPoista
 2. Ooh, ihana viikko teillä.
  Kyllä vain, vastoinkäymisiä täälläkin, mutta kun se murehtiminen ei tilanteita paranna. Vasta tällä viikolla olen ehkä ymmärtänyt sen, mitä hyväksyminen oikeasti on, ihan käytännössä.

  Miks mä luen alla olevan postauksen otsikon muuten koko ajan, että KALSAREITA?

  Hienoa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Juu tappio voitoksi ehdottomasti. Oothan käynyt pinterestistä hakeen ideoita, mullakin on siellä oma crafts osio, missä on vaikka mitä juttuja!

  VastaaPoista
 4. Siksi luet ku mäkin luen :D

  Noista takaiskuista ja muista, siis suurin osa ongelmista ei vain korjaudu sillä et niistä valittaa päivittäin ja negaa ittensä piippuun. Musta se nyt on näin kuvaa just sitä, et jos joku asia ei toimi, pitäs muistaa laittaa asiat jotenkin tärkeysjärjestykseen. Et iloisuus ja onnellisuus on aika ygösjuttuja, et kannattaako niitä vähentää valittamalla ja suremalla jotain täysin toissijaista juttua. Vastoinkäymiset, niitä on kaikilla. On vaan pirun paljon helpompaa ajatella ne vastoinkäymisinä, ei maailmanloppuna mistä muistuttaa itseään ja läheisiään päivittäin.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images