Hunajata, hunajata

Kyllä sai mun superbloggariegoni kolauksen, kun mut pari viikkoa sitten pysäytettiin eräässä Helsingin suurimmista tavarataloista, kun yriti...

Kyllä sai mun superbloggariegoni kolauksen, kun mut pari viikkoa sitten pysäytettiin eräässä Helsingin suurimmista tavarataloista, kun yritin kuvata huulirasvahyllyä ja kuvaussessioni kiellettiin :D Olisi pitänyt anoa kuvauslupaa henkilöltä, jonka numeron sain kännyyni käyntikorttiani vastaan ja lopulta tulin tulokseen, että taidan olla hullu jos alan sitä anomaan yhden kaupalle ilmaisen huulirasvavinkin takia. Mutta hähä - merkki mitä halusin kehua avasikin maanantaina nettikaupan, joten vinkkaan sitten sinne.Kaikki tajuaa, että jos mä menen vapaaehtoisesti lapsen kanssa kemppariosastolle hillumaan, on kyseessä aikamoinen erityistapaus, mutta nämä kesällä viimein Suomeen rantautuneen Burt's Beesin huulirasvat on jotain superihanaa. Olen tuonut näitä ulkomailta ja pyytänyt tuliaisiksi, sillä merkin huulirasva on vain vertaansa vailla, varsinkin kun merkin arvot ovat kunnossa. Jokainen huulirasva-addikti tietää sen kihelmöivän tehotunteen, minkä perusteella huulirasvaa voi tosiaan roudata vaikka ulkomailta ja näissä on juuri se kohdillaan. Ainoa harmi on se, ettei tuo uusi iloveburt.fi nettikauppa myy lemppariani eli hoitavaa huulikiiltoa, mikä sekä punaa huulet hyvin että hoitaa sillä kihelmöivällä tavalla. Vaadin tuotetta heti kauppaan!


Tää oli tällainen hei se sun miehes ei oo sun isäs-postaus, mikä kannustaa naisia hankkimaan kliseisten kalsarien sijaan itselleen pehmeät huulet. Niillä voi sit vaikka pussailla sitä miestä :)

13 kommenttia

 1. Psst, merkkiä on jo hetken aikaa saanut Candyshopista myös. ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Ja täällä on jotain TOISTA huulipunarasvakiiltoo http://www.candyshop.fi/brandit/burt-s-bees/tinted-lip-balm-rose.html montakohan huulituotetta noilla on? Onks toi hyvää?

  VastaaPoista
 3. tai no tyhmä kysymys, noiden kaikki rasvat on ollut mahtavia. miksei toikin olisi. Seuraavaksi ostoskoriin siis tuota!

  VastaaPoista
 4. Mä en ole itse testannut mutta aika kulttimerkkihän tuo on ja kehuttu vähän joka puolella. :) Tarkempia tietoja saa varmasti Heidiltä kyllä. :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon siis käyttänyt noita tavallisia huulivoiteita ja nyt sitä huulikiiltorasvaa ja oon tosi iloinen, et noita saa vihdoin Suomesta. Koska on se vähän hölmöä tilata ulkomailta HUULIRASVAA.

  VastaaPoista
 6. Tykkäisin jos tämä keskustelu olisi facebookissa. :D

  VastaaPoista
 7. Oikeastihan yksikään firma ei saa kieltää kuvaamista tiloissaan, koska kyseessä on julkinen paikka, jolla kuvaaminen on ihan täysin sallittua. Tuossa tilanteessa tiedostava bloggari pyytää soittamaan poliisin paikalle ja lällättelee myymälävartijoille, kun virkavalta toteaa kuvaamisen olevan ihan täysin laillista ;)

  http://www.journalistiliitto.fi/journalisti/lehti/2010/06/artikkelit/minullakin_on_oikeus/missa_saa_ja_missa_ei_saa_kuvata/

  VastaaPoista
 8. Joo, meillä on ollut pihalla hieman rähinää aiheesta ja naapurin rouva taitaa kantaa tuota lakipykälää aina lompakossaan. En kuitenkaan koe kovin järkeväksi alkaa kutsumaan poliiseja paikalle siinä vaiheessa, kun kuvaisin lempihuulirasvaani blogiini. Lähinnä mua vaan huvitti, kun juuri edellisellä viikolla ko. tavaratalon mainos oli blogissani, että rajansa se on mainonnallakin ;)

  VastaaPoista
 9. Ah miten herkun näkösiä huulirasvoja. Tää oli ihan uus juttu, mut rupes het houkuttaan. Jouluks pitää saaha tollanen taskuun. Sillonhan on aikaa pussailla! :)

  VastaaPoista
 10. Noi on niin hyviä! Minäkin olen niitä ulkomailta kantanut :)

  Irma

  VastaaPoista
 11. Ihanaa, joku muukin yhtä vannoutunut fani :)

  VastaaPoista
 12. Hunajahan on hyvää rikkinäiselle iholle, toimii siis varmasti erinomaisesti huulissakin. Meillä on käytetty apteekin hunajavoidetta pojan atoopiseen ihottumaan ja hyvin toimii, ehkä aito hunajakin toimisi mutta sitähän ei ole alle vuoden vanhalle saanut antaa. Tuo apteekin rasva on käsiteltyä hunajaa ja siitä on vaara siten poistunut, allergiavaara tosin on vielä jäljellä :) Kesällä ja syksyllä tosin en uskaltanut pojalle aamurasvauksen yhteydessä tuota laittaa pörriäisten pelossa, mutta kesällä ihokin oli onneks paljon parempi.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images