Kuppi poikineen

Posliinitusseilla piirtäminen on hauskaa hommaa lapsen kanssa. Kun valitsee hyvät tussit, ne voi polttaa kotiuunissa melkein heti piirtämise...


Posliinitusseilla piirtäminen on hauskaa hommaa lapsen kanssa. Kun valitsee hyvät tussit, ne voi polttaa kotiuunissa melkein heti piirtämisen jälkeen. Väri pysyy hyvin, mutta itse en tuosta murokupista lämmintä ruokaa silti tarjoaisi, toimii paremmin säilytyskippona. Mukeja, missä koriste on ulkopuolella, voi käyttää ihan hyvillä mielin.


Kun laitat pinterestiin haun porcelain pen, löydät mahtavia ideoita myös omiin askarteluihisi. Vai mitä sanotte näistä designmom.com:n mukeista, joiden DIY-ohjeen löydät täältä. Posliinitusseja myy hyvinvarustellut askartelukaupat.

Alin kuva: designmom.com

7 kommenttia

 1. Upeita nuo teidän astiat! Kyllä noita kelpaa käyttää.

  Tuota ideaa on käytetty töissä (pk) monet kerrat. Ilmeisesti olen kuitenkin niin hyvin irrottautunut työkuviosta tässä 1,5v aikana etten enää muistanut koko ideaa :) No ei tästä rakkaasta tuppukylästä olisi kyllä tarvikkeitakaan saanut joten se siitä, netistä kaiken saa tilata ja maksaa toimituskulut jo jotakin haluaa..

  Jos tussit on hyvät ja kipotkin hyviä, polttokin onnistunut niin pysyy muuten ainakin suurtalouskeittiön tiskikoneen kyydissä nuo värit.

  VastaaPoista
 2. mie jo mietin, että mitä matoteetä oot tällä kertaa juonut! :-D Tosi kiva idea. Vois pistää korvan taakse ajatellen isänpäivää.. Mulla on zero ajatusta lahjaksi.. Onneksi on sun blogi! ;-)

  VastaaPoista
 3. Tossa on kyllä hauska puuha ja varsinkin kun se lopputulos jää sit muistoksi pidemmäksi aikaa :)

  VastaaPoista
 4. Vähän isäinpäivähengessä tän postasinkin!

  VastaaPoista
 5. Hauskalta näyttää ja tutulta. :D Otsikkokin on melkein sanasta sanaan sama kuin meillä viime vuonna. :D

  VastaaPoista
 6. Postaa sä sit taikataikinasta niin ollaan tasoissa :)

  VastaaPoista
 7. Ahahhaa! Pitäisköhän kokeilla. :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images