Ysmy-vinkki Helsingin keskustassa kulkeville

Tänään oli tosiaan aamupäivä täynnä toimintaa kaupungilla. Ensimmäisestä osuudesta myöhemmin, kolmas osuus oli Aleksanterinkadun Elixiaan tu...

Tänään oli tosiaan aamupäivä täynnä toimintaa kaupungilla. Ensimmäisestä osuudesta myöhemmin, kolmas osuus oli Aleksanterinkadun Elixiaan tutustuminen Spinningin merkeissä ja se keskimmäinen osuus oli kun haalasin Mami Go Go:n Mintun Luhta groupin ystävämyynteihin. Tarkoitus oli hankkia uusi vihreä pyyhe jumppaan, mutta sorruin kyllä heräteostoksiinkin.

Tarjolla oli kaikenlaista monilta Luhta Groupin merkeiltä, urheiluvaatetta, untuvatakkia ja hyllyä, mutta itse innostuin, kun huomasin Ivana Helsingin ja Luhta Homen yhteismalliston tuotteita olevan hyvässä alessa. Torkkupeitot 10 eur, Lakanat 20 eur ja pöytäliinat 20 eur...ei siis todellakaan paha! Oma ostoskeikka kustansi 44 euroa, millä mukaan sai oliivin vihreän telttapussilakanan tyynyliinoineen, ruskeasävyisen maatuskapöytäliinan sekä sen vihreän käsipyyhkeen, minkä takia ysmyihin menin.

Shoppailupaikka löytyy Aleksanterinkadun Aleksi 13-tavaratalon 4. kerroksesta ja ystävämyynnit kestävät sunnuntaihin 7.10. saakka. Kannattaa poiketa!

7 kommenttia

 1. sua ajattelinkin kun kirjotin postausta :D

  VastaaPoista
 2. Nyt pitää hakea lakanoita vaatekankaiksi. Maatuskalakanat meillä jo on, mutta niistä vois ensinnäkin ommella muksullekin plus sitten esim. takkivuoriksi tms. Jos ikinä onnistun ompeleen takin ;D

  VastaaPoista
 3. mäki mietin et pitäiskö hamstrata mut päätin ettei. nää maatuskakankaat on erimoisia mitä lakanakankaat, suosittelen tätä vaatteisiin enemmän ku tota telttaa.

  VastaaPoista
 4. Mahtava vinkki, kiitos! Kipitän tonne heti huomenna!

  VastaaPoista
 5. Ollos hyvä! Mitä meinaat hankkia? :)

  VastaaPoista
 6. Kympin torkkupeitto, check! Ja bonuksena kylppärinmatto...että ei onneks sen pahemmin lähteny käpälästä :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images