Tyhmä olo

Viikon tyhmin olotila tulee varmaankin, kun korjaa kuumaliimalla lapsen askaretta. Jonka itse hajotti heittämällä sen päälle vahingossa tuol...Viikon tyhmin olotila tulee varmaankin, kun korjaa kuumaliimalla lapsen askaretta. Jonka itse hajotti heittämällä sen päälle vahingossa tuolin siivotessaan. Ja tiedostaen sen faktan, että tämä on perheemme toinen rikki mennyt askare. Ja meitä on vain kaksi täällä rikkomassa leluja. Fifty-fifty, kumpikin on hajoittanut yhden.

Nyt on näin.

6 kommenttia

 1. Heip! Tiedoksi, että tuo Jukka-tuote, joka valmistaa Askare-laatikoita, tekee/myy tohon lootaan varaosana noita kansia. On mielestäni aika huippu homma se! :)

  VastaaPoista
 2. Heh, mietin eilisen postauksen perusteella, että tää askare on jokin asia mitä sun lapsi on askarrellu :D En oo ikinä kuullu että tollaista palikkalaatikkoa sanottais askareeksi :)

  VastaaPoista
 3. On huippu! En tiennytkään :) No mennään nyt tolla kuumaliimatulla kuitenkin :D

  VastaaPoista
 4. Joo, noi Jukka puun klassikkolootat on nimeltään askare. Ei ole hankalaa hajoittaa lapsen tekemää askartelua, varsinkin tolla iällä ja taidolla tehtyä, mut tollanen umpipuinen lelu, sekin näköjään onnistuu. kummallakin

  VastaaPoista
 5. K rakastaa puista xylofoniaan. Olen kaksi (!) kertaa astunut sen soittokapulan päälle ja se on mennyt poikki. Se on nyt sekä liimattu, että teipattu. Kyllä näin on.

  VastaaPoista
 6. Onneksi muillekin sattuu. Tuo mun askareonnettomuus oli jotenkin niin surkuhupainen juttu muutenkin kun olin niin raivona, et kaikki on eessä ja minä (uhri!) siivoan tässä, et nyt pinnatuoli hittoon edestä ja heitin sen sit suoraan askareeseen. jalka rikkoin koko lootan. kyllä tuli muutama kirosana ja itkukin :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images