Terkkuja Helsingistä!

Nyt oli tullut Kamppiin nämä paljon kiistellyt uudet pysäkkikatokset. Aika mageita mun mielestä ja toi punainen väri on ihan huippu. Mieleen...

Nyt oli tullut Kamppiin nämä paljon kiistellyt uudet pysäkkikatokset. Aika mageita mun mielestä ja toi punainen väri on ihan huippu. Mieleen tulee jonkinlainen hassu leikkimökki ja piristää kyllä maisemaa ehdottomasti.

Kuulin, ettei näitä tule Hakaniemeen ollenkaan, olen harmissani vaikka Hakaniemi on mun lempparikaupunginosa ilman pysekeitäkin. Muotoilun ei tarvitse aina olla näin särmää, mutta kyllä näille ehdottomasti paikkansa on ja hauska muisto jää tästä vuodesta pitkälle tulevaisuuteen. Plus että näille on kyllä hyvä perustekin, tuskin olen ainoa maalainen joka on sekoillut Kampin metroaseman kulmilla pysäkiltä toiselle, nyt punaiset solmukohdan pysäkit näkyy tosi hyvin.

7 kommenttia

 1. ai en oo tiennytkään nuista! hienoja! sanokoot ihan kaikki muut mitä tahansa mutta tuommoinen gehrymäinen vinksalluus kiahtoo mun silmää.

  VastaaPoista
 2. Kai se on toi noiden hinta mikä on puhutellut, että rahat pitäs käyttää järkevämmin mitä yleisiin silmäniloihin. Tosin oon sitä mieltä, ettei Helsingin kaupungin talousahdinko johdu pysäkeistä ja jos he aloittavat säästämisen, säästäköön ensisijaisesti törkykalliiden konsulttifirmojen käytöstä ja muusta paskasta. kansalle leipää ja sirkushuveja, ehkä tämä lasketaan siksi sirkushuviksi :)

  VastaaPoista
 3. mulle tuli mieleen Lontoon bussit :)

  VastaaPoista
 4. just blogin facebooksivuilla sanoin samaa!

  VastaaPoista
 5. siis hienot! mulle taas tuli mieleen ne Lontoon punaiset puhelinkopit :D

  VastaaPoista
 6. Kyllä. Pienessä hupelissa vois luulla olevansa Lontoossa ;)

  VastaaPoista
 7. Ja noitten alla on tilaa useammankin odotella syyssateella !

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images