Rillirouskuilua ja lapdancea

Ihan hel***** kivaa, en pääse tällä hetkellä edes meileihini, edellisessäkin postauksessa esiteltyyn tietsikkaan tuli joku cookiemismatcherr...

Ihan hel***** kivaa, en pääse tällä hetkellä edes meileihini, edellisessäkin postauksessa esiteltyyn tietsikkaan tuli joku cookiemismatcherror (?) gmailin kanssa. Syyllinen on aika helposti nimettävissä, mutta omapa on vikani silti. Onneksi huomenna tulee ensiapua miniksen kuntoon saamiseen. Ja kyllä, bloggaan siis yleensä miniläppärillä ja onnistuu ihan mainiosti. Jos joku luulee, että tähän harrastukseen tarvisi jonkun hienonkin pelin niin ei tarvi, vaikka kyllä mä sellaisesta välillä tosiaan unelmoinkin.

Tälle päivälle ei ole muutenkaan tullut istuttua kotona, että olisi konetta edes tarvinnut, koska olen suhannut ties missä. Paras oli kun iltapäivällä lähdimme kumpikin lapsen kanssa omiin kulttuuriharrastuksiimme. Poika meni Jangvaan Tyko Elon näyttelyn avajaisiin ja minä menin... katsomaan Magic Miken :D Mikään ei paranna tiistai-illan laatua enempää mitä leffallinen puolialastomia miehiä tanssimassa sylitansseja!

Aamupäivästä iltapäivään metamorfoosi näytti tältä:Vaikka niin vannoin, että nyt alan leikkauttamaan etuhiuksiani säännöllisesti, huomaan ettei niin ole käynyt. Tällekin aamulle leikkasin nopeasti ne pahimmat epätasaisuudet pois, mutta onhan tuo siltikin, taas, aika Sipe Santapukki :/

Alempi kuva on otettu kasin kieppeillä illalla Forumissa, oli pakko käydä Arnoldsilta hakemassa evästä sillä tiesin pojan nukahtavan kotimatkalla. Ja niin kävi. Poikaa taide-elämyksistä odotellessa kävin kuluttamassa aikaa Forumin Specsaversilla, koska mun silmälasit on kai viisi vuotta vanhat ja alan olemaan todella kyllästynyt niihin. Yhdet lempikehyksistäni olisivat olleet sikahalvat, vain 29 euroa linsseineen, mutta puolisokeana joutuisin ottamaan niihin tuplaohennuksen. Jotenkin tuntuisi hassulta maksaa 140 euroa lisää alle 30 euron kehyksiin, varsinkin kun 79 euron kehyksiin kuuluu heijastumaton pinta ja ohennus ilmaiseksi mukaan. Ehkä sitten on järkevämpää ottaa kerralla kalliimmat ja laadukkaammat (??) kehykset, kuin alkaa tuunaamaan halpiksia. Hitto, jos olisi vain vähän miinusta, hakisin varmaan kerran kuussa uudet pokat tolla 29 eurolla.Mikä ilme! En osaa ottaa kuvaa katsomatta kameraan, pitäisi kai harjoitella enemmän. Mutta noi lasit olisi kyllä kivat ja tarpeeksi erit mitä noi nykyiset woodyallenini. 29 euroa! Menkää ostamaan silmälasit, te onnelliset jotka ette tarvi ohennusta, ei ollut edes maksettu mainos ettei tarvi pelätä astuvansa viritettyyn ansaan ;)

ps. Ihan hyvin nää kirjaimet alkaa muistamaan ilman näppäimiäkin :D

12 kommenttia

 1. Höö! mä olin forumissa kans joskus illalla, mut varmaan hetken aiemmin. Melkee törmättii. Mä käyn kyl ostamassa itelle pokat!

  VastaaPoista
 2. Hei sulla on pääsäs mun klasit! Ei oo hintakaan muuttunu. :-)

  VastaaPoista
 3. me oltiin kasin aikoihin. Käy hankkiin. siellä oli vaikka mitä ihania mummokehyksiä 30 eurolla <3

  ps. osaaks leikata hiuksia?

  VastaaPoista
 4. Magic Mike oli kyllä hauska leffa, itsekin kävin sen katsomassa jokin aika sitten. Hyvää viihdettä parille naisihmiselle ;)
  Itse olen iki-onnellinen, ettei minun tarvitse (enää) juosta silmälasitarjousten perässä. Neljä vuotta sitten leikkautin likinäköisyyden pois enkä ole hetkeäkään katunut. Tosin niitä miinuksia oli niin paljon, etteivät mitkään halpiskehykset koskaan edes sopineet, sillä niitä linssejä piti ohentaa ja paljon (eikä halpiskehyksiä ollut tuolloin liiemmin vielä edes myynnissä...)

  VastaaPoista
 5. Mullon aika vähänlaisesti miinusta ja hankin heinäkuun lopulla(?) Specsaversilta kahdet lasit, sillä tarjouksella "ota 2 maksa 1". Mä luulin pääseväni halvalla, mutta en löytäny sopivia kehyksiä halvemmista hintaryhmistä... itse asiassa koko Forumin kioskissa oli tasan kolmet kehykset, jotka sopi naamaan, eli valinta oli lopulta hyvin helppo - halvimmat lähti. Ilman ohennuksia ja pinnotteita 119 € kiitos ja hei. No, pointti oli siinä, että luulin että nyt maailma aukee kun mulla on kahdet rillit mitä vaihdella... yllättäen kuitenkin tulee käytettyä lähinnä vain näitä toisia. :D hahah! Lucky you jos ne halpikset siis sopii naamalle.
  Mulla oli aikoinaan Guccin kehykset ja täytyy sanoa että kyllähän ne kesti äärettömän hyvin käyttöä... siinä mielessä laatukehys on aina laatukehys, niinku yks tamperelainen optikko sanoi.

  VastaaPoista
 6. No mä en usko ollenkaan itseni kohdalla kahdet rillit ideaan, siksi en oo koskaan sortunut sellaisiin tarjouksiin. Tiedän itseni ja jumitan yksissä laseissa ja nyt kun mulla on ihanat piilarit, en edes käytä aina laseja. Mutta nää vanhat oikeasti KYLLÄSTYTTÄÄ, vaikka pidän näistä. Haluaisin toiset kaikkeen sopivat rillit.

  VastaaPoista
 7. Oi sinä onnekas! Ottaisin heti nuo tolla kolmella kympillä, mutta kun en voi!

  VastaaPoista
 8. Mä olin kyllä ihan myyty Mikestä :D

  Mua ei itseäni liiemmin edes houkuta leikkaukset, tykkään laseista ja niillä saa kivasti ilmettäkin. Nyt on vaan ollut liian kauan samat prillit niin kyllästyttää. Mutta on noi halpisrillit hyvä juttu niille, jotka ne tolla rahalla saavat. Itsellä -3.25 kummassakin silmässä niin eipä auta kuin ohentaa. Ja se maksaa sitten enemmän kuin rillit, PALJON enemmän. Mutta joku päivä on pakko satsata!

  VastaaPoista
 9. Tosin pakko lisätä, etten tiedä uskaltaisinko sortua halpiksiin, kyllä se laatu kuitenkin jossain aina näkyy ja jos rillejä käyttää 5 vuotta kuten näitä entisiä, saattaisi satsaus olla hyvä idea.

  VastaaPoista
 10. Hihhii, mun "hankin toiset lasit, että saan vaihtelua"-projekti oli ideana hieno, MUTTA enpähän mä oo näiden uusien lasien jälkeen käyttänyt niitä vanhoja ollenkaan :D Eli, kahdet lasit yhden hinnalla, ei varmaan toimis mullakaan. Mutta oon kyllä ihan sikatyytyväinen näihin uusiin!

  Silmälasiasian sijaan mun piti kylläkin kommentoida, että et sä mitään Santapukkia oo nähnytkään, kaunis sinä! Tuo neuleasu on täydellinen :) ( ja ilmeisesti "huonoina hiuspäivinä naiset vertaavat itseään miesjulkkiksiin, omasta mielestäni näytän huonoina hiuspäivinä siltä Uutisvuodon ex-Peteriltä vai mikä hänen nimensä nyt oikein olikaan :DD)

  VastaaPoista
 11. Mä himoitsin täsmälleen noita samoja kehyksiä Specsiltä joku aika sitten, mutta mies tyrmäsi ne heti! :O Nooh, en mä niitä muutenkaan olisi ottanut, koska mulla(kin) tulee kaikenmaailman ohennukset ja muut, joten hintaa tosiaan tulee enemmän kuin toi pelkkä kehyksien hinta (ja jos en nyt ihan väärin muista ne oli 19€ meidän lähiliikkeessä??).

  VastaaPoista
 12. [...] Hih, nyt puuttui kohtalo kunnolla peliin kun menin astumaan vahingossa vuosia sitten hankkimieni silmälasien päälle! Olen haaveillut uusista rilleistä kauan, mutta jotenkin on tuntunut hölmölle ostaa uudet lasit, jos vanhatkin ovat ihan toimivat ja sopivat ulkonäöllisesti hyvin päähän. Sen lisäksi imettäessä en voinut hankkia laseja, sillä heikentynyt näkökykyni olisi saattanut parantua imetyksen lopettamisen myötä – niinkuin kävikin. Rillipähkäilyjäni olet ehkä lukenutkin täältä ja lokakuun sovittelukierros Specsaversilla tallentui tänne. [...]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images