Talvihaalari - hei meilläkin on sellainen!

Tulipa kova flashback eilen, kun puin vieläkin kuumeisen pojan (ensimmäistä kertaa 6 päivään!)  pihavaatteisiin ja punaiseen talvihaalariin....

Tulipa kova flashback eilen, kun puin vieläkin kuumeisen pojan (ensimmäistä kertaa 6 päivään!)  pihavaatteisiin ja punaiseen talvihaalariin. Viime talvena pojalla oli punainen Molokidsin haalari, tänä vuonna melkein puolet halvempi KappAhlin versio. K-kirjain rinnuksessa on tosi kiva yksityiskohta, koska ei liene valtionsalaisuus että skidin nimi alkaa samalla kirjaimella.Pojalla on talveksi kaksi haalaria, ikivanha monella lapsella ollut vihreä Ticketin puku koossa 80 ja tuo prameampi KappAhlin puku koossa 92. Käytännössä haalareilla on hyvin vähän kokoeroa, mutta Kappiksen haalarissa on 5cm pidempi olka-haaraväli ja toivon todella sen riittävän kevättalvenkin yli.


KappAhlin haalariin päädyin monestakin syystä, mutta varsinkin siksi, että se oli viime talvena ruotsalaisten äitimedioiden suosikki ja ylsi Top3-pukuihin useassa haalaritestissä (ja mitä tahansa ruotsalaiset tekee- meikä matkii). Myös suomalaisista blogeista olen lukenut pelkkää hyvää haalarista ja hinta 79.90 vaan on järkevämpi kuin puolet enemmän. Haalari on ostettu lukijaillasta -25% alella, joten hinnaksi jäi oikeasti alle 60 euroa. Mutta tässä välissä on hyvä muistuttaa, että kun KappAhlin kanta-asiakkaaksi liittyy, saa tuon saman alen yhdestä tuotteesta. Eli jos oma kantiskortti löytyy, kannattaa pistää vaikka lapsen isä asialle :D


Muuten talvivaatteet edustavat linjaa kirppis - kirppis - kirppis. Ja mainitsinko jo kirppiksen? Uudet talvikengät on kyllä tilattu noiden Kuomien ollessa aika nipin-napin, mutta jännitän kokoasiaa todella. Siksi en sano kengistä enempää ennenkuin ne todella ovat jalassa ja jäävät jalkaan.


Vaan yksi asia mua kismittää: käsineet. Kintaat on aina jostain kirppikseltä ja ihan paskat. Oikeastaan kaikki kintaat mitä meillä on, on jotenkin hankalia. Peukku ei mene sisään koloonsa, vesi tulee läpi, liian kylmä, liian kuuma, liian...kaikkea negatiivista. Tekisi mieli murista, kun en vain tajua noista käsinehommista yhtään mitään....prkl! Nimimerkillä suutarin lapsella ei ole kenkiä eikä talvikintaiden arpojan lapsella kunnon käsineitä :D Mutta komiat nuo lapinlapaset silti on, ei siinä.


Ps. Anteeksi kun jotkut kommenteista oli jumittunut huomaamattani roskapostiin. Jos olet ihmetellyt missä kommenttisi on, se saattaa olla blogissa vasta nyt. Pahoittelen!

59 kommenttia

 1. Ei ole perinteisten nahkarukkasten voittanutta - ei vaan ole. Kun on kaksi vänkäriä puettavana, niin ARVOSTAN sitä, että peukalo menee (yleensä) ensimmäisellä yrityksellä kohilleen. Pitää kylmää takuuvarmasti. Ainoa ongelma on ollut kuivatus - ei voi kuivata kaapissa, eikä oikein patterinkaan päällä. Muuten sanoisin, että pesee kaikki maailman vetoketjuilla varustellut rukkaset 100-0. :)

  VastaaPoista
 2. Joo hanskat! Mullakaan ei oo pojalle yksiäkää hanskoja tähän säähän (tai kylmempää) jotka miellyttäs sekä mua että poikaa. Joko niitä ei saa käteen kunnolla, tai ne tippuu käytössä, tai on liian kuumat tai kylmät tai...

  Huoh. Joka päivä mä mietin miksei joku vaan tuo mulle hanskoja jokka on just hyvät ja saa käteen tappeluitta ja peukkuki löytää paikkansa. Ei vaa kukaa tuo...

  Eli jos löydät hyvät, vinkit otetaa vastaa.

  VastaaPoista
 3. Hae Sokokselta Elsa Pitkäsen satu-rukkaset? HIntaa alle 20 e ja tekniset ominaisuudet kohdillaan.
  Meidän 2-vuotias testasi kyseisiä tumppuja tänään ekaa kertaa ja hyvin löysi peukaloputti paikkansa ja käsineet pysyivät leikeissä mukana.

  VastaaPoista
 4. Hanskat on ongelma täälläkin! Ei ole sopivan kokoisia, ei ole tarpeeksi lämpimiä, ei pysy kädessä jne. H&M:stä löysin pienet yhdenkoon (venyvät) peukalolliset puuvillalapaset, ne on pienikokoisen 1-veen käteen aika sopivat. Kauppareissuille ne on hyvät, mutta varsinaiseen ulkoiluun ne ei riitä.

  VastaaPoista
 5. Meillä on tuo sama haalari kirjavan värisenä ja viikon käyttökokemuksen perusteella se haukkuu hintansa!
  Pukemisen kannalta helpoimmiksi hanskoiksi ovat osoittautuneet sellaiset joissa on vetskari sivussa (löytyy ainakin PoPilta ja Reimalta). Peukun saa helposti peukkuun ja useimmiten se myös pysyy siellä.

  VastaaPoista
 6. jesperjuniorissa on halvimman vedenkestävät (tähti jonathan) rukkaset, lähtee n. 10e.
  kestää lätäkköleikit ja ei kirpaise niinkun yli 30e käsineet..

  VastaaPoista
 7. Tähän asti parhaat (ja myös hinnakkaimmat) on olleet Reimatec Mini-hanskat, jotka on varmaan pienille taaperoille tarkoitetut, mutta meidän pienellä kolmivuotiaalla meni vielä viime talvena. Helpot laittaa päälle ja lämpimät sekä vedenpitävät. Kovilla pakkasilla ei ole nahkarukkasen voittanutta!

  Täksi talveksi ostin KappAhlin rukkaset, joissa on myös vetskari sivulla, jolloin peukalo on helpompi pukea. Olen ollut niin supertyytyväinen isompien (woxo) ja pienempien (just tuo kaxs) talvipukuihin KappAhlista, että uskallan luottaa laatuun myös rukkasissa.

  VastaaPoista
 8. Toi eka kuva teksteineen! Ihan paras!!! x)

  VastaaPoista
 9. Kokeilkaan ihmeessä noita Elsa Pitkäsiä! Sokos ja Prisma myy, samoin jotkut nettikaupat. Meillä ei poika ole koko tarha uransa aikana muita hanskoja talvella käyttänyt. Ei kastu eikä palele, ainakaan mun pojan sormet. Hyvät on!

  VastaaPoista
 10. Hanskoista meillä on TOSI positiivisia kokemuksia niin Elsa Pitkäsistä (oon ostanut ihan Primasta), Jonathanin Tähti-hanskoista kuin Reiman miniteckeistäkin, mutta mun mielestä nuo Reiman hanskat on ehdottomat syys/keväthanskat,eivät kuitenkaan ollenkaan niin lämpimät talviversiona kuin esim Jonathanit tai Pitkäset. Ja noista molemmista löytyy koko sovittamalla, meillä 3v tais ainakin viime talvena käyttää Pitkäsistä vielä kokoa joka oli tarkoitettu 0-1v ja alla oli vielä lapanenkin! En tiedä oliko vaan joku koko virhe vai onko ne niin reilua mitoitusta...?? Ja kappikseen kun liittyy kantikseksi saa joka kk kotiin -25% alelaput yhdelle miesten, yhdelle naisten ja yhdelle lasten tuotteelle + tuon yhden alen vielä liittyessään. Itsekin oon ostanut niillä alelipukkeilla jo kolme kertaa ton Kappiksen LOISTAVAN talvihaalarin :D Viime vuonna oli just sama malli, kuva (K) ja väritys ja meillä oli tuo punainen viime vuonna. Meinasin ostaa tänäkin vuonna sen, mutta päädyin pojan iloksi värikkääseen, se kun rrrrakastaa vaaleanpunaista :D

  VastaaPoista
 11. Juu, nahkakintaat ois kyllä hyvä. Haaveilen oululaisen Kaamospajan rukkasista, ylläri! Ne on ihanat, mutta ihme ja kumma niitä ei ole MISSÄÄN nettikaupassa enkä mä tiedä mistä niitä sais ellei Oulusta hae.

  VastaaPoista
 12. Tunnen tuskasi. Jos löydän hyvät, vinkkaan ehdottomasti!

  VastaaPoista
 13. Kiitos vinkistä, en ollut ikinä kuullutkaan moisista :)

  VastaaPoista
 14. Juu, ei ulkoillessa voi ajatellakaan tollasia puuvillajuttuja, ne on läpimärät heti!

  VastaaPoista
 15. Haukkuu hintansa? En ole ikinä kuullutkaan tuollaista sananpartta, mutta hyvä on! En tiennyt edes tollasista vetskahanskoista, oon ihan pihalla.

  VastaaPoista
 16. no jes, meneehän ne helposti käteen? peukkukin? mua kirpaisee kaikista eniten se, ettei kädet oo lämpöiset ja vesi tulee käsineestä läpi, jos saan käsineen edes käteen.

  VastaaPoista
 17. Laitatko vaikka pientä kokemuskommenttia kun noi kappiksen kintaat oot testannut? Tahtoisin tietää miltä ne käytössä tuntuu!

  VastaaPoista
 18. :D Toinen vaihtoehto olisi ollut sellainen masentunut ameeba-otos...

  VastaaPoista
 19. Kyllä noi pitää hankkia, kun on noin kovaa fanitusta!

  VastaaPoista
 20. No joo, just tänään tuli uudet alelaput, se on tosi hyvä juttu kyllä! Ja kiitos vinkeistä, mulla on nyt hyviä vinkkejä paljon ja seuraavaksi hanskakauppaan!

  VastaaPoista
 21. Meillä villalapasten käytyä kylmyydessä riittämättömiksi poika pärjäsi vähän aikaa Reimatecin tuulenpitävillä ja vettähylkivillä rukkasilla, joissa sivussa oleva vetoketju todellakin helpottaa pukemista (ylärivistä toinen vasemmalta: http://www.reima.fi/fi/collection/asusteet/kasineet-ja-topposet), ja tarrasäätökin niissä on. Mutta nuo ovat selvästi syys-/keväthanskat, ja aika pian käyttöönoton jälkeen olikin laitettava ne villalapaset noiden rukkasten alle. Siten kädet tarkenevat rattaissa istuessa nippa nappa, vaikka vielä ei ole kovin monen asteen pakkasia ollutkaan...

  Tänään ostin Travallen tekokarvavuorilliset Remu-rukkaset (https://stockmann.com/p/fi/Travalle-Remu-rukkaset/323544////////10601?cm_vc=IOProduct), katsotaan tarkenisiko niillä paremmin :)

  Käsineiden puolesta meillä ei ole niin suuria ongelmia, mutta mietin että mitkä ihmeen jalkineet mä ostan talveksi lapselle joka ei vielä kävele! Pitääkö sen ressukan mennä talvi villasukilla + pikkureinoilla, kun Reimatecin töppösillä ei enää tarkene? :D

  VastaaPoista
 22. Hahhaaa, loistava malli sulla! Mäkin olen miettinyt ostavani Minimen talvihaalarin KappAhlista. Ullakon aarreaitta ei ollutkaan pohjaton, sillä talvihaalaria ei ollut tullut hankittua fiksuna talteen aikaisemmin. Nyt tyyppi istuu ulkoillessa kuraa pelkäävissä pehmovaunuhaalareissaan rattaissa tai keinussa, ja mä yritän kirppiksiltä koluta sille maassa remuamiseen sopivaa haalaria. Jos ei pian tärppää, on käveltävä KappAhliin. Kun pian kaupoissa on jo ens kesän mallistot talvihaalareiden sijaan.

  VastaaPoista
 23. No tähän kenkäongelmaan mulla on täsmäratkaisu. Ostat Ipanaiselta Stonzit, koska ne vaan on PARHAAT jalkineet tyypille, joka ei kävele. Ja jos opettelee taapertamaan, ne käy siihenkin. Meillä oli viime talvena koko L puolivuotiaasta lähtien ja ne oli IHAN LOISTAVAT. Kannattaa ottaa joku tumma väri, jos ei halua liata niitä, keltainen oli aika hankala siinä mielessä. Mutta siis parempaa ratkaisua ei vain ole, sanon minä ja moni mun kaveri jolle pakkosuosittelin ne kengät. Et taatusti tule katumaan sijoitusta.

  VastaaPoista
 24. No suosittelen kyllä tuota, vaikuttaa ihan tosi hyvälle ja kuten kommenttiboksi raikaa, on laadukas. Tänäänkin tuli KappAhlista alekupongit -25% alea yhdestä lastenvaatteesta, joten sille ei jää hintaa paljon mitään, jos laittaa vähänkään arvoa sille kun käyttää aikansa kirppiksillä ja ostaa sitten jotain muuta "kun ei sitä haalaria löytynyt" :)

  VastaaPoista
 25. Täsmälleen sama hanskaongelnma täällä, joten mielenkiinnolla luen kommentit! Talvipukuna Minymon haalari 8e kirpparilta, saa nähä onko hyvä vai oisko pitänyt sijoittaa johonkin uuteen.

  VastaaPoista
 26. Täältä löytyi hyviä vihjeitä kyllä. Helpottaa huomattavasti kintassatsaamista!

  VastaaPoista
 27. Voi ihana miten pirteeltä toi haalari näyttää tollaista syksyn harmaata taustaa vastan. Ja voin kuvitella et näyttää aika mahtavalle myös aurinkoisilla keväthangilla :) Ne Elsa Pitkäsen rukkaset on tosiaan hyvät ja kotimaiset nallukka merkkiset nahkarukkaset on kuulemma kans huiput. Itse tilasin esikoiselle ne nallukat nettikaupasta ja hinta oli kotiinkuljetettuna 18e, joten ei kauheen paha hinta kotimaisille nahkarukkasille.

  VastaaPoista
 28. Toivotaan hei, et se säilyy kirkkaana edes kunnon ensilumille :D

  VastaaPoista
 29. Minä komppaan kans Elsan rukkasia sekä Jonathanin teddyvuorellisia perusrukkasia, kylmäkätiselläkään ei palellut :) 3 pojan kanssa rukkasia on tullut jokuset testattu ja mulle suurimman pettymykset tuottivat Reimatecit ja Popin kalliit hankinnat... Nyt luen innolla sun tärppejä mielessä jo ens talvi.... Poika nro 4 kaipaa sitten rukkaset ja haalarit ja ja ja .... ;) Tosi raikkaan värinen sun pikkumiehen vaatetus, me like!!

  VastaaPoista
 30. meillä on ollut niitä jo 4 tai 5 vuotta. saattaapa nykyään olla pikkulasten malliakin missä on vetoketju, jotka ainakin luulis menevän helpoiten.
  nuo ei oo mitkään megapaksut
  (ostin kun 3x icepeakin rukkaset, esikoinen saa itte puettua ja 5v ja 1½v saa mun kiroilun kera suunnilleen, ne on niin muhkeat)
  niin ne saa käteen.

  VastaaPoista
 31. lennellä ja reimalla on sellasia n. 20e rukkasia, missä on 40% villaa siellä vuoressa.
  meille tulee varmana testiin talvella kun kylmä iskee ja ei oo märkää. en usko että kamalasti pitää vettä mutta luulis lämmittävän

  VastaaPoista
 32. Mulla itse asiassa olikin mielessä se sun vanha Stonz-postaus, mutta oon pitänyt mielessäni myös huopatossuja yhtenä vaihtoehtona... Katotaan nyt. Koko kenkäostosasia tuntuu ihan ylitsepääsemättömältä, koska ensikenkiäkään ei vielä oo hankittu, joten talvijalkineiden ostamisessa oon ihan hukassa että minkä kokoista ja minkä mallista o_0

  VastaaPoista
 33. Meillä on jossain punaset huopikkaat, saat ne jos vaan löydän! Huopikkaat maksaa uutena 85eur, just katoin sokoksella. Eli aika hintavat uutena, varsinkin kun vauvalla ne on vaan vähän aikaa.

  VastaaPoista
 34. Liputan kyllä myös reimatecin hanskojen puolesta! Meillä on sekä välikausihanskat että kinttaat samaa sarjaa (välikausihanskat ohuemmat, kinttaat ihan mukavan paksut) eli niissä on vetoketju sivussa ja tarrakiinnytys vielä ranteessa eli pysyvät hyvin kädessä (poika 1vee4kk) ja poika tykkää niistä. Ja ovat vettähylkivät esim. Tänäänkin puistossa vähän rapakossa ehti heiluttaa käsiä eikä mennyt vesi läpi. Kovempia pakkasia varten ostin vielä kinttaiden sisään POPilta ihanat ja NAPAKAT merinovillahanskat jotka on just napakan mut joustavan matskun takia helppo pukea ja se peukku pysyy omalla paikallaan :)

  VastaaPoista
 35. Meillä ei ole toiminut mitkään vetoketjulliset hanskat, ei ensinkään. Sen sijaan Rasavil-merkkiset on kestosuosikit, juurikin tuon peukalon kannalta ja muutenkin iisit pukea. Lastenmessuilta sai hyvällä alella, 10 euroa pari ;). Nuo Sokoksen hanskatkin alkoi kiinnostaa, pitää käydä kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 36. Kiva, kun K:lla on kauniin punainen haalari! Vastaavanlainen oli Aleksilla silloin muinoin ja kylläpä väri herätti kummastusta!

  Edelleen on nuoria äitejä, joila on tiukasti "tyttöjen ja poikien värit". Niin ja pojillehan kuuluu sen mukaan ne ankeat... Jos tollasen asian suhteen on ennakkoluuloinen, niin miten on isompien asioitten laita?

  VastaaPoista
 37. Kokoon 22 oli lahtisen huopikkaita halosella 19,9e.
  Meille menisi ne, muutakin on jo pakkaskengiksi tepsut niin en keksinyt vielä tarvetta niille.

  VastaaPoista
 38. Kiitos tosi paljon! :)

  Mun lapsuusaikaiset vanhat huopikkaat on kuitenkin äidillä jossain tallessa, ja se kaivaa ne esiin tyrkylle meille. Jos on sopivat, niin mun täytyy miettiä sivuutanko Kenkiä ei koskaan käytettynä -periaatteeni... Koska lapsi tosiaan ei vielä kävele. Täytyy miettiä :)

  VastaaPoista
 39. Päiväkodissa työskennellyt kaveri just muutama päivä sitten suosittele noita Elsa Pitkäsiä ja ajattelin ne nyt sit koossa 0 hankkia täksi talveksi. Ens viikolla taitaa olla Sokoksella kaikki -15 % joten sieltä varmaan haen, jäänee hinta varmaan samoille hujakoille kuin Prismasta. Tai siis yleensä Sokkarilla on kaikki aina kalliimpaa ja monesti jaksan nähdä vaivan raahautua Prismaan mutta meillä on kans vähän haastetta tällä hetkellä julkisissa kulkemisesta, joten jos tosta Hakiksen Sokkarilta hakis ja säästäisi hermojaan.

  VastaaPoista
 40. Meillä on ollut molemmilla käytössä Reiman vetskarirukkaset, tosin 8 kk ikäisen pojan peukalolla ei ole vielä niin väliä, mutta tytön ollessa 1-2 vuotias ne oli ihan MUST. Nyt 2,5 vuotiaana hän onneksi jo löytää itse peukalon paikoilleen, eli jotain helpotusta teillekin tulevaisuudessa tulossa :)!

  VastaaPoista
 41. Höh! Miksei mulle ole tullut Kappahlin alekuponkeja, vaikka oon kantis?!? Siis kerran kuussako? Ei mulle vaan... >:/

  VastaaPoista
 42. Ei tullu kuponkeja mullekkaan, eikä ees tekstiviestiä. Olikohan noi kupongit vaan pääkaupunkiseudulle?

  Ja hanskaongelmien kanssa painitaan täälläkin, taidanpa etsiä Elsa Pitkäset kun niitä niin kovasti kehutaan.

  VastaaPoista
 43. Täällä löytyy sekä että hanskat. Haalariksi ostin lapselle Molon ja samaan settiin hanskatkin. Noita Molon ei olla vielä käytetty, mutta polarin talvihanskat on käytössä ollut parisen viikkoa. Polarilta käytössä malli jota tuossa aikaisemmin joku muukin kehui, eli sivussa vetoketju joka oikeesti auttaa peukalon metsästykseen. Hanskojen ainut miinus on suhteellisen kova hinta reilun 25€ maksavat.
  Kenkä tilanne on vielä vaiheessa..... nyt käytössä kirpparilta löytyneet vikingin goretexit jotka menee toivottavasti jouluun saakka, jonka jälkeen toivon löytäväni alennusmyynnistä jotkut toimivat lopputalven pakkasille.

  VastaaPoista
 44. Aika ihana tuo puku on muutenkin, tykkään kovasti ja nyt olen tyytyväinen etten sortunut kalliimpaan kun toimii noin hyvin :)

  Mä kävin hankkimassa Reiman minitec-kintaat, kun en oikein löytänyt Itiksestä (ei sokosta) järkevämpiä. Oiskohan se ollut Jonathan-merkki joka oli puolet halvempi, mutta vetska oli hankalasti kiristysremmin alla, eli ei ois auennut ilman remmin aukomista.

  VastaaPoista
 45. hankin sun(kin) suosituksesta juuri noi reiman minikintaat koossa 2. Mikä koko teillä menee nyt pojalle, sehän on samoja ikiä?

  Ja laitaksä noi merinot sit kintaiden alle vai miten, en edelleenkään oikein tajua tätä juttua...;)

  VastaaPoista
 46. No mä hankin jo vetskarilliset kun rookieäitinä en oikein tiennyt mitä tehdä. Jos nää ei toimi niin prkl!

  VastaaPoista
 47. No mustain on tyttöjen ja poikien vaatteita ja esim vaaleenpunanen on usein aika tyttömäinen. Mutta se ei ole este siihen pukemiseen, puhvihihoissa menee raja :D

  VastaaPoista
 48. Ne Elsa Pitkäset oli 16.95 sokoksella. kävin just tsekkaan vaikka hankinkin reimatecit.

  VastaaPoista
 49. Ah, KappAhlin alennusasiantuntija tässä päivää! Ne postit lakkaa tulemasta jos korttia ei käytä tietyin väliajoin, kuulin yks kerta kun tuskastelin saman asian kanssa.

  VastaaPoista
 50. Mä hankin ne reimat koossa 2. Nyt sitten jännätään onko ne hyvät, pitää varmaan tehdä joku äitiblogiklisee, testipostaus :D

  VastaaPoista
 51. Juu kakkoset meillä kans on. Tärkeää on että ei oo turhaan liian isot koska silloin on vaikea poimia maasta mielenkiintoisia kiviä ja keppejä :) meiltä löytyy siis samaa mallia välikausihanskat (ei toppausta vaan pelkkä vuori) ja talvihanskat (topatut). Oon itse ajatellut et kun lämpöä on yli +5 niin laitan pelkät välikausihanskat. 0- +5 astetta niin laitan ne merinovillalapaset alle ja alle 0 astetta niin laitan ne toppaversiot. Toistaiseksi ne on riittänyt ihan hyvin kun pakkasta on ollut se -5 astetta mut varmaan kun aletaan olla lähempänä -10 astetta niin sit laitan ne merinovillalapaset alle jos kädet tuntuu kylmiltä. Mut sehän on kiinni lapsesta ja siitä kuinka kauan ulkona ollaan ja mitä siellä touhutaan. Mut suosittelen kyllä noita POPin lapasia! Ne on ihanan pehmeät ja napakat (kannattaa kysyä myyjältä et saa sopivan koon).

  VastaaPoista
 52. ilman muuta testivertailut kehiin! Polareista heti huomio että kuivavat törkeen kauan pesun jälkeen...

  VastaaPoista
 53. Meilläkin on minitecit koossa 2, oli pakko ostaa kun halosella oli vika pari 10e.
  Ja keskisuomeen tulee kappiksen kuponkeja ja korttia koetan muistaa kerran kuussa käyttää.

  VastaaPoista
 54. Haa! Mäpäs ompelin, silloin joskus, Aleksille vaaleanpunaisen trikoosamettipaidan. Eerokin käytti sitä; tytöistä ei silloin vielä ollut tietoakaan. No puhvihihoja siinä ei ollut. ;)

  VastaaPoista
 55. Pienemmälle lapselle ehdottomasti ne vetskarihanskat, tässä on moni jo niitä hehkuttanut. Peukku menee paikalleen ja hanska pysyy kädessä.

  Toi Kappahlin haalari on kyllä tosi nätti. Kiva toi punanen ku menee tytölle ja pojalle. Juu, olen hyvin perinteinen lastenvaatteiden väreissä: tytölle vaaleenpunasta ja pojalle vaaleensinistä! :D

  VastaaPoista
 56. mä ostinkin vuosi sitten reiman vetskarikintaat ja ne on tosi hyvät nyt. viime vuonna peukku ei millään mennyt, nyt menee mainiosti :)

  VastaaPoista
 57. Meilläkin on Kappiksen haalari. Vihreänä. Lisäksi sain käytettynä ostettua Stadiumin haalarin (ei siinä kyllä mitään käytön jälkiä edes näy, mahtaa olla siistimpi lapsi asialla ollut kuin meidän rymyliisa :-).

  Meillä oli viime talvena Elsa Pitkäset. Vaikuttivat hyviltä, vaikka napisen kaikista hanskoista sitä samaa asiaa: miksi ihmeessä peukalon kohta pitää tehdä niin isoksi, että sinne mahtuisi vaikka aikuisen peukku??

  Täksi talveksi on viimevuotiset Elsa Pitkäset odottamassa. Rasavilin Peukalopotti-hanskoja on kovin kehuttu ja nettikaupan outlet-osastolta kotiutin sellaiset meille.

  Mahtaisiko nahkarukkasia saada Tuomaan markkinoilta?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images