Puhdas täytepostaus pyykkihulluille

Jee, uutta ekologista tahranpoistoainetta :D Oi mutsi mutsin pyykkiainemanifesti saa jatkoa! Ensinhän  kirjoitin Attituden pyykinpesuaineest...


Jee, uutta ekologista tahranpoistoainetta :D Oi mutsi mutsin pyykkiainemanifesti saa jatkoa! Ensinhän kirjoitin Attituden pyykinpesuaineesta ja olin tyytyväinen. Sitten tuli eteen tahrat joihin aine ei toiminutkaan ja siirryin sydän verellä Vanishiin saaden paljon hyviä vinkkejä teiltä tahrojenpoistoon. Ja viikko takaperin löysin sitten pr-toimiston nurkasta Attituden tahranpoistoaineen ja kinuttuani sen itselleni siirryin takaisin Attitudeen.


Ja se todella toimii!-postausta tästä ei vielä saa, sillä kokeilu on niin alussa. Suklaa-, ruoka- ja kakkatahrat ovat lähteneet helposti irti, mutta esimerkiksi bolognesea tai porkkanasosetta en ole joutunut vielä irrottamaan, "harmi". Ajattelin kuitenkin vinkata tästä tuotteesta, sillä monihan fanittaa Attitudea muun muassa ihanien eteeristen öljyjen tuoman tuoksun takia ja sitähän on tässäkin!


Attituden jälleenmyyjät löydät täältä. 800 ml tahranpoistoaineen hinta on n. 6 eur.


10 kommenttia

 1. Tämä menee nyt vähän samaan kastiin kuin viinipullon ostaminen etiketin perusteella, mutta pitäisiköhän tuota kokeilla jo siitäkin syystä että pullon kyljessä lunneja.

  VastaaPoista
 2. No mäkin ostin sen ekan attitudekanisterin siksi kun siinä oli pingviinejä :D Tai no en SIKSI mutta huomasin sen pullon kaupassa niiden takia ;)

  VastaaPoista
 3. Porkkanatahrat lähtee suoralla auringonpaisteella.:) Tosin sitä on vähänlaiseen tälleen talvisaikaan saatavilla, mutta kesällä toimii loistavasti. En itse tätä uskonut ennen kuin kokeilin itse. Auringonvalo hajottaa karotiinin. Märkä pyykki aurinkoon ja kuiva pyykki on porkkantahroista vapaa.:) (voi olla että tämä vinkki on tullut jo esille, mutta oli pakko se tähän laittaa..)

  VastaaPoista
 4. Juu, joskus bloggasinkin siitä! se on mahtava juttu, mutta ei tosiaan talvella toimi. Samoin tomaatti lähtee auringossa.

  VastaaPoista
 5. Tuota tomaattihommaa on tiennykään.:) Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 6. Mietin kuule ihan samaa. =) Pakkauksen takia voisin hankkiakin. :)

  VastaaPoista
 7. Tämä on ihan ajankohtainen kun saan tänään vihdoin ja viimein viikkotolkulla rikki ja korjattavana olleen pyykkikoneeni takaisin. <3 Hatunnosto menneille sukupolville, jotka pyykkäsivät käsin. Itse en ole juuri siihen hommaan ruvennut, mutta pyykkien kanssa onkin sitten saanut juosta ympäri pitäjää. Iso kiitos kuuluu ystävilleni jotka ovat auliisti omaa konettaan lainanneet.

  VastaaPoista
 8. Äläpä muuta viserrä! Mulla oli pitkään vain taloyhtiön one käytössä ja sekin oli ahdistavaa. Mutta tiskikoneeseen en vielä ole sortunut, luultavasti sekin tulee kohta (pakko) hankintana.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images