Lisää vain vauva

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan?! Etsin kirpputoreilta edesmenneen Pampesa Oy:n vauvamallin nallekeinua varmaan puolitoista vuotta ja ny...
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan?! Etsin kirpputoreilta edesmenneen Pampesa Oy:n vauvamallin nallekeinua varmaan puolitoista vuotta ja nyt sen löysin taloyhtiömme roskakatoksesta. Kangas on kuin uutta, käytön jälkiä ei näy, mikä on suoranainen ihme koska puupalat kertovat keinun olleen käytössä. Mun oli pakko pelastaa keinuvanhus kaatopaikkakohtalolta, vaikka eihän oma supermieheni tällaiseen mene! Ehkä laitan sen silti kattoon ja vaikka jonkun vauvanuken siihen, tuo on niin ihana!


Vanhat Pampesan keinut on tosi hyvälaatuisia, kannattaa aina poimia kirpparilta kun löytyy. Aika harvassa ne ovat, mutta itse olen löytänyt 2 "laatikkokeinua" muutamalla eurolla. Näistä toinen on päivittäin käytössä ja ihan superkiva laite.


Ja tätä uutta keinua en kyllä raaski kierrättää eteenpäin, keksin sille jonkun käyttötarkoituksen vaikka väkisin :D Mutta jos tuollainen vauvakeinu kiinnostaa, lähes samanmoisiapa onkin nyt myynnissä! Huomasin uusimmasta Deko-lehdestä perheyrityksen nimeltä Pasila Design ja heidän keinunsa on sitä paitsi turvallisempi, kiitos tuon turvakaiteen ja kangaskeskiosan. Siinä kelpaisi köllötellä.


11 kommenttia

 1. en oo ikinä nähny tommosta vauvavauvakeinua, siis enpä ees tienny tommosen olemassa olosta :D meil oli semmonen laatikkomallinen pampesa, mut ihanat lapseni vähän korjas sitä...enää tallella siis vaan ne kangasosat, enkä oo jaksanu tuunata kuntoon. harmi, kun ois nyt tosi hyvä meijän nuorimmalle :)

  VastaaPoista
 2. oi, tuo on ihana malli. Muutenkin oon ihan nallefani, siis tuon merkin nallen fani (en kaikkien kauheiden teddykuosien fani)!

  Se on muuten helppo kasata muutamasta rimasta ja lastulevyn palasta se keinu uudelleen. harmi, jos on palat hukassa :(

  VastaaPoista
 3. täähän ois ihan passeli mun pikkuneidille mutten viitti ruveta kattoon reikiä porailemaan kun muutenkin tässä talossa on oudot toiminta tavat ettei tuu jälkikäteen nillitystä sitten kun mahdollisesti päästään parempaan paikkaan muuttamaan :DD

  VastaaPoista
 4. tai sit poraat ja murehdit myöhemmin ;) Porausjäljet on aika helppo peittää valkoisesta katosta, tosin et saa syyttää mua yllätyksestä jos vuokranantaja suuttuu!

  VastaaPoista
 5. emmä lähe leikkimään kun on aika vittumainen isännöitsijä jo valmiiks :D

  VastaaPoista
 6. Ihan mahdottoman upea keinuntaväline! Sekä löytösi että tuo Pasila Designin. On nimittäin ollut hakusessa sisätiloihin joku peli keinumiseen, mutta vastaan ei ole tullut kuin muovisia ehdokkaita. Pitäisi näemmä lukea tota kotiin kannettavaa Dekoa vähän tarkemmin noiden vauvauvauvauva-lehtien sijaan, niin olisin tästäkin tiennyt. Mutta on se hyvä, että sä olet kertomassa!

  VastaaPoista
 7. Meniskö se teidän paapero tuohon meidän keinuun? Sitähän saa lainata kyllä, vaikka joskus ehkä haluunkin sen takasi vaikka leluoravalle :D Meillä on myös sellainen laatikkoversio tuosta nallekeinusta, sitäkin saa lainaan. (näen jo silmissäni vauvalehden blogigaalan vuoden lapsiteko: lastentarvikelainaamo Oi mutsi mutsille!)

  Se vauvalehtikiintiö tulee täyteen n. lapsen ollessa vuoden ikäinen, en mä lue enä'ä ollenkaan sellasia tylsiä lehtiä vaan dekoo ja trendii :D

  VastaaPoista
 8. No hitto, mä ainakin äänestäisin sua vuoden lapsiteon saajaksi tämän ehdotuksen johdosta! Onko se laatikko sellainen "perusmallinen", joita puistoissakin on? Semmonen, jossa voi ottaa lujatkin vauhdit? Sellainen olisi hakusessa, ja me kyllä kainosti Minimen kanssa otettaisiin lainatarjous vastaan.

  VastaaPoista
 9. Pitäs eka saada sellanen gaala vaan :D Mut meilasin sulle kuvan.

  VastaaPoista
 10. Kyllä sitä aina yhdet gaalat perustaa, jos lehdet ei itse tajua :D Kiitos kuvasta, oon ihan täpinöissäni! Niin maar se mutsius muuttaa täpinöinnin kohteita.

  VastaaPoista
 11. HEi, upea keinu! olisiko kovasti vaivaa, jos viitsisit ottaa jotain mittoja kiikusta?:) noista puuosien pituuksista.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images