Sairaan hyvää ruokaa ja ihania poikia

Tässäpä todella nopea ja ihan törkeän hyvä lounasvinkki, mikä näyttää tältä: Katkarapusalaattia ja halloumileipää. Salaatti on kasattu yksin...

Tässäpä todella nopea ja ihan törkeän hyvä lounasvinkki, mikä näyttää tältä:
Katkarapusalaattia ja halloumileipää.


Salaatti on kasattu yksinkertaisesti rucolaa sisältävästä salaattisekotuksesta ja sekaan heitetty pussi katkarapuja (meillä pieniä ja isoja jämäpussit), purkki raejuustoa, puolikas kurkku ja oliivipurkin loppu. Yksinkertaiset aineet sekaisin ja päälle Filosin vaaleaa balsamicokastiketta (huom! kastiketta, ei pelkkää balsamicoviinietikkaa), mikä ei ole liian vahva katkiksillekaan. Seuraksi grillattu tai paistettu leipä, missä reilut viipaleet halloumia sisällä. Toimii varmasti ja ei väsytäkään liikaa. Leipävinkiksi annan Pågenin subit, jotka musta parhaita tällaisiin lisäkkeisiin, missä leivän maun ei kuulukaan olla liian voimakas. Tää on just sellanen hyvä pulla, missä Halloumi tulee oikeuksiinsa, mutta sisältää yllättävää kyllä 7.0% kuitua.


Niin hyvää!Jälkiruuaksi voi keittää ison kupin maitokahvia ja lukea Vetovoiman salaisuuksista ;)


Niistä puheenollen, mulla on ollut perjantaista lähtien sellainen ihastumisfiilis päällä ja taidan tietää mun tulevan miehen nimenkin: Jare Henrik Tiihonen. Mutta en ole vielä varma, koska Jonne Aaronkin on aika ihana. Miksi mä tajuan noiden ihanuuden vasta nyt enkä esim silloin kun olin sinkku ja kuljin festareiden vippialueilla väärennetyillä passeilla? Odotan jo nyt ensi perjantaita, kun Jonne vetää Kaija Koota, jo muutaman sekunnin insertti toi kyyneleet silmiin. Ihania nuo teini-idolit.

14 kommenttia

 1. Jonne Aaron on munkin yksi kestosuosikki! T. Puuma

  VastaaPoista
 2. Mutta miksi se ei ollut silloin mun suosikki kun me jaettiin yhteinen kantabaari?!?! Se on niin ihana NYT! Onneksi niiden suvussa on kokemusta puumista, on meilläkin toivoa.

  VastaaPoista
 3. Mä en edes ole nähnyt sitä onneksi livenä, olisin joutunut tekemään jonkun siveettömän puumaryntäyksen sen kimppuun ja suudella kiihkeästi sen suloisia lapsenkasvoja! Nykyisin se on onneksi jo edes jotenkin miehistynyt, ettei tule niin rivo olo puhua siitä.

  VastaaPoista
 4. mä oon kerran nähnyt jonne aaronin pissalla muutaman metrin päässä musta, mutta en silloin tajunnut mikä kultahetki se olisikaan ollut. nyt harmittaa

  VastaaPoista
 5. Niin ja eikös se Jonne ole nyt vapaakin? Itsekkin tykkään kyseisestä sarjasta.
  Mutta voi miksi jonne ei laula aina suomeksi!?

  VastaaPoista
 6. NIINPÄ!! Miksei! Sille sopii se tosi hyvin ja saa tällaisen vanhemman naisihmisen ihan liikuttumaan aina.

  Ja Jonne, jos olet vapaa, give me a call! (meilikin käy)

  VastaaPoista
 7. Jonnen voit pitää, mutta Jare on mun mun mun MUN!! ;)

  ps. Etkö ookaan sinkku? :O

  VastaaPoista
 8. Äh, oon mä sinkku mutta en silleen sinkkusinkku, mullahan asuu tuo yksi mies jo mun kanssa :D Tarkoitin varmaan että villi sinkku, nyt oon epävilli sinkku...

  Tästä tulee nyt vähän kisaa sitten, onneksi toi Jare kai asuu Hkissa ni voin mennä vakoilemaan sitä vaunujen kanssa joskus ;)

  VastaaPoista
 9. Siis hitto se ohjelma on kyllä ihan omiaan kehittämään tosi hämäriä ihastumisia! Mä _inhoan_ räppiä, ja Cheek on ollut jo pitkään se kaikista ärsyttävin (ehkä siksi että se näkyy joka paikassa ja esiintyy joka hiton festareilla) mut voi vitsi, Jare on kyllä ihanan symppis! En kestä! Jonnekin nykyään kun se ei enää näytä teinitytöltä...

  VastaaPoista
 10. Siis allekirjoitan täysin sanomasi. IHANIA. Mut Dingo-fania musta ei tääkään ohjelma saa, tosin Kaija Koo on alkanut kiinnostamaan kovasti :)

  VastaaPoista
 11. Mun piilevä dingo-fanius (vaikka oon ihan liian nuori siihen, mä en ollut lähellekään edes syntynyt silloin!) kyllä nosti päätään Nipan jakson kohdalla, vaikka nykyään se onkin aika tylsä doku. Ne biisit on silti ihania. Sen sijaan siis Jari Sillanpää, mä voisin ihan hyvin ottaa sen vaikka esim. sedäkseni.

  VastaaPoista
 12. Vain elämää oli yllättävän positiivinen ohjelma, katon sen uusinnan aina jos en perjantaina näe.... :D Aiemmin ajattelin Cheekiä ällönmöllönä mutta myönnän, nyt on mennyt sille pointsit kun ohjelman myötä tajunnut kuinka symppis Jare on ja ihan fiksun olonen kaveri.

  VastaaPoista
 13. Tästä vois melkein repiä otsikoita: "mammablogeissa huumaannuttiin hiphopparista" :D

  VastaaPoista
 14. Näyttää tosi hyvältä nam o_o !

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images