IT IS OVER NOW!!!

Iso lööppi imetysuutisiin, SE ON LOPPU NYT! Olen todella helpottunut. Vuosi ja neljä kuukautta sitä jaksoi, mutta ei kyllä päivääkään enempä...

Iso lööppi imetysuutisiin, SE ON LOPPU NYT! Olen todella helpottunut. Vuosi ja neljä kuukautta sitä jaksoi, mutta ei kyllä päivääkään enempää olisi pystynyt. Laastarit nännien päällä ristissä oli tie helppoon lopetukseen, jos se tässä iässä koskaan helppo voi olla. Puoleentoista viikkoon ei ole tissiä käytetty ja ilmeisesti se häiritsevä makean maidon hajukin on poissa, kun ei enää tarvitse asua mun paidan sisällä. Kiitos tissit 2011-2012, ei oteta ihan heti uusiksi.

Ps. kyllä, ensimmäisenä imetyspäivänä otettu kuva kertoo kuinka isot ne voivat olla.  Tuo ruskea vasemmassa näkyvä juttu on kai nänni? Onneksi enää ei tarvitse rakentaa rintaliivejä kahdesta pyöräilykypärästä. Me so happy!

Pps. Bellablogien johtoportaaseen terkkuja, että tätä kuvaa ei sitten laiteta nostoksi sinne yläslideen!

32 kommenttia

 1. Onnea lopetuksen johdosta :-D Kylläpä on ihana kuva, muistui mieleen itellekin ne ajat kun tissi oli vähintään kaksinkertainen pojan pään kokoon verrattuna...Ei oo ikävä niitä aikoja eikä tissejä! :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos, ei oo mullakaan ikävä! :) :)

  VastaaPoista
 3. Hih, itse odotan innolla, että rintavarustus pienenee. Kai se siis pienentyy, vaikka tuskin nöpötisuja tässä elämässä enää takaisin saa. :D

  VastaaPoista
 4. Täällä kans yks joka oli ihan järkyttynyt kun tissi oli paljon isompi kun babyn pää! Ei onneks enää, mutta kohta taas:D

  VastaaPoista
 5. musta tuntui, et se oli tuolloin isompi ku mun oma pää :D

  VastaaPoista
 6. Hahhhhaaa, mullakin oli aluks tollaset pyöräilykypärätissit, huikeet!

  VastaaPoista
 7. Mahtava kuva! Onnea pitkän imetyksen onnistumisesta ja sen loppumisesta :)

  VastaaPoista
 8. Wau! Onneksi olkoon! Mun pitää varmaan kanssa kokeilla tuota laastaritemppua.. F on kohta 1v 2kk ja tää on yhtä iloista imettelyä.. Varsinkin kaikissa julkisissa paikoissa tulee hinku. jipii. Tisseistäkään enää jäljellä ku patalaput. Ei edes kintaat, vaan patalaput.

  VastaaPoista
 9. Pistit sitten baarin kiinni. Laastari vaikuttaa ihmimillisemmältä kuin käyttämäni sinappi. Lapsi ei muuten syö vieläkään kyseistä tuotetta.

  VastaaPoista
 10. mä teen pieniä aaltoja täällä sohvalla tän kunniaksi :D

  VastaaPoista
 11. Ihana kuulla että sait lopetettua imettämisen :) Vuosi ja 4kk on loistava suoritus, varsinkin kun ite kykenin sen 3kk kyseistä hommaa tekemään. Hitto mie järkytyin kyllä noista jättiboobseista mitkä ilmesty maidon noustessa, KUKAAN ei ollu kertonu sellasesta eli tosiaanki järkytyin. Pyöräilykypärämeiningillä meilläkin silloin :D

  VastaaPoista
 12. Itsekkin katselin tänään kuvia pojan ensimmäisiltä viikoilta ja huh, voiko pienellä ihmisellä/naisella enää suurempia tissejä olla.. Toisaalta varsin mukavaa kun eivät roikkuneet kuten nykyiset patalaput :) Minä vielä imetän, poika täytti juuri vuoden, muutaman kuukauden nyt ainakin meinasin vielä jatkaa ja lääkärienkin mielestä hyvä pojan allergioiden vuoksi, mutta onhan tämä välillä aika raskasta. Toisaalta olen jo kuitenkin noin 11kk noudattanut tiukkaa ruokavaliota, joten miksi en vielä jaksaisi, jouluksi houkuttaisi lopettaa, mutta tuleehan noita jouluja myöhemmin lisää :) Tuo lopettamisen vaikeus mietityttää kyllä muutenkin sillä poika on varsinainen tissihaukka, mitähän ihmeen kikkoja sitä oikein joutuu/keksii käyttää..?

  VastaaPoista
 13. Baari kiinni, tuli ihan puskista toi lopetus ittellekkin. yks päivä vaan päätin ettei enää JAKSA. Toi sinappi kuulostaa aika raa'alle touhulle :D

  VastaaPoista
 14. Hyvä, mä tein kans eilen ku tajusin ettei se oo enää ajankohtaista hommaa.

  VastaaPoista
 15. Ne ekat kuukaudet taitaa olla hankalimmat, vaikka maitoa tulisikin. Mullakin oli jossain vaiheessa ajatus et lopetan kun kävi niin kipeää, mutta en sitten lopettanut. Kätevyyden takia mä imetin tota pitkään, helpotti paljon kun ei jaksanut kantaa maitoja mukana.

  VastaaPoista
 16. Toi oma penska on ollut ihan hullu tissiapina, roikkunut kiinni ja saanut kilareita esim metroasemalla kun en oo halunnut antaa tissiä deekujen vieressä kuukaus sitten. Suosittelen kokeilemaan tota laastaritemppua, se oli isolle jo jotain ymmärtävälle lapselle aika helppo tapa, kun ne teipit tuli. yhdessä ihmeteltiin, et mitkäs nämä on ja ompa kurjaa kun on laastarit...välillä jouduin ruokapöydässäkin kaivamaan tissin et kumma juttu, ne on edelleenkin siinä. Mutta loppujen lopuksi yllättävän HELPPO tapa.

  VastaaPoista
 17. Onnea! Hienoa, että laastarikikka toimi noinkin helposti.
  Meillä kaksoset päättivät 7kk:n iässä, että nyt riitti, helpommalla saapi pullosta. Piisasi kyllä mullekin, tuntui, että päivistä meni suurin osa imettäessä... varsinkin, kun en koskaan oppinut kunnolla imettämään heitä yhtä aikaa, aina meinasi joko toinen tippua lattialle tai sitten meinasin hukuttaa toisen maitosuihkuun, jos ote lipesi, eikä siinä heti saanut lasta takaisin oikealle hollille ;). Phuuh, ei ole hirveästi ikävä niitä vauva-aikoja (toki kylläkin mun pieniä vaaveja), aika sumussa ne meni. Nyt he ovatkin jo reippaita koululaisia... höh, mihin ne vuodet ovat menneet?

  VastaaPoista
 18. Onpas mainio konsti nuo laastarit. Mä sanoin esikoiselle vaan, että maito loppui. Hän meinasi, että tisseihin pitää sitten vaihtaa patterit. :D Hän oli aikamoinen tissitakiainen, imetinkin reilut kaksi vuotta.

  VastaaPoista
 19. Onnea hienosta imetystaipaleesta ja sen sujuvasta lopusta!

  VastaaPoista
 20. Mahtista! Taisit tehdä teippauksen intuitiivisesti juuri oikeaan aikaan. Ystäväni 3-v ei tuohon halpaan enää mennytkään. Mulla on vieläkin hirveä ikävä imetystä, vaikka maidontulon kanssa oli jatkuvaa taistelua imetyksen päättymiseen saakka. Poika teki stopin 8-kuisena. Siihen mennessä ehdin mm. palkata imetystukihenkilön, juoda litroittain imetysteetä, temppuilla imetysapulaitteen kanssa, huudattaa päivittäin rintapumppua imetysten välillä, kärsiä jatkuvista tiehyttukoksista oikeassa rinnassa. Ai niin, oli vielä lapsen allergiakimara minkä takia olin suppealla imetysdieetillä. Tässä kun jäkättää, niin voikin loppukaneetiksi todeta, että oikeastaan hyvä, että loppui koko imetys niin aikaisin =D

  VastaaPoista
 21. en olisi ikinä selvinnyt kaksosista, toi imi tissit tyhjiin yksinkin :D

  VastaaPoista
 22. Kiitos, sitä kyllä osaa arvostaa kun on näitä lopetuskokeiluja ollut ennenkin huonolla menestyksellä!

  VastaaPoista
 23. Joo, kyllä varmaan joskus tulee ikävä mutta oikeastaan ton 8kk:n jälkeen se meininki muuttu aika lailla, siitä on sellaset läheistyyshetket kaukana kun toinen juo vähän, pomppaa pois, kaivaa tissin bussissakin, huutaa jos ei saa, huikkaa, ei huikkaa....ymmärtänet :)

  VastaaPoista
 24. Ihana kuva ja onnea uuteen vaiheeseen siirtymisestä! Mun tissihirviö on kohta kaksi ja laulaa heleästi "dildiddildildil"-rakkauslauluja tissimaidolle. Viikonloppuna aloin ekaa kertaa tosissani miettimään jotain pehmeää vierotusta, kun haluaisin lisää kiloja (olen ihan tikku) ja oman kehoni jo ihan itselleni. Voisin periaatteessa imettää pidempäänkin, mutta nyt aika yllättäen oman kehon kanssa tuntuu ettei enää jaksaisi. Haikeaa se tulee olemaan, tämä postaus kosketti. Ehkä mäkin aloitan hiljalleen pohtimaan meidän strategioita (vaikka vähän hirvittää)...

  VastaaPoista
 25. Ihan varmasti. Kun sitä osaa arvostaa vaikka lopetus olisi sujunut ilman mitään kokeilujakaan. Esikoinen vieroittui itse puolitoistavuotiaana, tämä pienempi jatkaa pidempään, jännä nähdä kuinka pitkään.

  VastaaPoista
 26. Sain siis nauttia kuherteluajan ja vältin tuon kammotusvaiheen sekä vieroitustaistelun. Jes, meillä on jotain mennyt putkeen =)

  VastaaPoista
 27. Vaikka mä en yleensä muiden imetysasioihin puutu (koska none of my business ja sitä rataa ja arka aihe, ihan kirjaimellisestikin toisinaan) niin well done, tosi hyvä saavutus, oikeasti hienoo että ihmiset imettää! (Vielä tässä päällä Teiniäiti-ohjelman angsti kun KUKAAN ei imettänyt). Ja nauti normaalitisseistä, huraa!

  VastaaPoista
 28. JESSSSSS!!! Mä olen luullut (ihan vilpittömästi ja oikeesti) olevani ainoa tissihirviö, jonka boobsit oli ja on edelleen vähintään tuplat vauvaparan pään kokoon verrattuna. Ihanaa etten oikeesti ole ainoa. Olen jopa oppinut jokseenkin elämään näiden hinkkien kanssa, jotka nyt pojan ollessa 3kk ovat näköjään vakiintuneet kuppikokoon K.
  Olen myös vielä imetyksen suhteen onnenhuuruissa, sillä olemme VIHDOIN oppineet yhdessä tämän imetyksen salat, ja pärjäämme ilman rintakumia, pumppauksia ja kommervenkkejä. Alku oli sanalla sanoen haastavaa, mutta siitä vaikka joskus toiste. Tai sit ei ollenkaan.

  Onnea oman kropan takaisin saamisesta! :)

  VastaaPoista
 29. Hui apua! siis tuo kuva on jotenkin säikäyttävä vaikka omatkin tissit on isot ja imetyksistä on kokemusta, muttakun laskettu aika on ens viikolla niin mua on alkanu jännittään tuo imetyshomma. Ne ekat viikot (tai kuukaudet) on niin ähräämistä ja sähläämistä ennenku pääsee vauhtiin, etten yhtään oota sitä juttua. Muuten kyllä oon jo valmis synnytyshommiin. :D

  Huippua et teillä nyt ohi vierotus! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images