Romua meille, romua teille

Pitkästä aikaa kirppiksellä - paikkana Myyrmäki. Täsmähakuna oli juniortuoli ja se löytyi. Kesällä mietityttäneet kengät löytyivät uutena vi...

Pitkästä aikaa kirppiksellä - paikkana Myyrmäki. Täsmähakuna oli juniortuoli ja se löytyi. Kesällä mietityttäneet kengät löytyivät uutena vitosella, joten niitäkään ei tarvinnut paljon miettiä. Jotain leluja myös lähti mukaan, askere isän luo ja muovisälää mun riemuksi. Naapurin äidin vielä pistin ostamaan euron maatuskan, kun omat rahat loppuivat :D

Noista juniortuoleista voisin muutaman sanasen sanoa, ainakin sen että jo on tuolilla hintaa. Tuo on kai se Ikean puinen versio, jonka alkuperäinen hinta on lähemmäs 50 euroa. Sain tingattua tuolin 17 euroon, mutta olisi jäänyt kyllä myyjälle ellei tarve olisi ollut kova.

Meiltä muuten saa tulla hakemaan pois vanhan valkoisen syöttötuolin, jos jotakin kiinnostaa. Kaipaa ihan taatusti uutta maalia, kun oon pessyt sen suihkun alla, mutta käytettävyys on hyvä. Siinä on alla sellainen levy, minne voi laittaa vaikka painon niin ei muksu keikahda jos yrittää keinuttaa tuolia. Lähtee ilmaiseksi ja varmaan lähtee aika paljon kuivunutta banaaniakin mukana. Meilatkaa kuka tarvii!

8 kommenttia

 1. Ihana kassi? sitäkö tarkoitit ;) On käynyt kassi Myyrmäessä, otin tarkoituksella todistusaineistoksi kuvaan!

  Mä kerään silleen pienesti erilaisia maatuskoja, on muutamia hauskan mallisia jo ennestään.

  VastaaPoista
 2. Hiukka hyviä löytöjä! Siis meinaatko että K istuu ja pysyy tolla tuolilla tarvittavat hetket ruokailun ajan? Vau, aika hyvin on kasvatettu ;) kengistä erityismaininta, mistä noi alunperin on?

  VastaaPoista
 3. Joo, ei sitä voi pitää enää syöttiksessä kun se ottaa tukee ja kiipee pöydälle. Tollasessa istuu ihan tyytyväisenä :D Oon jättäny syöttiksen pois varmaan 2kk sitten, välillä käytetty mut muuten se on PORRASJAKKARALLA syönyt pöydän ääressä. En ole ehkä tarpeeksi alleviivannut, mut jossain asioissa poika on tosi kehittynyt. Se osaa syödä täysin itse lusikalla, istuu oikealla tuolilla ja rakentaa legopalikoista torneja, 1v3kk iässä :D Mut sit toisaalta se on ihan vauva, syö tissiä ja semmosta...

  Noi kengät on niinkin hehkeästä mestasta ku Dinsko! Oisko ollut about 25 euroo oikee hinta, ei pahat alunperinkään. Mietin silloin etten tiiä tulisko käytettyy, toi vitonen ei harmita vaikka jäis nurkkiin.

  VastaaPoista
 4. pakko vielä leuhottaa et K on tosi hyvä syömään, kaikki menee piparjuuri-lohileivistä simpukan kautta punaisiin viinimarjoihin ja homejuustoihin. Ehkä noi pöytä"tavat" ja kiinnostus ruokaan tulee verenperintönä, et ku ruokaa on tarjolla sitä syödään hartaasti istuen :)

  Tosi hyvä oli tuoliostos, toimii tolla lapsella paremmin ku syöttötuoli

  VastaaPoista
 5. Meillä on Brion sit käytössä about samanikäisellä lapsella, ja tuolista on otettu turvakaari pois ja toimii paljon paremmin! Tosin meillä on vyö siinä.

  VastaaPoista
 6. Miten 17e on kova hinta ehjästä, alunperin 50e maksaneesta tuolista? Mun mielestä alle 50% alkuperäisestä hinnasta on edullinen. Ilmaiseksiko ne tavarat pitäisi kirpputorilla antaa?

  VastaaPoista
 7. Kaikki on suhteellista, teen itse paljon kirpputorilöytöjä ja käyn kirppiksillä paljon, siksi en yleensä maksa mistään kirppiskamasta mielellään kuin 10% alkuperäishinnasta. Tuonkin tuotteen olisin löytänyt pidemmällä etsintäajalla paljon edullisemmin. Tosin kritiikkini koski myös tuotteen alkuperäistä hintaa, 50 euroa Ikean puutuolista on aika överi hinta, siellä kun hintataso muuten ei ole yhtään tuota luokkaa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images