K-A-I-N-O Kaino!

Äh, nyt mulla olisi arkikerrottavaakin muttakun ei tarvittavat linkit toimi millään! Siksi postaankin jostain ihan muusta, eli villapuvuista...

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=476bc07092&view=att&th=1397c8b8929bc698&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_THj97cfRo5h4-4-XzgqOT&sadet=1346439574612&sads=n0iMKaLOrokOhfzBJiJZcaj85tM


Äh, nyt mulla olisi arkikerrottavaakin muttakun ei tarvittavat linkit toimi millään! Siksi postaankin jostain ihan muusta, eli villapuvuista! Kainon uudet syysmallit ovat ilmestyneet ja mähän olen kovanluokan Kainofani. Viime talvena kuitenkin ostin järkevänä tyttönä lapselle Kainon villapuvun, jossa oli niin paljon kasvunvaraa ettei tarvi ihan heti uutta hankkia. Pojalla on myös kokoa liian suuret Kainon villahousut, jotka on ihan mahtavan näköiset ja superkätevät, lahje käännettynä tahi suorassa.

Kokopuvussa on valkoisia sydämiä ruskealla pohjalla ja villiksissä harmaalla pohjalla valkoisia elefantteja. Silti silmä alkaa oikein säkenöimään kun noita uusia pukuja katselee, varsinkin omenaista kuosia. Kumpikin meidän Kaino lastenvaatteista (+ äidin renkulahuivi myös alakuvassa!) on kestänyt käytössä hyvin. Merinovillaisessa haalarissa saattaa olla pientä haalistumaa ruskeassa värissä, mutta villahousut ovat kuin uudet, samoin renkulahuivi. Mainio materiaali tuo villa, kun sitä pystyy käyttämään ympäri vuoden, villabyysat on ollut kesälläkin käytössä eikä ollenkaan liian kuumat.Olen aina Kainosta postatessa harmitellut nettikaupan puuttumista ja harmittelen sitä nytkin. Jos tarpeeksi harmittelee harmittelemistaan, se voi vaikka toteutua niinkuin kävi Po.P:n verkkokaupan kanssa. Tuotteita voi kuitenkin katsella Kainon sivuilla ja etenkin facebooksivuilla, kummastakin löytyy yhteystiedot ja kustihan polkee ilman virallista onlinestoreakin :)

Ja jos jotain kiinnostaa, niin pojan Kainovaatteet on hankittu vähän yli puolivuotiaana tyynen rauhallisesti koossa 90cm, ensin meni käärityin hihoin ja nyt ilman. Villahousut ovat kapeaa mallia mikä antaa periksi, että reippaasti vain kasvunvaraa jos meinaa hankkia köyliöläistä laatuvaatetta!

Loppuun leikkimielinen arvuuttelu, hankin tänään uudet urheilurintsikat, mikä koko? Noo 90 FF tietty  :D Jos mun rinnat imetyksen lopettamisen myötä pienenevät, voin tehdä noista kupeista 2 pipoa. Ne menee ehkä sitten eskarissa.

 

8 kommenttia

 1. Hei, mistä tuollaisia hattuja saa, mikä sinulla tuossa kuvassa on?

  VastaaPoista
 2. Haalari-innostukseen en päässyt mukaan aiemmin, mut itselleni voisin Kainot nähtyäni ottaa villaisen haalarin. Nytkin on jo niin kylmä, että käyttöön menis heti! Pitääpä kurkata, onko kokoja vain lapsille. :D

  VastaaPoista
 3. se on costo-merkkinen. ostettu vantaan tammistosta jostain alesta outletista. muuten aika kalliita, mut joskus tekee löytöjä :)

  VastaaPoista
 4. Mä yritin jo viime talvena kysellä, et eikö löytys aikuisille mut ei löydy! Olis nimittäin aivan ihana haalari kotioloihin. Tykkäisin myös Kaino-villalegginsseistä jossain kivassa kuosissa, ne aikuisten ruusukuosit ei iske mut joku raita tms ois ihana!

  VastaaPoista
 5. Katsoin äsken Kainon fb-sivujen kuvat. Siellä oli kyllä yksivärisiä merinovillaleggareita aikuisille, jos kiinnostaa. Hinta oli kyl melko suolainen, 84 euroa. Ihana kuva sinusta ja pojasta tuossa!

  VastaaPoista
 6. Multa on mennyt ne ohitse! Hinta on musta enemmän kuin ookoo, kun miettii tuotteen laadun ja sen kotimaisuuden, Kainon etiikan vaateteollisuudessa ja kaiken muun kautta. 84 euroa on kuitenkin raha, jonka mielellään sijoittaa kestävään ja kauniiseen vaatteeseen, mikä säilyy vuosikymmeniä hyvänä. Villaleggarithan on varmaan maailman paras yhdistelmä talvella hameen kanssa, pakko mennä heti kurkkimaan ja harkita tilausta. Kuviolliset ois aika jees kyllä myös...

  VastaaPoista
 7. Juu, kyllä ne siinä mielessä on ihan ok-hintaiset ja voisin itsellenikin harkita. Jos tulee kylmä talvi, niin vois olla kivempi kökkiä siellä leikkipuistossa pojan kanssa ilman, että itsellä vilu. Mut nuo lasten haalarit ovat aivan ihania, harmi että meillä jo manymonths haalari alesta hamstrattuna ens talveksi.

  VastaaPoista
 8. pro-villavaateyhdistyksestä päivää! many months on kanssa ihana, oikeastaan kaikki hyvät villa/merinovillahaalarit ja villatuotteet on musta aivan valloittavia, oli niissä kuviota tai ei. Meillä on ollut many monthsin unipussi, ihan huippu! Ja sellasen kantamiseen tarkoitetut tossut. Jos johonkin satsaan, villavaatteisiin, ja onneksi ne ei ole mitään kilpavarustelua kun malleja on aika vähän ja kaikki suht. samois hinnoiskin.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images