Rento kuin

Jos luulette kuvassa olevan Paapiin robottipostikortti , olette väärässä! Se olen nimittäin minä eilen Bella-blogien tapaamisessa poseeraama...

Jos luulette kuvassa olevan Paapiin robottipostikortti, olette väärässä! Se olen nimittäin minä eilen Bella-blogien tapaamisessa poseeraamassa valokuvaajalle. Huomatkaa luonnollinen hymy ja rento kädenheilautus.

Vieraan ihmisen kuvattavana oleminen on niin kaukana mukavuusalueeltani, että tarvisin vähintään shotin, mielellään shottilaudan rentoutukseen. Tämä oli hyvä huomio, sillä ensi viikolla on myös KappAhlin XLNT-mallikisan studio-osuus...panikoin siitä jo nyt. Clamos-studiolle pitää mennä hiukset ja kasvot puhtaana, tämä ei tuota ongelmaa, kaikki muu kylläkin.

Loppukilpailuun päässeet saivat viime viikolla meiliä, missä toivottiin muun muassa nuden värisiä alusvaatteita. Mummokalsareita kyllä löytyy, mutta ei mulla ole yksiäkään kunnon rintsikoita missään värissä saati sitten nudessa. Piilolinssitkin loppuivat vuosi sitten, joten arvon tässä pihistääkö vaiko panostaa, mennäkö optikon ja rintaliivikaupan kautta vaiko kävellä sisään riippurintaisena Woody Allenina. Kas siinä vasta pulma!

Jotenkin tuntuu, että mä aina innostun asioista, jotka kuuluvat mielikuvieni minulle, mutta joita todellinen minä pelkää kuollakseen. Ideaaliminänihän on uskaliaan upea tartu hetkeen-tyyppi, todellinen minä taas villakalsareissa kiroileva suorasuinen takkutukka. Ideaaliminä kukoistaa kotona, kun taas todellinen minä tulee esiin viimeistään kun joku kaivaa kameran esiin. Mallipotentiaalia indeed. Haluan silti kokea tuon jutun, uskaltaa mennä paikan päälle ja voittaa yhden peloistani jälleen kerran silläkin uhalla että näytän robotilta tai rautakangelta.

Mallireportaasia on siis tulossa viikon sisään, pitäkää peukkuja etten pyörry! Tämä siksikin, että viikon päästä on myös se blogini osalta nopeasti täyteen buukattu lukijailta KappAhlissa. Olisi tosi noloa mokata ensin kuvaukset ja sen jälkeen huikata, että nähdään muutaman päivän päästä TAAS. Onneksi lukijatapaaminen ei jännitä vielä :)

24 kommenttia

  1. No kuinkas tässä nyt edetään.. Menet hakemaan optikolta kokeiluun piilarit ilmaiseksi, ja käyt kappahlista ostamassa jotkut ihanat puuteririnnarit. Sitten otat vaan oppia pojaltasi (sen oli pakko olla k), joka ei paljoa ujostellut tänään kaapelilla. Höpötteli mitä sattuu, oli kovasti söpönen ja rento. Ja jos ohjeissa ei kielletty shottilautaa, sen voi hyvin ottaa kuvauksiin mukaan ;)

    VastaaPoista
  2. :D mä olin varmasti robotimpi eikä ykskään kuva oo käyttökelpoinen!

    VastaaPoista
  3. Haha, ooksä taas törmännyt siihen?! Oli erään leidin kanssa siellä, minä en uskaltanut lähteä kun viimeksi meni kuukausibudjetti sinne :D Nukuin päiväunia kotona!

    VastaaPoista
  4. Noh, en oikein usko :D Sä sentään olit sen kamerasi takana, mä jossain metrotunnelissa naama näkyvillä..

    VastaaPoista
  5. ps. ei mulle mitkään kappahlin rinnarit mahu! ne ei tee mun mielestä tällaisia jalkapallon kokoisia malleja edes xlnt:ssa! Sanoikko K:lle terve? :D

    VastaaPoista
  6. niin mä tarkoitinkin niitä ekoja "passikuvia" :)

    VastaaPoista
  7. Tsemppiä sinne! Rinta rottingille, olkapäät ja poskilihakset rennoksi...Kauneus on katsojan silmissä, mutta rohkeus se asuu omassa sydämessä!

    VastaaPoista
  8. Petra / Viilankantolupa9. syyskuuta 2012 klo 23.26

    Mun pitää kans osallistua tähän kuvausangstiin. Kukaan ei kertonut että otetaan ASUKUVIA. MÄ olisin saattanut laittaa päälle esim. puhtaat farkut, enkä niitä "joissa on vaan tämä yksi pieni tahra". Syteen tai saveen, tehty on! :)

    VastaaPoista
  9. Käyppä kattomassa, niiden E on ihan eri luokkaa ku muun maailman, siellä on ainakin ollu sellasia fudistelineitä joskus..
    Ja joo, naureskelin sille K:n mölinälle, mut en kehdannut morjestaa avoimesti, kun ei ollu normi taluttaja mukana :)

    VastaaPoista
  10. Kuule se ihana villakalsareissa kiroileva suorasuinen takkutukka on se joka mut tähän blogiin on näin täydellisesti koukuttanut!
    You go girl! Ihan varmasti pystyt ihan mihin vaan, voitithan sen äänestyksekin, etkö voittanut?

    VastaaPoista
  11. Pitää käydä. Tosin just ostin KappAhlin alekorista jotkut alealeliivit koossa DD ja niistä meni heti kaarituki puhki. Mutta oikeestaan ihan sama, kun ne oli sit kuitenkin vääräkoko.

    VastaaPoista
  12. Juu, kyllä sinne on uskallettava mukaan! Kiitos kannustuksesta :)

    VastaaPoista
  13. Heh, kun bloggarit tapaa, tulee asukuvia ;) Olit sitten kosmetiikka- tai mamabloggari. Mä hiffasin sen, siksi laitoin mekon, mutta nyt sit olin metrotunnelissa mekossa ja maastotakissa :P

    VastaaPoista
  14. Joo voitin, oon vaan keksinyt et siinä oli laskentavirhe :D Voitin itseasiassa aika kevyesti kaikki kilpailijat lopullisella äänisaaliillani.

    Kiitos kannustuksesta, takkutukka kuittaa!

    VastaaPoista
  15. Ideaaliminän ja todellisen minän välinen ristiriita, niin tuttua! :D

    Mutta hei, hyvät nudenväriset rintsikathan on mainio sijoitus. Eikös sellaisille ole käyttöä kuvausten jälkeenkin, kun nehän sopivat minkä väristen vaatteiden alle tahansa? Peukut pystyyn että sellaiset a) löytyvät huokealla hinnalla, b) ovat kestävää laatua!

    Jos etsit joskus budjetin salliessa kivoja rintsikoita, niin kannattaa käydä Sokoksella tsekkaamassa Freya-valikoima. Kokoja löytyy laajalti ja kupit ovat väljää mitoitusta. Hintaa kyllä on, ja kestävyydestä en osaa sanoa kun ensimmäiset Freyani on olleet käytössä vasta joitakin kuukausia. Mutta kehuja oon lukenut muiltakin.

    Ja jotta tästä kommentista tulisi taas ekstrapitkä sepustus jota kukaan ei jaksa lukea, niin toivotan vielä onnea matkaan! Hyvin sä vedät, oot niin fiksu ja filmaattinen (oikeesti!) :)

    VastaaPoista
  16. Changen valikoimista löytyy myös älyttömän hyviä perusrintsikoita normikauppoja laajemmalla kokohaitarilla.

    Mä oon kulkenut jo vuosia niiden perus balconette-liiveissä, jotka ovat muuten ensimmäiset _oikean kokoiset_ liivit, jotka olen hankkinut. Kustantaa kolmisenkymppiä (yleensä joku -25%, jos liittyy kantikseksi), mutta ovat joka pennosen arvoiset. Noita liivejä löytyy aina mustina, valkoisina ja puuterinvärisinä, sekä lisäksi kausiväreissä, jotka on kans usein aika kivoja. Changen oman kaupan lisäksi Funky Lady myy niitä.

    VastaaPoista
  17. En muista tarkkaa hintaa, mutta muistelen että alle 50€ tai viidenkympin molemmin puolin vähän mallista riippuen. Ja Freyoja saattaa olla Stockmannillakin, mutta varmaksi en uskalla sanoa enkä hinnoista siellä tiedä. Aina kannattaa käydä katsomassa, koska joskus alekoristakin voi tehdä hyviä löytöjä, toisinaan harvinaisemmissakin vaatekoissa kuin 38-40 ja B-C75 :)

    KappAhlissa on nyt kaikki rintsikat 9,90€ mutta ei ne XLNT:t kyllä mun mielestä mitään megaisoja ole... Että jos on vaikka G-kuppi niin enpä usko sen suurimman valikoimassa olevan koon eli E:n riittävän. Vähän kummallista että KappAhlin rintsikoissa kyllä ympärysmittavalikoimaa riittää, mutta kuppeja on XLNT-mallistossakin vain E:hen asti :/

    VastaaPoista
  18. En tiiä ehtiikö toimitus ajoissa, mutta koossa (koissa?) löytyy, ihan laadukkaita merkkejäkin on ja hinta ei päätä huimaa: brastop.com

    VastaaPoista
  19. harkitaan! Mä en ole koskaan löytänyt kappiksesta rintsikoita oikeen hyviä, yleensä Lindex pesee ne alusasuissa 6-0. Ja musta ne sais kyllä jo antaa mulle rintsikat siitä hyvästä, et uskaltaudun sinne niiden oikeiden mallien sekaan ;) Mutta toi kuulostaa hyvälle!

    VastaaPoista
  20. Mä en ole löytänyt ikinä changesta mitään! Niillä on kyllä kuppikokoja, mut ihme rimpulaolkaimisia ovat olleet. Ei meloneita kannatella mandariiniolkaimilla :D

    VastaaPoista
  21. Siinäpä se ettei varmasti ehdi ja toisaalta rintsikat on aina kokeiltava. Kyllä mä voisin kai satsata ihan oikeestikin yhteen hyvään pariin, mutta en oikein tiedä kauanko mun koko on tää, mähän siis imetän edelleen lasta päivittäin. nyt oon käyttänyt urheiluliivejä kun imetysliivit kävi isoiksi.

    VastaaPoista
  22. Niin se vielä noista Freyoista, että ainakin niissä mun kappaleissa on se ympärysnauha venynyt verrattain reilusti, ja se venyminen alkoi aika pian käyttöönotosta. Että jos sovituskopissa miettii kahden koon välillä, niin ehkä kannattaa ottaa se napakampi. Varsinkin kun ainakin mulla ne rintsikat hilautuu selkäpuolelta ylöspäin ja saa aina välillä asetella sitä ympärysnauhaa paremmin. Onpa tosi hyvien rintsikoiden merkki... :D Mutta siis hyvänmalliset ovat muuten ja tosiaan se laaja kokovalikoima, se oli se alkuperäinen pointti!

    VastaaPoista
  23. Minä kokoa 65-70 E-F ja äitini kokoa 85-90 G-H tykätään molemmat Freyan rintsikoista, suosittelen. Mulla on äkkiseltään laskien viidet, eivät oo mun mielestä ympäryksestä eikä muutenkaan käytössä kuluneet (toisin kuin mun kokemus Changen kaikista muista kuin urheiluliiveistä). Normaalihinta vaihtelee vähän alta ja vähän yli viidenkympin (olisko 53e yleensä ?). Ainakin Turussa on usein mun ei-niin-tavallista kokoa -40% - -70% alessa, yhdet Freyat taidan täyteen hintaan olla ostanut.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images