Voita Oral-B TriZone1000 sähköhammasharja!

Minun on pitänyt hankkia sähköhammasharja raskausajasta saakka. Jo silloin hammashoitolassa sain puhuttelun, ettei pelkkä hammasharjan näytt...

Minun on pitänyt hankkia sähköhammasharja raskausajasta saakka. Jo silloin hammashoitolassa sain puhuttelun, ettei pelkkä hammasharjan näyttäminen suulle riitä, vaikka reikiä ei olisikaan. Että pitäisi harjata vähintään 2 minuuttia aamuin illoin ja mieluiten sähköhammasharjalla, mikä auttaa puhdistamaan hampaat paremmin plakista. Arvatkaa hankinko? En. Arvatkaa harjaanko 2 minuuttia hampaita kerrallaan, no en. Ja arvatkaa uskallanko mennä uudelleen hammashoitolaan? En todellakaan en. Puhelinnumerokin jääkaapin ovessa hirvittää.

Muutama viikko sitten sain yhteydenoton Oral-B:ltä ja minulle tarjottiin kahta Oral-B TriZone sähköhammasharjaa, toinen meidän perheeseen ja toinen jollekin teistä. Koska minä tarvitsin sähköhammasharjan ja arvelin myös monesta muusta perheestä puuttuvan moinen vempele, otin ilolla lahjukset vastaan ja nyt siis pistetään toinen eteenpäin. Tässä siis tavoittelun kohde Oral-B TriZone 1000 sähköhammasharja, missä on muun muassa kahden minuutin ajastin! (siinä on paljon muutakin, mutta mä olen innoissani eniten tuosta ajastimesta...) Palkinnon arvo on n. 90 euroa.Tämä tulee ainakin itselleni todella tarpeeseen, mutta onko teillä muilla tarvetta toiselle samanmoiselle? Huikkaa kommenttiboksiin tarpeestasi, niin arvotaan toinen teille! Jätä meiliosoitteella varustettu kommentti 10.-17.9.2012 välisenä aikana postauksen alle osallistuaksesi tämän hammasharjan arvontaan. Hammaskeiju kuittaa :D

145 kommenttia

 1. Täälläkin hammaslääkärikammoinen kaipailee sähköhammasharjaa :). Apua, taas pitäisi tilata uusi aika? Mitenkähän sitä uskaltaisi.

  Nimim. "Monta vuotta hammaslääkäripelkoklinikalla hampaansa hoitanut, kun ei tavalliselle uskalla mennä..."

  VastaaPoista
 2. Tulis tarpeeseen tuollainen tännekin, legot putsataan tässä talossa ihan perushammasharjalla..haaveilen kyllä moisen kapistuksen ostamisesta, josko nuo hampaat pysyisivät sitten paremmin kuosissa :)

  VastaaPoista
 3. Hammaslääkärikammoinen osallistuu mielellään. :D Josko lapset eivät sitten pääsisi mokomaa kauhua kehittämään...

  VastaaPoista
 4. Ei oo tarvis, Philips pelittää mainiosti mutta sinut on haastettu tuolla mun tontin puolella. ;)

  VastaaPoista
 5. Kyllä olisi täälläkin tarvetta tuollaiselle, koska pelkään hammaslääkärikäyntejä kuin ruttoa, mutta vähän väliä olisi tarvetta siellä käydä paikkauttamassa purukalustoa. Harjaustekniikassa on vissiin parantamisen varaa.

  VastaaPoista
 6. Oi! Mä olen lapsesta saakka syvästi inhonnut hampaidenpesua (pidän kyllä puhtaista hampaista), ja se yhdistettynä nörtinsieluuni, olisi upeaa saada tuollainen haitec-pesukeppi, joka laskisi mun puolesta riittävän harjausajan, ja vielä surruttelisi ahtaista väleistä manuaalista tykimmin. <3

  VastaaPoista
 7. no sama tarina kuin sullakin... on pitänyt ja pitänyt mutta jotenkin kummasti ennoo aikaseks saanu hankittua. Inhoan hammalääkäreitä yli kaiken ja sinne mennään vaan jos on ääretön pakko.
  Joten kelpais tollanen parempi putsari mullekin, varsinkin jos siinä on ajastin!

  VastaaPoista
 8. Sama sähköhammasharjan ostosuunnitelma on täälläkin muhinut päässä jo pitkän aikaa, joten tarpeeseen tulisi, kiitos :)

  VastaaPoista
 9. Voi kyllä! Tarvetta olisi. Juuri viime viikolla puhelimessa vilkkui "hammaslääkäri soittaa". Vastasinko? No en... Viimeistä raskauskolmannesta viedään ja vuositarkastus olisi edessä. Viimeksi ei reikiä ollut, mutta useat juurihoidot ovat jättäneet pelon.

  VastaaPoista
 10. Voi tarvitaan! Olen suuri sähköhammasharjojen käyttäjä ja kannattaja.. mutta nykyinen on tullut tiensä päähän, lopullisesti. Uuden hankinta siis edessä.

  VastaaPoista
 11. Tarvetta todellakin olisi. Oon maailman laiskin hampaiden pesijä ja lääkärit (aina viiden vuoden välein kun sinne usakallan) antaa noottia. Nytkin taitaa kaksi reikää kummitella, mutta saamattomuuttani en ole niitäkään hoitanut.

  Jospa tuollaisella vehkeellä tulisi pestyä vähän tarkemmin ja se ajastin olisi just hyvä, ei voi huijata itseään kestolla ;)

  VastaaPoista
 12. Todellakin olisi tarvetta! Olen muutaman viikon päästä menossa hammaslääkäriin ainakin tuota 8 vuoden tauon jälkeen. Vähän pelottaa millaista kommenttia tulee...

  VastaaPoista
 13. Rakas Hammaskeiju,

  minunkin hammaslääkärini on aina niin pettynyt purukalustoni nähdessään, että iloiten ottaisin vastaan tämän laitteen, jolla hänen elämänlaatuaan voisin parantaa.

  Ystävällisin terveisin,
  neitinomad

  PS. Myös minun elämänlaatuni saattaisi kohota.

  VastaaPoista
 14. Tarvettahan olis, ja tähän tarpeeseen on herätty tässä lähivuosina kun hammaslääkäriin on tungettu lähemmäs 500 euroa :) Ajattelen niitä rahoja sijoituksena ...vaikka tulevaisuuteen. Ilo sijoituksesta ei kylläkään ole kova, kun joka ikisellä hampilekurireissulla varaavat uuden ajan ja se tietää aina lisää rahanmenoa (ja olis niillä viidellä huntilla voinut vaikka shoppailla jotain kivaa perhana!). Huoh.

  VastaaPoista
 15. Oi, kyllä! Hammashuollossani olisi varmasti parantamisen varaa.

  VastaaPoista
 16. Hyvin suunniteltu ainakin tuota ostamista, sen verran kauan se on ollut vireillä, vaan ei vieläkään oo saanut ostettua. Joten osallistutaanpa sitten.

  VastaaPoista
 17. Tarvetta olisi täälläkin. Ostamista olen kyllä suunnitellut, mutta ei vain ole saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
 18. Viimeksi eilen mietin, että onkohan mulla yhdessä hampaassa reikä.. Pitäisi kiinnittää hampaiden hoitoon enemmän huomiota kun niitä hampaita ei ole kun ne yhdet ainoatomat eikä uusia kasva. Kyllä tuollainen moderni hammasharja tulisi tarpeeseen ja sillä kelpaisikin sitten harjailla!

  VastaaPoista
 19. Oijoi. Mä sain jo itsestäni muutama viikko sitten niin paljon irti että sain soitettua hammashoitolaan. Ajan saan joskus 3kk päästä. Pelottaa jo. Munakellohammasharja olisi kiva.

  VastaaPoista
 20. No mää osallistun kaikkiin arpajaisiin! Tänne vaan!

  VastaaPoista
 21. No todellakin on! 2 minuuttia kuulostaa lähinnä huonolta vitsiltä, saa olla tyytyväinen, jos hampaiden harjaamiseen saa käyttää kahta kättä...

  VastaaPoista
 22. Saman saarnan raskausajan hammaslääkärissä kuunnelleena, ja edelleen ilman sähköhammasharjaa olevana ilmoittaudun arvontaan :)

  VastaaPoista
 23. Ehdottomasti olisi tarvetta! Hampaiden pesu on aina päivän pakollinen inhokkitoimenpide, jospa tämä laite tekisi siitä vähän mielenkiintoisempaa puuhaa ;)

  VastaaPoista
 24. Juu, tarvetta olisi täälläkin... =)

  VastaaPoista
 25. Tarpeeseen tulisi meidänkin perheessä.

  VastaaPoista
 26. Taas kerran kovasti haluaisin voittaa. Jos vaikka nyt onnetar suosisi. Ja kyllähän ne hampaatkin tarvis vähän enemmän huomiota.. :D

  VastaaPoista
 27. Arvontaan mukaan, hep! Kotoa jo löytyvä sähköhammasharja on alkanut osoittaa selkeitä uupumisen merkkejä vuosien käytön jälkeen joten olisi mahtavaa saada uusi tilalle. Minun äärimmäisen herkästi hammaskiveä keräävä purukalustoni kun ei pelkällä peruharjalla meinaa puhdistua..

  VastaaPoista
 28. Tuollaisen hommaamista olen mäkin pohtinut jo pidemmän tovin, mutta aina joku muu ostos on mennyt sen edelle. Tyyris mun lompakolle, mut kokeillaan josko arpaonni suosis.

  VastaaPoista
 29. Tarpeeseen tulisi. Ostoslistalla ollut jo pitkään...

  VastaaPoista
 30. Tarvetta löytyy kyseiselle tuotteelle ja mahtavaa että siinä on myös se aika juttu, eipähän tarviis enää arpoo oikeaa aikaa :)

  VastaaPoista
 31. Tarvetta olisi joo. Raskaana ollaan toista kertaa vajaan kahden vuoden sisään ja ajatuskin hammaslääkäristä hirvittää!

  VastaaPoista
 32. Tuo ois kyllä aika makee!

  VastaaPoista
 33. Todellakin tarvetta! 30 vuotta hampaat pysyivät reiättöminä, mutta raskaus muutti asian. Nyt hammaslääkärille meno kauhistuttaa!

  VastaaPoista
 34. Tästä sais hyvän joululahjan ukolle, eli mukana ollaan!

  VastaaPoista
 35. Joo pakko osallistua, kun on pitänyt jo vuoden verran hankkia sähköhammasharja suuhygienistin suosituksesta. Viimeviikolla pyörittelin kädessäni jotain hampiharjapakettia, mutta en kumminkaan vielä(kään) ostanut.

  VastaaPoista
 36. Tarpeeseen tulisi tännekin, vaikkakin tykkään käydä hammaslääkärissä.

  VastaaPoista
 37. Kun on syntynyt huonot hampaat suussa, tarvitaan kaikki mahd. apuvälineet jotta ei aina tulisi sanomista hammaslääkärissä :)

  VastaaPoista
 38. Tarvetta olisi kyllä! Hävettää ihan myöntää näin aikuisena ihmisenä, että olen todella laiska pesemään hampaitani! Jos tämä toisi siihen hieman muutosta :)

  VastaaPoista
 39. Mullekin suositeltiin sähköharjaa, kun normaalista jynssäyksestä, suuvedestä ja hammaslangasta huolimatta reikää pukkaa... Tämä palkinto tulisi todella tarpeeseen!

  VastaaPoista
 40. Yksi kohtalontoveri ilmoittautuu mukaan arvontaan! Viimeisin hammaslääkärikäynti raskausaikana oli aika karsea, sillä se oli pakko keskeyttää oksennusrefleksin takia. Joten viimeisin käynti sai sitten synnytyksen jälkeen jatkokäynnin...Puistattavaa!

  VastaaPoista
 41. Kohtalotoveri ilmoittautuu mukaan arvontaan! Viimeisin hammaslääkärikäynti raskausaikana oli aika karsea, sillä se oli pakko keskeyttää oksennusrefleksin takia. Joten viimeisin käynti sai sitten synnytyksen jälkeen jatkokäynnin...Puistattavaa!

  VastaaPoista
 42. Tarvitaan: pikku nasselille puhkeaa kohta ensimmäinen hammas, jota pitää tietenkin alkaa jynssätä! :) Ja mulla on sellaiset hammaskivisedimentit, joihin ei manuaaliharja pure :(

  VastaaPoista
 43. Tälle olisi todellakin tarvis. Toivotaan hyvää arpaonnea!

  VastaaPoista
 44. Todellakin tarviin!! Kotona on samanikäinen lapsi kuin sinulla ja tuntuu tosiaan ettei ehdi/jaksa/viitsi todellakaan 2 min harjata hampaita perushammasharjalla! Hauiksetkinhan siitä kärsii;) Automatiikka olisi siis tervetullutta tähänkin talouteen!

  VastaaPoista
 45. Tuolle olisi tarvetta, mutta ei omassa, vaan siipan suussa. Joka ei sitten armeija-aikojen ole käynyt katsastuttamassa hampaitaan.

  VastaaPoista
 46. Nyt on pakko kommentoida, että vuosien harkinnan jälkeen meille kotiutui viime joulukuussa sähköhammasharja. Ja, no, sehän on ihan turhake. Mulle jää suutuntuma likaisemmaksi sähköhammasharjalla kuin käsihammasharjalla pesten ja rupesin myös epäilemään, että ienraja nousi sähköhammasharjaa käytettäessä. Ja ei, en tunnusta käyttäneeni laitetta väärin. Otin hammaslääkärissä tän kokemukseni puheeksi ja hammashoitaja oli vähän samaa mieltä mun kanssa sähköhammasharjan tehosta. Erityisesti hampaiden välit jäivät töhnäisiksi. Ei hyvä siis. Ihan harmittaa koko ostos, ajattelin yrittää myydä jos vain joskus saisi aikaiseksi jonnekin pistää myynti-ilmon.

  VastaaPoista
 47. Tarvittais tämmöstä tännekkin! :)

  VastaaPoista
 48. Kiitos kyllä! Jospa ton ajastimen kanssa sais mukelot harjaamaan tarpeeksi pitkään. Mut miten väsynyt äiti muistais joka ilta itse pestä hampaansa, siinäpä kysymys... :D

  VastaaPoista
 49. Mukana! Tarvetta todellakin olisi... ja kohta edessä hammaslääkäri, apua...

  VastaaPoista
 50. tarvittaisiin! Samaa suositteli hammaslääkäri mulle. Suositteli kyllä käymään myös oikomisspesialistin puheilla (tekemättä), aloitetaan sähköhammasharjalla mieluummin

  VastaaPoista
 51. Oi kyllä, sähköhammasharja pitäisi hankkia tähänkin talouteen! Purtuani hampaani leivässä olleeseen kiveen (!) kävin paikkauttamassa lohjenneen hampaan ja sain hammaslääkäriltä suosituksen hankkia sähköhammasharjan. Sähkis kaiketi vähentää hammaskivenkin kertymistä, joten sitä suuremmalla syyllä sellainen kiinnostaa. Sain nimittäin ohjeeksi myös mennä suuhygienistille tarkempaan hampaiden tarkastukseen ja hammaskiven poistoon, mutta arvaa olenko edes suunnitellut ajan varaamista vielä...

  En tiedä, mikä tän hammasavautumisen pointti oli, mutta toivottavasti se tuo mulle arpaonnea :D

  VastaaPoista
 52. Minä saan aina kuittailua hammaslääkärissä hammaskiven määrästä. Vaikka pesen 2 kertaa päivässä hampaita, pitäisi kiveä käydä poistamassapuolen vuoden välein...!! Suuhygienisti on minulle vinkannut sähköhammasharjasta, mutta vielä en ole mennyt ostamaan. Kuulemma vähentyisi kivi huomattavasti! Nyt olisi hyvä testata:)

  VastaaPoista
 53. Mä oon sähköhammasharjasta haaveillut aktiivisesti aina silloin tällöin (yleensä silloin kun nään niitä kaupassa :D), mutta ostettua ei ole tullut. Miksiköhän se muka on niin vaikeeta?

  VastaaPoista
 54. Köyhänä ei ole tehnyt mieli hassata rahojaan hammaslääkäriin, ja nyt saisin varmasti moitteet purukalustostani, joten meneminen hiukan hirvittää. Olisi hienoa, että olis ainakin hyvin pestyt hampaat!

  VastaaPoista
 55. Tarpeeseen tulisi, on ollut 5 vuotta hankintalistalla!

  VastaaPoista
 56. Joo, ei ois pöllömpi täälläkään. Luulis että kesäkuisesta käynnistä olisi tapahtunut parannusta kun oli kolme reikää, joita häpeän (en kuitenkaan niin paljon etten täällä mainitsisi :D), mutta en vaan koskaan muista langoittaa tai muuta niitä vinkkejä, joista yksi on sähköhammasharjan hankinta. Joten yritetääs jos tätä kautta tapahtuisi muutos asiaa ;D

  VastaaPoista
 57. hei joo, just tota mun ihana hammaslääkäri mainosti mulle viime viikolla. kyllä tommosella koneella kelpaisi suristella :)

  VastaaPoista
 58. Tiivis purukalustoni kerää myös hammaskiveä niinkuin jonkun muunkin. Hampaidenharjaukseni voisi siis olla paaaaaljon laadukkaampaa. Aina vaan on noita rahanreikiä enemmän kuin rahaa, joten ehdottomasti osallistun tämän arvontaan!

  VastaaPoista
 59. Voi, todellakin olisi tarpeen...Juuri muutama viikko sitten istuin piinapenkissä moooonenmonen vuoden jälkeen ja palautetta yllättäen tuli sieltä suuta ronkkivalta taholta. Pitäis ja pitäis. Noh, jos onni potkii niin sit saa kyllä hammaspeikot kyytiä ;)

  VastaaPoista
 60. Nykyisen sähköhammasharjan akku vetelee viimeisiään, joten uudelle harjalle olisi todellakin tarvetta.

  VastaaPoista
 61. Minä tarvitsen, koska olen köyhä ja heikkohampainen. Hyvää harjailua!

  VastaaPoista
 62. No todellakin tarvitsisin!

  Mun yksityinen hammaslääkärini on tiukkanutturainen natsi, joka piilo-ilkeästi naljailee hammaskivistäni joka vuosi kun hammastarkastuksessa käyn. Puhumattakaan siitä infernaalisesta tuskasta jonka joudun siinä tuolissa kärsimään, kun sitä hammaskiveä otetaan pois, voin sanoa kokemuksesta että menisin mieluummin vaikka synnyttämään kuin joutuisin hammaskiven poistoon. Niin ja loppukaneettina vielä lompsa laihenee kolminumeroisella summalla joka kerta kun sitä hammaskiveä raastetaan pois.

  Niin että tarvisinko sähköhammasharjan? NO DAA-A!

  VastaaPoista
 63. Mukana arvonnassa! Sähköhammasharja on ollut siellä to-buy listalla jo pitkään, mutta tärkeämmät kiilaavat jatkuvasti ohi ja sähkis jää ostamatta. Pakko siis kokeilla onnea! :)

  VastaaPoista
 64. Hoi! Tarve on karsea, tässä kylässä ei pelkohoitoja edes saa. Eli normihoitoja vältellessä kaikki keinot ovat tarpeen!

  VastaaPoista
 65. Tarvetta löytyisi! Meidän kaapissa olisi juuri sopivan kokoinen kolo uudelle hammasharjalle!

  VastaaPoista
 66. Kyllä meidän talouteen tuollainen sopeutuisi varsin hyvin:)

  VastaaPoista
 67. Sama homma täällä, pitänyt hankkia sähköinen jo kauan, mutta aina on löytynyt "tärkeämpiä" rahanreikiä...

  VastaaPoista
 68. Kyllä!yritin päästä erään firman kampanjointiin mukaan kys.vempaimesta,mutta ei onnistanut.Ehkä nyt?

  VastaaPoista
 69. Kätevän oloinen hammasharja. Tulisi tarpeeseen.

  VastaaPoista
 70. Joka viides vuosi kun hammaslääkärille uskaltautuu, hän suosittelee sähköhammasharjan ostoa. Edelleen se on ostoslistalla.. Jospas tätä kautta harja kulkeutuis meidänkin kaappiin käytettäväksi :)

  VastaaPoista
 71. Uudelle sähköhammasharjalle olisi tilaus meille! Vanha vetelee viimeisiään...

  VastaaPoista
 72. Voih, tarvetta tosiaan olisi! Tälläkin hetkellä kamppailen hammassäryn kanssa, hammaslääkäriä kun pelkää ylitse kaiken, niin tottahan toki olisi ihanaa jos edes hammasharja olisi huippulaatua! Normi harjalla kun täälläkin vedellään..

  Eikä muuten tulisi edes kilpailua mieheni kanssa käyttöoikeudesta, hän kun ei pysty sähköhammasharjaa käyttämään ilman kamalia vilunväristyksiä (;

  VastaaPoista
 73. Minä omistan jo sähköhammasharjan enkä suostu enää luopumaan, niin huippu keksintö se on. Arvontaan osallistun kuitenkin, kun haluaisin miehenkin kokevan erityisen puhtaat hampaat (ja toivoisin, että hänen hampaansa pysyisivät tätä hetkeä paremmassa kunnossa...), minun harjaa kun hän ei suostu käyttämään, vaikka oma pää hänelle toki olisikin.

  VastaaPoista
 74. Iik, tää tulis tarpeeseen! Aina yritän aamuisin tollasella messuilta ilmaiseksi saadulla perusperusharjalla hampaita nyrhiä ja illalla uudelleen, mut en varmana kahta minuuttia. Joskus skidinä oli semmoinen hammasharjateline jossa oli pieni tiimalasi joka valui kahdessa minuutissa. Mut kuka sitä muka muisti käännellä?

  VastaaPoista
 75. No todellakin on tarvetta, sillä maitohampaiden tulisi pysyä suussa mummoikään saakka! Oikeesti!

  VastaaPoista
 76. Ajastin ja kaikki. Tahtoo.

  VastaaPoista
 77. Hammaslääkäriltä viimeks samanlaista ohjetta saaneelle hyvinkin kelpais :D eli mukana !

  VastaaPoista
 78. Tarvetta olisi meilläkin, vanha seisoo edelleen telineessään, vaikkei ole toiminut kohta kai vuoteen. Ja kyllä sähköhammasharjalla pestyt hampaat tuntuu oikeasti puhtaammilta, suosittelen!

  VastaaPoista
 79. Perushammasharjoilla mennään koko talous, arvonnassa siis mukana.

  VastaaPoista
 80. Meillä Niin olis käyttöä tuolle!!

  VastaaPoista
 81. Miul on tälläkin hetkellä sähköhammasharja, mutta se alkaa vedellä akun puolesta viimeisiään (yhden harjauskerran saa just ja just suoritettua ennenku akku simahtaa). Uusi ois siis hankintalistalla. Sähköhammasharja on kyl huomattavasti parempi ku semmonen normiharja.

  VastaaPoista
 82. Mielellään saisi masiina meiltä uuden kodin ja neljä puunattavaa suuta...

  VastaaPoista
 83. Tarvetta on! Vanhassa on akku niin huonossa hapessa, että käsipelillä hoituu tehokkaammin..

  VastaaPoista
 84. Joo, ajastin olisi tarpeen!! Meillä nimittäin 9v harjaa hampaita aivan järkyttävän kauan :D eikä usko et saa jo lopettaa :) On siis oppi mennyt perille vähän liiankin kanssa!!

  VastaaPoista
 85. Uus sähköhammasharja olis kyllä tervetullut! Vanhassa ei ole ajastinta ja akkukin jo aika moro. Eli siitä on aina akku loppu ja pesen normaalilla harjalla ;)

  VastaaPoista
 86. sain samat sanat hammaslääkäriltä kesäkuussa. en luonnollisesti ole tehnyt asialle mitään. toivottavasti arpakäsi tekee. ;)

  VastaaPoista
 87. Sähköhammasharja on ehdoton! Täälläkin vanhassa akku vetelee viimeisiään, mutta onko se oikeasti niin, että koko kapine on käyttökelvoton akun tultua tiensä päähän?

  VastaaPoista
 88. Täällä ilmottautuu myös yksi hammaslääkäri kammoinen sähköhammasharjaa kaipaava. Jotenkin en raaski ostaa itse sellaista vaikka se kyllä maksaisikin itsensä takaisin hammaslääkäri laskuissa...

  VastaaPoista
 89. Aiettä. Olis niin hyvä hankinta! Voittaisin oikein meluusti. Terv. Hamppilääkäripelkoinen

  VastaaPoista
 90. Täällä olisi myös tarvetta kunnon hammasharjalle :)

  VastaaPoista
 91. ei vitsit miten symppis arvonta :D osallistun ehdottomasti! vanha hammasharja veteleekin viimeisiään.

  VastaaPoista
 92. Tämä tulisi tarpeeseen! Ostoslistalla on ollut sähköhammasharja, myöskin hammaslääkärin kehoituksesta, jo liian kauan, mutta lapsiperheessä arvatenkin aina sen eteen kiilaa yhtä jos toista, eikä rahatilanne ole vielä sallinut harjan ostoa. Siispä kovin mielellään ottaisin tuollaisen hyvään kotiin!

  VastaaPoista
 93. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Sähköhammasharja on ollut harkinnassa jo pitkään, mutta vielä ei ole kotia asti päätynyt.

  VastaaPoista
 94. Synnytys vei hammaslääkäripelon mennessään :) Raskauden jälkeen joudutaan hieman paikkailuita tekemään, mutta enään ei pelota. Tämä olisi mieluisa kapistus "jatkohoitoon".

  VastaaPoista
 95. Tulis niin tarpeeseen.. Hammaskivi on mun ongelma ja hammashoitaja aina esittelee sähköharjoja, joihin mulla ei riitä rahat :/ ei oo helppoo yksinhuoltajan arki ku vähät ylimääräset laitan mielummin lasten hyväksi kuin itseeni varten... Välillä tarviis olla itsekäs ja säästää harjarahat :)

  VastaaPoista
 96. Juuri tuo ajastus oie mulle hätäselle hampaiden pesijälle loisto homma! Kyllä kelpais kiillotella leegot illoin aamuin :)

  VastaaPoista
 97. Vau, mikä harja! Meidän vuosikkaallakin on jo oma sähköhammasharja. :)

  VastaaPoista
 98. Täällä ilmoittautuu vähintäänkin yhtä kauan sähköhammasharjan ostoa suunnitellut immeinen. Jos sais tuon perheen vanhemmankin miespuolisen asukin innostumaan tarttumaan harjaan vähän hanakammin ;)

  VastaaPoista
 99. Vanha sahkohammasharja vetelee juuri viimeisiaan, joten talle olisikin tarvetta. Arpaonnea toivoen!

  VastaaPoista
 100. Inhoan hampaidenpesua. Vanha manuaaliharjani on huono, pitäisi vaihtaa. Haluaisin pitää hampaidenhoidosta, joten osallistun arvontaan. Sitä en tiedä ratkaiseeko sähkölaite asenneongelmaani.

  VastaaPoista
 101. Osallistun arvontaan!
  Olen odottamassa kolmatta kakrua rv 11 menossa.
  melkein enemmän kuin tuleva synnytys ja arki, hirvittää ajatus raskausajan hammaslääkärikäynnistä. itselläni ei ole reikiä ollut ikinä vaikka olen maailman laiskin hampaiden pesijä. kerranpäivässä on jo hyvä swaavutus, kerran päivässä 30sec harjaus... olen haaveillut sähköharjasta kauan mutta hintojen puolesta ei ole koskaan tullut sellaista ostettua .. "kun kahden euron jordanillakin pärjää"!

  VastaaPoista
 102. Totta hitossa tarvitsen! Kuopus pilasi mun purukalustoni odotusaikana, hammaslääkäri tuomitsi myös sähköhammasharjan käyttöön, mutta se "vähän jäi." Jospa nyt olisi onni myöten?

  VastaaPoista
 103. enpä ole moista ikinä kokeillut, mutta mielellään näitä kuluneita hampaita voisi hoittaa paremmin.

  VastaaPoista
 104. Näppärän näköinen peli terveisin keltahammas.

  VastaaPoista
 105. Olen sähköhammasharja addikti. Vanhasta loppuu koko ajan akku, kun surruttelen menemään. Uusi tulisi kovaan käyttöön :) Ja hyvään kotiin tottakai!

  VastaaPoista
 106. Kyllä, oi kyllä! Jostain syystä kaikki kolme lastani vihaavat sydämensä pohjasta hampaiden pesua, joten voit varmaan kuvitella jokailtaisen ja -aamuisen tunnelman tämän asian äärellä.. Puhtaiden hampaiden lisäksi se voisi pelastaa tämän äipän mielenterveyden.

  VastaaPoista
 107. Pitkän aikaa oon miettinyt, että vois investoida sähköhammasharjaan. Viimeksi olen moista käyttänyt joskus kymmenisen vuotta sitten. Tulisi siis todellakin tarpeeseen. :)

  VastaaPoista
 108. Erittäin tarpeellinen olisi, jaksaisi varmaan sutia hampaita vähän kauemmin kuin tavallisella harjalla :)

  VastaaPoista
 109. Ehdottomasti tartteisin! pari viikkoa sit kävin jo kipeän hampaan takia lekurilla jossa tympääntyneen oloinen lääkäri kysyi miksi en ole tarkastanut hampaitani moneen vuoteen, sanoin että en oo muistanu... kysyin että oliko reikiä kun kipuili nii lekuri vastasi taas että ei reikää, vaan reikiä, ja kuulemma yksi kerta ei riitä korjaamaan niitä.. enpä ole muistanut varata aikaa uudestaan. Eli paremmalle harjalle olisi käyttöä mitä k.marketin euron harjat... :D :D

  VastaaPoista
 110. Nyt ehdottomasti kokeilen onneani, sillä mulla oli sähköhammasharja raskauden aikana ja siitä oikeasti oli apua - hampaat säilyi hämmästyttävän hyvinä kaikesta ykäämisestä huolimatta. :) Mutta sitten lapsi-rakkaani kasvoi ja jokin aika sitten äiskän harja pudotettiin lattialle viimeistä kertaa. Nyt it is no more...

  VastaaPoista
 111. Aina silloin tällöin uni tulee silmään illalla sohvalla makoillessa. Siitä onkin sitten turhan suuri houkutus mennä suoraan sänkyyn ja skipata hampaiden peseminen, ja avomies saa patistaa kuin pientä lasta hampaiden pesuun :D Teknisten asioiden ystävänä ja suurkuluttajana sähköhammasharja voisi pelastaa hampaani :D

  VastaaPoista
 112. Oishan se kiva saaha uus harja. Vanhassa ei enää pysy virta :(

  VastaaPoista
 113. Sähköhammasharjaton ilmoittautuu! Tää on kyllä ostoslistalla, mutta olisi ehkä huipuinta arpaonnea, jos kohdalle osuisi. Toivotaan!

  VastaaPoista
 114. Tarpeeseen tulisi kyllä tämä meilläkin.

  VastaaPoista
 115. Oih, tulisi tarpeeseen! Meillä on kyllä sähköhammasharja, mutta neiti kätevä (siis minä) tiputti sen vessan kaapin päältä latauksesta suoraan vessanpönttöön... toimii vielä, mutta osa tapista, johon hammasharja tökätään, katkesi ja nyt harja huojuu ja heiluu.. :/

  VastaaPoista
 116. Ei pahaa tekis tommonen! Oon meidän perheen hammasneurootikko enkä edes minä omista vielä sähköhammasharjaa, vaikka se onkin ollut mielessä jo pitkään.

  VastaaPoista
 117. Uu! Tartteisin todellakin sähköhammasharjan, mutta opiskelijabudjettini ei kyllä vielä ainakaan repeä siihen.

  VastaaPoista
 118. Olis kyllä todellakin käyttöä sähköhammasharjalle, varsinkin ajastimella! Köyhällä opiskelijalla ei vaan ole varaa, ja haluaisin nimenomaan sellaisen, missä on vähän muutakin kuin se surina. Olen kuitenkin aika kiintynyt omiin legoihin, ja olis kiva pitää ne ehjinä ja suussa mahdollisimman pitkään. :)

  VastaaPoista
 119. Tarpeeseen kyllä tulisi uusi sähköhammasharja :)

  VastaaPoista
 120. Ehdottomasti olis tarvetta :) mukana siis!

  VastaaPoista
 121. Uudelleen kommentoimassa nopeammin kuin itse arvasinkaan!

  Täällä olisi sähkärihammasharjalle käyttöä. Muistaakseni josku iloisella 80-luvulla on käytetty viimeksi, vanhempieni hankkimana, lapsi kun olin... Ehkä tuo voisi auttaa siihen ettei painaisi hammasharjaa niin kovaa (josta suuhygienisti ainakin minulle huomauttaa..)

  Pekut ylhäällä; siis!

  terkuin Taba

  VastaaPoista
 122. Voi, tarpeeseen tulisi! Nytkin särkee hammasta ja pitäisi mennä lääkäriin..

  VastaaPoista
 123. No joo, pihinä poikana (eiku tyttönä, eiku naisena) en oo raaskinut ostaa sähköhammasharjaa. Hammaslääkäri on semmoista suositellut. Mä ajattelen, että se on vaan turhaa hapatusta, rahanmenoa, tilankäyttöä ja sähkönkulutusta.

  Avopuoliso se vasta skeptinen sähköhammasharjan suhteen onkin. Hän voisi moisen laitteen hyväksyä, jos olisin sen voittanut jostain. :)

  VastaaPoista
 124. Voi, kyllä kelpaisi sähköpöristin tämmöselle huonohampaiselle köyhälle!

  VastaaPoista
 125. Voi kun voittaisin, niin päristelisin tunnollisesti 2minuuttia joka ilta (aamusin ehkä vähän lintsaisin ajassa). Ite oon nyt raskaana ja hampaanpaikkausaika on varattu parin viikon päähän. Apua! mä en pysty ajattelemaankaan sitä. Sillon saan tietää riittääkö pelkkä paikka vai täytyykö aloittaa juurihoito. yhyy.

  VastaaPoista
 126. Onpa kiva arvonta, kun palkintona jokin muu kuin lastentarvike (sopii näin lapsettomalle) :D Täällä kanssa havaittavissa laiskuutta hampaidenpesussa, joten kapistus olisi enemmän kuin tervetullut talouteemme.

  VastaaPoista
 127. Oral B - addikti täällä hei! Vanha pitää kovaa ääntä, nämä uudemmat on varmaan jo hiljaisempia? ;) En voi mennä nukkumaan jos ei hampaat ole pesty, samaa yritän lapsellekin opettaa, mutta mies ei ole niin tarkka...

  VastaaPoista
 128. Tulis kyllä enemmän kuin tarpeeseen :) Lihavuusleikkauksen jäljiltä hampaat kovilla,kun syödä pitää aina 2 tunnin välein.

  VastaaPoista
 129. Seuraava kammoinen ilmoittautuu! Tää harja on hiukan kiinnostanut erilaisella harjaspäällään. Inhoan niitä pyöreitä :/

  VastaaPoista
 130. No olis kyl tarvetta!
  Ja hyvä kun muistutit, hampilääkäriaika on varattava...

  VastaaPoista
 131. Hammaslääkärissä ahkeraasti käyneenä olen mukana arvonnassa. Etuhammas irtosi onnettomuudessa siitä seurasi 2v. tekohampailua ja lopuksi implantti. (hammaslääkäripelko voitettu)

  VastaaPoista
 132. Tarpeeseen tulisi, ihan tavallisella hammasharjalla harjaan. Hammaslääkäri kyllä kovin suositteli sähköhammasharjaa.

  VastaaPoista
 133. Mulle kanssa suositeltiin raskausaikana hammashoitolassa sähköhammasharjaa mutta ei oo vaan tullut hankittua - jospa sen nyt täältä voittas :)

  VastaaPoista
 134. Mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 135. en mää viitti tähän mitään elämäntarinaa ruveta kirjoittamaan, kunhan ajattelin osallistua. tollanen ois kiva.

  VastaaPoista
 136. Hammaslääkäri käski, KÄSKI ostaa sähköhammasharjan jo yli vuosi sitten. Arvaas vaan onko sellaista vielä?

  VastaaPoista
 137. Todellakin olisi tarvetta, tuolla saisi hammaspeikot ja -kivi kyytiä. :)

  VastaaPoista
 138. Tulisi todella tarpeeseen, sillä hammaslääkärini suositteli minua käyttämään sähköhammasharjaa ahtaiden hammasvälien vuoksi =). Vielä ei ole tullut hankittua...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images