Naali eli napakettu

Vai lieneekö ihan peruskettu? Odottelin pitkään milloin Kaksi Kuningasta saa Beau Loves tuotteet myyntiin ja olin ihan varma, että napakettu...

Vai lieneekö ihan peruskettu? Odottelin pitkään milloin Kaksi Kuningasta saa Beau Loves tuotteet myyntiin ja olin ihan varma, että napakettupaita it is. (Minusta tuo silhuetti on enemmän napakettumainen kuin tavallisen ketun oloinen)

Mutta sitten kävi niin, että ihailin Beau Lovesin tuotekuvia niin paljon, että taisin saada oman annoksen kettua ihan virtuaalisesti ennen ostamista ja nyt jää napaketut toisten lasten napojen ympärystä lämmittämään. Jotenkin nuo Beau Lovesin tuotteet silti viehättävät, vaikka en muuten lämpene musta-valkomuodille lastenvaatteissa. Tai pidän kyllä mustavalkoisesta, mutta en osaa ollenkaan ajatella omaa lastani hillityn yksinkertaisiin kuteisiin, hän ei vain ole yhtään sen sortin lapsi että graafisuus pukisi.

Miten se onkin niin, että joillekin lapsille yksinkertaiset linjat sopii ja sitten on näitä mun lapsen kaltaisia variksenpelättimeksi syntyneitä? Taitaa olla vähän sama homma kuin koirissa ja omistajissa, että muistuttavat toisiaan.

10 kommenttia

 1. Kottarainen loves napakettu ja graafisuus very muchos.

  <3

  VastaaPoista
 2. Kottarainen ei myöskään näytä niin very muchos variksenpelättimeltä kuin allekirjoittanut, tämä selittänee teorian toimivuutta...

  VastaaPoista
 3. oih, mä jo luulin että marimekon napaketusta on vihdoin tullut myyntiin se uusi harmaa-pastelli väri. haluun siitä verhon meijän makkariin. mutta tykkään mä kovasti myös tuosta vaatteestakin ;-D

  VastaaPoista
 4. Ooh, aivan ihanat nuo mustat housut! Vähänkö lököttäis söpösti sellasen just kävelemään oppineen hepun yllä. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 5. en ees tiedä tollasta kangasta! pakko mennä googlaan!

  VastaaPoista
 6. haaremimalli on kyllä kiva päällä, siinä on myös tyylikkyyden lisäksi sopivasti liikkumavaraa.

  VastaaPoista
 7. Hah! Täällä kahden variksenpelättimen äiti ilmoittautuu mukaan jengiin. Mielenkiinnolla odotan, kun lapset alkavat kiinnostua itse pukeutumisestaan ;D.

  Olenko saanut syövytettyä heihin boheemin värikkään eriparipukeutumisen, vai lähtevätkö he aivan muulle linjalle? Sanooko poikani joku päivä:"Ei oranssia, ei punaista!" Alkaakohan tytölläni pian prinsessakausi?

  Jos joskus sattuu jotain noin graafista osumaan vaatekaappiin, yhdistän siihen niin lapsillani kuin itselläni sitten jotain kirjavampaa tasapainoisen kaaoksen säilyttääkseni.

  VastaaPoista
 8. hah, mä just naureskelin päivän vaatteita valitessa että koska yläosassa on Makia-merkkinen paita (= TRENDIKÄS!! VAU!!) niin yhdistin sen tietenkin kirppikseltä ostettuihin Lindexin maatila-aiheisiin kalsareihin ja kulahtaneeseen Eemeli-paitaan. Luultavasti tän eka lause on "äiti, tahon lacosten vaatteet".

  VastaaPoista
 9. sun lapsen hiusten väriin sopii kyllä ainakin vähän värikkäämmät vaatteet. ja varmaan luonteeseenkin :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images