Lukijat ja mää

Eilen vietettiin Oi mutsi mutsi-blogin ensimmäistä virallista lukijailtaa. Virallista siinä mielessä, että epävirallisesti olen kyllä tavann...

Eilen vietettiin Oi mutsi mutsi-blogin ensimmäistä virallista lukijailtaa. Virallista siinä mielessä, että epävirallisesti olen kyllä tavannut blogini lukijoita ja kanssabloggaajia salaa, tai ainakin vähän pienemmällä profiililla :) Mukana oli myös Uuden kuun ja Secret Wardropen lukijoita ja paikkana Helsingin keskustan KappAhl.

Oli tosi mukavaa tavata kasvoja kommenttien takaa ja juttu luisti, eräs ryhmämme leidi kysyikin tunnemmeko kaikki muut toisemme mutta eihän se niin mennyt. Sitä on tullut kuitenkin jaettua paljon, puolin ja toisin, joten oli helppo höpötellä ja miettiä samalla noita vaateasioita. ( Tai ajella kummitädin kanssa liukuportailla, kunnes portaat suljettiin "ettei lapset leikkisi"...)Ostoskassit täyttyivät, sillä meillä oli käytössämme -25% alennus kaikesta valikoimasta ja se koski myös aletuotteita. Moni olikin käynyt jo etukäteen KappAhlin sivuilla katsomassa tarvittavat asiat, kuten myös allekirjoittanut. Varsinkaan facebookin kautta blogiani lukevien ei tarvitse olla Sherlock Jakkina arvatakseen mikä vie kassista ison tilan. Sama tuote lähti illan aikana ainakin myös Sisu-pojan päälle, mutta tästä enemmän joku muu postaus.

Olisin halunnut hankkia itselleni myös uudet magic-farkut viininpunaisina, mutta surkeudekseni huomasin ettei koot pitäneet oikein kutiaan. Muut mun magicit kun ovat olleet kokoa 46, tässä värissä XLNT 46 oli aivan liian iso :/ Sattuiko joku huomaamaan löytyikö viininpunaista magicia normaalien ihmisten puolelta? Hoksasin vasta kotona, että sieltäkin olisi voinut katsoa.

Koska iso vaatekauppa ei kuitenkaan ole otollisin paikka rupatteluun, aion pitää toisen juoruilulähtöisemmän lukijaillan ehdottomasti ennen joulua. Meillä on ollut Viken kanssa suunnitelmissa yhteinen askartelupainotteinen illanvietto hyvän ruuan ja kivan tekemisen parissa, joten pysykää kanavalla. Ottaa aina hieman aikaa sumplia ajat ja tekemiset yhteen, mutta tulossa on! Nyt kun asia on sanottu julkisesti, toimikoon se potkuna persauksiin että suunnitelma saadaan myös toteutukseen.

Ostoskassin sisältöön siis myöhemmin, mukavaa alkavaa viikkoa!

Kuvat: Kikka Aarnio

23 kommenttia

 1. Olen seurannut blogiasi jo puolitoista vuotta, mutta en ole varmaan kertaakaan kommentoinut aiemmin.

  Olen itsekkin pienen lapsen yksinhuoltaja, eikä mulla ole juurikaan samassa tilanteessa olevia ystäviä, joten oon saanut sun blogia lukemalla jonkinlaista "vertaistukea" ja todella paljon hyviä ideoita ja vinkkejä elämään lapsen kanssa.

  On kiva lukea jonkun elämästä joka on suunnilleen samassa elämäntilanteessa. Yksi syy siihen, miksi tykkään blogistasi niin paljon, on sun ihana kirjoitustyyli. Et turhaan kaunistele asioita, etkä myöskään marmata turhista :D

  Halusin kai vaan sanoa, että kiitos kun kirjoitat tätä blogia, jatka samaan malliin! :)

  T: Tyytyväinen lukija

  Ps. Oot todella upean näköinen!

  VastaaPoista
 2. Ainakaan mä en onnistunut löytämään normaalien puolelta muita kuin farkkusinisiä ja mustia magiceja. Ehkä ne uudet värit oli piilossa...

  VastaaPoista
 3. noi xlnt magicien koot on kyl muuttuneet. mun kesäkussa ostetut ja edelleen käytössä olevat mustat on kokoa 48 ja nyt ostin harmaat kokoa 44. ja myös niistä sinisistä meni 44 jalkaan.

  VastaaPoista
 4. Ah, aleista olis saanut. No, eiköhän noi riitä, ei tullut mitään himohamstrausfiilistä... Mutta pinkit kurikset taitaa lähteä vaihtoon, varmaan ne siniset pysyy siisteimpinä pisimpään... Tylsä ja käytännöllinen minä :D

  Oujee, näpräilyilta. Johan siitä on yli 3v kun meillä kokoontui kasa bloggareita (mm. Vikkekin :D) näpräilemässä ja siitä piti vielä tehdä joku säännöllinen juttu mutta noh, siihen se sitten jäi... Taidettiin grillatakin, hyvin syötiin. Suosittelen ehdottomasti tällaista komboa illanvietolle!

  VastaaPoista
 5. Oh hoh tuota kohteliaisuuden määrää :) Mutta kiitos tästä kommentista, piristi omaa päivää valtavasti!

  Loppujen lopuksi aika vähän täällä on sellaista todellista yyhoo-asiaa, mutta kiva että olet saanut vertaistukea. Ainakin se on varmaan tullut selväksi, ettei se lapsi niin hirveänä rajoita menoja jos toista vanhempaa ei kotona asukaan.

  Onks sun lapsi muuten minkä ikäinen?

  VastaaPoista
 6. Pätisikö tähän se vähemmän on enemmän, musta mä' en edes laittautunut :) Mutta nyt kun katson kuvia niin oon ihastunut mun kenkiini vielä enemmän!

  VastaaPoista
 7. Kävin tänään Itiksen Kappahlissa kun jäi vaivaamaan ja ei siellä ole normipuolella värejä. Kerrankin siis isommat saa jotain kivaa, lällislää laiheliinit :D Mutta löysin XLNT-puolelta viininpunaset kokoa 44 mitkä oli just hyvät. Poltteli nimittäin taskussa sieltä mallikisoista saatu -50% alea yhdestä XLNT tuotteesta alennuslappu, jonka käytin nyt noihin :)

  VastaaPoista
 8. No on kyllä! Mut se on oikeastaan aika ymmärrettävää, mä ihmettelin miten tavismalli ja XLNT oli ennen sama, kyllä lihavia vähä pitää huijata ;) Mut niinku tos edellisessä kommentissa laitoin, viininpunasesta magicista löytyi tänään koko 44 XLNT-puolelta, mikä oli mulle nyt sopiva. Tää kangaskin on ehkä hieman pehmeempää mitä tavismagiceissa? (sama kangas ku harmaissa)

  VastaaPoista
 9. No punnitse nyt rauhassa kumpi olisi parempi, eiks niillä oo 30pv vaihto-oikeus? Mä liputan tietty kirkkaanpunasen puolesta!

  Paljon noita blogijuhlia olisi mutta se menee aina mönkään jos pitää ottaa huomioon keille kaikille sopii mikäkin päivä. Siksi on kai parempi et sanoo vain et milloin on ja mitä, ja sit saa miettiä kuka pääsee ja kuka ei.

  VastaaPoista
 10. Ei sitä tartte aina (tai kaikkien) ees laittautua että nätiltä näyttää :)

  VastaaPoista
 11. Mun lapsi on aikalailla tasan vuoden ikäinen :)

  Ja jotenkin ehkä juuri se, että et niin kauheasti paasaa siitä varsinaisesta yyhoo-arjesta onkin niin kiva. Mä oon saanut sellaisen kuvan että oot täysin tyytyväinen yksinhuoltajuuteen ja sinut asian kanssa, niinkun olen itsekkin. Usein kun törmää siihen, että yyhoot valittelevat tilannettaan, ja omaavat ärsyttävän marttyyriasenteeen :D

  VastaaPoista
 12. onpa mukava huomata miten oot tässä ajan saatossa muuttunut tosi pirteen ja raikkaan näköiseksi :) ihanan freessi!
  ensimmäisen lapsen myötä kuljin samat ryysyt niskassa paikasta A paikkaan Ö. toisen myötä päätin pitää alusta asti, että tukka on kammattava ja vähän naamaa sudittava vaikka kotona nyhjöttäisikin.
  iloiset asiat tekee kummasti iloiseksi!

  VastaaPoista
 13. Eli tosiaan aika saman ikäinen!

  Mä tosiaan oon tyytyväinen tilanteeseen, kukaan ei ole kohdellut mua kaltoin eikä mulla ole mitään katkeroitumisen tarvetta tai muutenkaan halua velloa itsesäälissä. Täähän on ihan mahtavaa, ei tarvi huolehtia muusta kuin lapsesta :D

  VastaaPoista
 14. Kiitos :) Tässä on toki sekin, että oon viime aikoina laittanut kuvia blogiin itsestäni mitä ennen en juurikaan tehnyt. Mutta siis vauvavuosi ei pukenut mua yhtään, se oli ihan paskaa kun oli vaan väsynyt ja kaikki energia meni paapomiseen. Nyt on paljon kivempaa ja se varmasti näkyy!

  VastaaPoista
 15. heh se voi olla, että ennen on näkynyt kuvia sukista ja leggareista sekä ponnarista :) mut hei silti hyvältä näyttää nyt!
  ja voi olla, että mulla on aikaa senkin takia sutia ja puunata kun tää kakkonen on sen verran tyytyväinen tapaus ;)

  VastaaPoista
 16. Joo, kirkkaanpunainen kyllä olis kivoin mutta tummansininen antaisi eniten anteeksi :D

  Meidän näpräilymiititkin varmaan aikanaan luhistui kokoon kun ekankin kanssa taisi olla pyrkimyksenä löytää mahdollisimman monelle sopiva aika ja sitten tuli paikalle ketkä pääsi. Jonkun doodlen (jota tietty ei sillon vielä käytetty) kanssakin menee ikä ja terveys jotain silputtua aikataulua kuroa yhteen joskin helpottaa kokonaiskuvan saantia ;D

  VastaaPoista
 17. [...] Uusi kuu, Secret Wardrobe ja Oi mutsi mutsi kutsuivat lukijoitaan sunnuntaina 16.9.2012 järjestettyyn KappAhl privaattishoppailulukijailtaan. [...]

  VastaaPoista
 18. Oo, sä oot nätti!

  Ja kunpa oisin saanut olla mukana; alennuksia ja macaronseja! Ens kerralla saletisti messissä.

  VastaaPoista
 19. siis tää taitaa olla jo aika vanha postaus (oon vähän jäljessä mun blogilukemisissa) mutta pakko kommentoida samaa kun moni muukin, että ootpa tosi kaunis näissä kuvissa!

  VastaaPoista
 20. No huh huh :D Kiitos! Oikeasti näytän kyllä sipe santapukilta, mutta tuossa meikissä tai jossain oli joku juttu...kun vain tietäs mikä :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images