Ai laaaaav juu!

Olen joskus täälläkin kirjoitellut, kuinka vaikea nykyään on löytää uusia lempiblogeja. Todellisuudessa olen etuoikeutettu, sillä joka päivä...

Olen joskus täälläkin kirjoitellut, kuinka vaikea nykyään on löytää uusia lempiblogeja. Todellisuudessa olen etuoikeutettu, sillä joka päivä saan kommenttiboksiini viestejä ihanilta bloggaajilta, joskus vain se minulle uusiin blogeihin päätyminen on silti niin vaivalloista. Muka. Vähän aikaa sitten otin illan missioksi klikkailla kommentoijien blogeja läpi ja löysin mahtavia entuudestaan tuntemattomia juttuja. Koska mulla on blogilista jo ennestään täynnä luettavaa, otan harvoin uusia suosikkeja, mutta muutama uusi tulokas on nyt piristänyt päiviäni, Tingeltangelia ja tilpehööriä sekä taikinanaaman seikkailut.

Palattuani sunnuntaina mökiltä ilahduin entisestään sillä KUMPIKIN uusista suosikeistani oli muistanut minua I <3 your blog-tunnustuksella! Astetta ilahduttavampaa oli myös se, että blogistani tunnuttiin oikeasti tykkäävän ihan laadunkin takia, ei siksi että täältä saa hyviä arvontapalkintoja :P


Tingeltangel-Suvi oikeastaan kiteytti omankin ideani blogistani "Kevyempää ja painavampaa asiaa, vinkkejä, kivannäköisiä kuvia, ja tätä kaikkea ilman ostakaa ostakaa -mainostamista." Se tuntui tosi kivalle, sillä sellaisista jutuista haluan kirjoittaa, sellaisia tykkään itsekin lukea. Taikinanaama sen sijaan kertoi minun olevan "Kadehdittavan hyvä kirjoittaja, kertoo rehellisesti kaiksesta ja omalla naamallaan, ihanan aktiivisesti ja uskaltaa kirjoittaa mistä vaan!". Kiitos tästäkin, varsinkin kirjoituspuolen arvostamisesta sillä rakastan kirjoittamista, se on intohimoni mistä bloggaaminen kohdallani aina lähtee. Ja kun kiittämisen makuun päästiin, kiitän kaikkia kommentoijia erikseen. Ette arvaa kuinka piristävää on saada yhteys ulkomaailmaan täältä uhmaiän aloituksen ja likaisen kämpän keskeltä. Kuten sanottu, olen etuoikeutettu.

Tunnustus siis kiertoon säännöillä jotka ovat:
1.  Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2.  Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3.  Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4.  Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu
vain Post it - lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat
sen eteenpäin.


Ja se lähtee bumerangina takaisi naisille joilta sen sainkin: 
Taikinanaaman seikkailut: Taikinanaaman jutuista tulee mieleen hyvällä tavalla se aika kun aloitin blogien lukemisen (mistä ei ole kuin vaivaiset 9 vuotta...krhm). Hauskoja arkisattumuksia, hömppää, välillä hermojen menetystä ja sellaista old school-bloggaamista ilman turhaa hienostelua. En tiedä miksi mulle tulee mieleen vanhat hyvät ajat, mutta tykkään ihan hirveänä! 
Tingeltangelia ja tilpehööriä: Blogin kirjoittajalla on sana hallussa ja ihanan ärhäkkä ote ilman sellaista päälle liimattua oon paskamutsi mut so what juon punkkuu ja en välitä mistään asennetta. Tykkään kirjoittajan luonnonkosmetiikkapähkäilyistä ja en voi olla arvostamatta bloggaajaa, jolla on kirjoituskategoria nimeltä Vittusaatana. 
Ja nyt aion olla kuiva ja tylsä ja sanoa samat 3 muuta lempiblogiani, mitkä olen esitellyt ehkä tuhat kertaa. Viken Luukku, JohannaKoon Löytö ja Jennyn Vastaisku ankeudelle. Bonuksena Nova Melinan blogi. Siinä on mun henkireiät, jotka tuovat kaikki omalla tavallaan iloa, syvyyttä, idearikkautta ja positiivisuutta päiviini. Kiitos teille kaikille kuudelle bloggarille, että saan piristää päiviäni teidän jutuilla!

7 kommenttia

 1. Mä melkeen purskahdin itkuun:´) Mutta nyt en saa, kun uudet ripset ei saa kastua 48 tuntiin;) Sä oot ihana ja mä sensitive fool ,)

  VastaaPoista
 2. Heipsansaa, tuo alimmainen Taikinanaaman linkki ei toimi. Aina voi käyttää tuota ylempää lenkkiä, mutta ajattelin vinkata jos haluat koodata kuntoon. :)

  Nyt tutkimusretkelle uusien blogien maailmaan, josko omat piirit vähän laajenisivat. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä huomio! Nyt taas toimii, olin laittanut jonkun ihmeosoitteen, osa omaa ja osa taikinanaaman osoitetta :D

  VastaaPoista
 4. Voi ihanaa, kiitos! <3
  Ei kissa kiitoksella elä, mutta kotiäiti kyllä jonkin aikaa. Tai jos ei ihan elä niin bloggaa ainakin.

  Selasin äsken viimeisimpiä postauksia, ja täytyy sanoa että aikamoista höttöä on tullut kirjoiteltua jo jonkin aikaa... Jospa se linja siitä terävöityisi, kun pääsin tässä juuri lähtötelineisiin kultturellin cityälykköimagon hankkimisessa ;D

  Tuosta postauksesi otsikosta muuten tuli mieleen Sofia Coppolan Virgin Suicidesin kohtaus, jossa joku (italialaistaustainen?) naapurinpoika dramaattisesti hyppää ikkunasta puskaan, koska hänen ihastuksensa olikin ihastunut johonkin toiseen. Poika sanoi hypätessään "Ai laaav höör", ja puskaan suorilta jaloilta mätkähdettyään jatkoi matkaa coolisti aurinkolasit silmillä. Se on aina positiivista, jos Virgin Suicides tulee jostain mieleen :)

  VastaaPoista
 5. Eipä mitään, ilo niuhottaa! Mä jotenkin eksyin surffailemaan läpi noita blogeja ja muita blogeja ja nyt oon istunu tässä hyvän aikaa kauemmin kuin oli ollenkaan tarkoitus. Keksin myös syyn siihen miksi en juurikaan lue blogeja. Suunnilleen kaikki näppärä ja naseva on jo sanottu, eikä mulla ole pätevää lisättävää. Paitsi noita linkkikorjauksia, mut sen hedelmällisyys on vielä vähän auki. :) Eipä muuta. Hyvää yötä ja huomenta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos ! Jes!Ihanaa!

  Kuten STD, mäkin selasin paniikissa läpi kirjoituksiani, ja eihän mulla ole ollut sataan vuoteen mitään älyllistä sanottavaa.. Olen vaan ostellut jotain lastenvaatteita ja kehunut lapsiani! Apua!
  JA nyt ennenkuin tulin tänne kattomaan, olin just kirjottanut jutun krapulasta! Mä olen se "olenpaskamutsijajuonpunkkua"-bloggaaja!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images