Jag kommer inte någonsin göra det tillbaka

Otsikon lauseen antoi google translate, kun kirjoitin siihen suomeksi etten tule ikinä takaisin. Ainiaan vietän Tukholmassa syöden libanonil...

Otsikon lauseen antoi google translate, kun kirjoitin siihen suomeksi etten tule ikinä takaisin. Ainiaan vietän Tukholmassa syöden libanonilaisia mezejä lounaaksi ja illalla makaan ammeessa kuunnellen...öh, Stigin Ryyppyä.

Reissu on ollut mahtava, kannatti irrottaa muutama ylimääräinen päivä Tukholmaan, yhdessä päivässä ei ehdi mitään kunnolla. Nyt on ehditty. Ollaan muun muassa käyty veneajelulla katsomassa upeita maisemia usean tunnin ajan sekä tietenkin Moderna museetissa, mikä on must kohde. Siitähän reissuajankohtammekin johtui, että juuri nyt on sekä Yoko Ono, Picasso että Duchamp samaan aikaan. Toki muitakin nimekkäiden taiteilijoiden töitä löytyi, mutta ei nyt aleta brassailemaan liikaa. Tässä muutamia kuvia eiliseltä ja tältä päivältä.

Ostoksilla ei oikeastaan olla käyty ollenkaan, musta se on hieman mielen köyhyyttä mennä vieraaseen maahan ostamaan tavaraa. Jotain kivoja juttuja on kuitenkin tullut vastaan, kuten yhdet puukkarit. Kun Ruotsiin menee se on puukenkä aina kotimatkalla kassissa :D Enemmän ollaan nautittu kokemuksellisesta puolesta.

Moderna museetissa oli niin huonot opasteet että piti kysyä ihan neuvoa missä se Picasson näyttely oikein on. Kuten toisiksi alimmasta kuvasta huomaa, saatta se silmälasien hankinta olla aika ajankohtainen juttu :)

Nyt kylpyhommiin ja iltaruuaksi tyylikkäästi Burger Kingiä. En ole ikinä syönyt tätä(kään) ylikansallista herkkua, joten nyt on aika. Tukholman kirjeenvaihtaja kuittaa ja toivottaa hyvää yötä!

10 kommenttia

 1. Hehe, voi Googlee...se olis Jag kommer aldrig att komma tillbaka;) Voi kun oisin hoksannu et sähän oisit voinu diilata mulle sellasen mustavalkoisen teksti julkan Modernista muuseosta. Voi on sulla ollu kivaa <3

  VastaaPoista
 2. Tukholma on ihana! Moderna Museet on ihana! Burger King on ihana ;)!
  Otsikko ei ihan yhtä toimiva kun kaikki muu, mutta kyl tostaki ymmärtäis jos olis pakko :)

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, onpas siellä sen rapakon takana messulla melkoinen nimi, täällä sama messu on sateenkaarimessu.

  VastaaPoista
 4. Me onneksi päästään ensi kuussa, mä kuolen kun odotan Beirut Cafen herkkuja. Blogi-ihmisten joukkopako Ruotsiin?

  VastaaPoista
 5. Mitäs pienistä, kai tosta otsikosta kuitenki ymmärsi et se on ruotsia :D

  Ja hei, ne Andy Warhol jullarit on so 2011, et sä sellasta halua. Sekamelska ja boho on uusi graafisuus, tilkkutäkit esiin kuoma!

  VastaaPoista
 6. Mä oon ihana, sä oot ihana, hirvimakkara on ihanaa ja lagerhaussista ostetussa vatkauskipossa jäiden keskellä makaava kuohuviinipullo se vasta ihanaa onkin!

  VastaaPoista
 7. Selkeät joukkopaon merkit kun kumpikin ollaan samaan vuodenaikaan liikkeellä :D

  VastaaPoista
 8. Yyh, ainakaan Norjassa eivät osanneet kyllä tehdä hyvää Burger King-safkaa, veikkaan että meidän koko poppoolle jäi tuolta reissulta ikuiset Burger King-traumat :( ( no, Norja on kallis maa ja ehkä se pikaruokala jätti täytteet minimiin voiton maksimoimiseksi..). Toivon mukaan siellä Ruotsissa osiasivat tehdä Burger Kingissä hyvät safkat :)

  Mutta Tukholma on ihana, voisin ihan koska vaan muuttaa sinne!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images