Tervetuloa lukijailtaani!

Nyt olisi oivallinen tilaisuus saada hieman pukeutumisneuvontaa että pientä purtavaa mukavassa seurassa. Minä yhdessä kahden muun Bella-blog...

image

Nyt olisi oivallinen tilaisuus saada hieman pukeutumisneuvontaa että pientä purtavaa mukavassa seurassa. Minä yhdessä kahden muun Bella-bloggarin kanssa olemme mukana lukijaillassa, mikä järjestetään yhteistyössä KappAhlin kanssa. Jos sunnuntai 16.9 on vielä almanakassasi auki ja pääsisit 18.00 Helsingin keskustaan, tule ihmeessä viettämään iltaa kanssamme keskustan KappAhlin tiloihin!

Mukana lukijaillassa on KappAhlin pukeutumisneuvoja, joka auttaa mielellään erilaisissa pukeutumiseen liittyvissä kysymyksissä ja pulmissa. Omasta toiveestani illassa on mahdollista myös kuulla KappAhlin laadukkaista lastenvaatteista, etenkin talven ulkoiluasuista, mitkä ovat keränneet paljon kiitosta varsinkin ruotsalaisissa äitiblogeissa ja -medioissa. Illan aikana ostoksia tehneet saavat loistavan -25% alennuksen koko myymälän valikoimasta! Itse ajattelin hankkia tuolloin juurikin talvihaalarin pojalle, kun hinnaksi jää n. 60 euroa. Ei paha! Ja myös magic-farkut on siis alessa koko illan ;)


Tapahtumaan on paikkoja rajoitetusti, vain kymmenelle ensiksi ilmottautuneelle lukijalle/blogi. Ole siis nopea ja ilmottaudu minulle oimutsimutsi(at)gmail.com. Vahvistuksen osallistumisestasi saat meiliin muutaman päivän sisällä, sillä nyt olen tosiaan Tukholmassa lomailemassa. Olisi tosi kiva tavata nimimerkkien takaa löytyviä tuttuja, joten olethan nopea!

Edit: ilta täynnä!

7 kommenttia

 1. Oivoi, tällänen ois superkiva - oispa aikaa ja rahaa tulla...

  VastaaPoista
 2. Muuten, jos ei satu olemaan vielä KappAhlin kanta-asiakas, saa liittyessään saman alen yhdestä tuotteesta. Näin minäkin sain ostettua talvihaalarin alennuksella!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti teillä on kiva reissu Tukholmassa! Vähän täällä on tänään tuulista, mutta onneksi aika lämmintä kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 4. Samaa käytin minä kerran jumpsuitiin!

  VastaaPoista
 5. Ei ostopakkoa! :D Ja sunnuntaina lapsenvahtia kehiin!

  VastaaPoista
 6. Ja ja, meillä on oikein jättekul eller jättegul :D Mainio sää sattui kun ei sada!

  VastaaPoista
 7. Onhan tuo Aleksanterinkadun liike se oikea?
  Etten pyöri väärän myymälän ovensuussa tyhmänä...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images