Henkilökohtainen Habitare

Habitaren kunniaksi otin muutamia arkikuvia tänä syksyisenä päivänä, minkä vietin yöpuvussa kotona sairasta lasta hoitaen. Meillä harrasteta...

Habitaren kunniaksi otin muutamia arkikuvia tänä syksyisenä päivänä, minkä vietin yöpuvussa kotona sairasta lasta hoitaen. Meillä harrastetaan tuota trash designia.

Pojan ihana kummitäti kävi ilahduttamassa läsnäolollaan, toi tuliaisiksi punaista maitoa ja voita. Haudutin vielä iltaruuaksi riisipuuron, mutta jätin kuvaamatta.

Jotenkin on tosi voimaton olo, kun lapsi on niin sairas. Silmät vuotaa, köhityttää ja ennen kaikkea se raastava kitinä, mikä johtuu väsystä ja huonosta olosta. Toinen korva oli eilen aamulla tulipunainen, toisessakin pieni tulehdus. Oma selkä koetuksella, kun lapsen oloa yritän helpottaa kantamalla sylissä ympäri asuntoa.

1 kommenttia

  1. No voi muna! Täällä esikoinen palasi koulusta kurkkukipuisena, sit nousi kuume ja kipeytyi pää ja nivelet. Otti päikkärit ja heräsi vatsanväänteiden (ilmavaivat ja kuvotus) kanssa. Oon ihan tiloissani kun tuppaan olla sellainen neurootikko.

    Paranemisia K:lle! Ja ääni sun hlökoht Habitarelle!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images