Annin Stonz-etu lukijoilleni

Huh, eilinen extempore-blogikirpparini oli varsinainen suksee, kun Tusenblå-toppi sekä Stonz/ManyMonths jalkinepaketti myytiin noin viidessä...

Huh, eilinen extempore-blogikirpparini oli varsinainen suksee, kun Tusenblå-toppi sekä Stonz/ManyMonths jalkinepaketti myytiin noin viidessä minuutissa ja kantoliinastakin tuli varaus ja muita tiedusteluja! Varsinkin Stonzit tuntuivat olevan monelle tarpeellinen juttu ja koska meillä luonnollisesti oli vain yksi pari myynnissä, jäi monet ilman.

Illalla ei oo enää-meilit läheteltyäni otin yhteyttä kaveriini Anniin, jonka Ipanainen-lastentarvikeliike on tällä hetkellä ilmeisesti Suomen ainoa Stonz-jälleenmyyjä ja kysyin saisiko ilman jääneet omat Stonzit postikuluitta. Tämä kävi, joten nyt tulee sitten extempore-kirppiksen jälkeinen extempore-lukijaetu :D Etu koskee reiluuden nimissä myös Tusenblå-toppitilauksia.

Homma menee yksinkertaisuudessaan näin: Tilaa Ipanaiselta joko Stonzit tai Tusenblå, tai vaikka molemmat ja lisää toimitustavaksi "nouto". Kirjoita lisätietoihin "Oi mutsi mutsi". Näin saat tilauksen postikuluitta. Tilaus voi sisältää myös muita juttuja, kunhan paketista löytyy kuluttomuuteen oikeuttavat Stonzit tai Tusenblå.

Stonzit löydät täältä (klikkaa oikeaa kokoa niin näet kaikki mallit) ja Tusenblån paita täältä  ja mekko täältä.

Etu on voimassa kolme päivää: ti 25.9.-to 27.9. 2012.

ps. Viime talven Stonz-postaukseni löytyy täältä!  Ja Tusenblåsta on kirjoitettu (puolesta ja vastaan) ainakin täällä, täällä ja täällä!

7 kommenttia

 1. Jee!
  (Menin nimittäin heti katsoo näitä ja totesin, että vaan yhdestä paikasta saa...ja hei, huomennahan tulee lapsilisäkin!).

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Täytyypä tilata talveksi Ällät omallekin pojalle. En ollut ennen tällaisia nähnytkään!

  VastaaPoista
 3. No niin. Retkahdin. Toivottavasti neiti tykkää ;).

  VastaaPoista
 4. Tämä tarjous ei olisi voinut tulla parempana ajankohtana. Eilen nimittäin meidän poika toivoi juuri näitä mummiltaan ensimmäiseksi synttärilahjaksensa. Kiitos, Anni ja Oi mutsi mutsi! :-)

  VastaaPoista
 5. No ni, tilasin sit minäkin Stonzit. Eka meinasin sinisiä elefantteja mutta sitten muistin että varmaan joskus kokeillaan pikku kakkostakin joten matkin sua ja otin noi älyttömän ihanat keltaiset :D

  VastaaPoista
 6. [...] tänään on viimeinen päivä ostaa Stonzit tai Tusenblå ilman toimituskuluja Annilta. Lisätietoa tästä postauksesta! Share This entry was posted in kosmetiikka, lukijoiden mielipiteet, silmälasit by Oi mutsi [...]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images