Blogikirppis

Edit: Kaik män! Syysinventaario ja muutama tavara tännekin myyntiin. Vähän erilaisia juttuja, joiden käyttötarkoitus ei ehkä avaudu kuin tie...

Edit: Kaik män!

Syysinventaario ja muutama tavara tännekin myyntiin. Vähän erilaisia juttuja, joiden käyttötarkoitus ei ehkä avaudu kuin tietämällä tuotteista enemmän, siksi ei viitsi kirpparille viedä. Täällä moni tuotteet jo tunnistaakin :)

Many Months merinovillatöppöset + Stonz ulkotöppöset kokoa L. Myydään settinä, sillä nämä oli kummatkin ihan huippu juttu ja pakkasilla yhteiskäytössä. hp. 35eur + pk

Turinaa tuotteista: LOISTAVIA talvivauvan tavaroita. Reisivillasukiksi meillä kutsutut merinovillatöppöset on tarkoitettu kai alunperin kantamiseen, mutta oli käytössä ihan oikeastaan aina vauvatalvena. Korvasivat monesti villahousut, sillä lahkeet ylsivät nivusiin ja ne oli helpompi irrottaa vaikkapa kirppiksillä kierrellessä. Stonz-ensi"kengät" taas ovat klassikko, millä voi mennä pihalla mitenpäin haluaa ja kangas+kumipohja vedenpitäviä, eli seisoskeluakin voi harrastaa. Stonzeissa fleecevuori, reisivillasukissa tuplamerinokerros. Toimii yhdessä ja erikseen ja yhden pojan käyttämiä, eli jotain käytönjälkiä löytyy mutta ei mitään reikiä tms. (edellinen käyttäjä syntyi kesäkuussa 2011 jos haluaa sopivuutta verrata) MYYTY!

Eroottinen naapurinmiehen säikäytystoppi aka. tusenblå-imetystoppi från Sverige. Mahdollistaa tavallisten paitojen käytön eikä tarvitse kulkea halkio rinnuksissa kokonaista vuotta. Yhdellä äidillä pidetty ja hyväksi havaittu 90% viskoosia ja 10% lycraa (jee!) näyttää edelleen uudenveroiselle, tosin kuvan rypyt hieman pilaavat illuusiota mutta kuuluvat toki kauppaan. Koko on L ja hinta 15 eur+pk. MYYTY!

Ja sitten viimeinen, mutta ei todellakaan vähäisin juttu eli erittäin hyväkuntoinen Didymos houndstooth 100% puuvillainen kantoliina koossa 5 (n. 420 cm) ja ei ole tarkistusmitattu, mutta uskoisin olevan reilu 5, kun meni mullakin kietaisuristiin. Mun lempiliinani, mutta nyt olemme niin tyytyväisiä taapero Tulan käyttäjiä, ettei tule enää kiedottua ympärille.

Liinassa on keskimerkintä ja kukonaskeleen lisäksi sivuja koristaa pieni didymos-tekstirivi. Materiaalina kevyt, vinojoustava 100% puuvilla joten liinaa ei ole tarvinnut erikseen "kesyttää" sopivan pehmeäksi, oli sitä jo valmiiksi :) Tälle oli varauksiakin, mutta koska olen autuaasti unohtanut kuka halusi ostaa, myyn tässä ja nyt nopeimmalle hintaan 85eur + pk. Näitä liinoja ei montaa Suomesta löydy, joten se joka haluaa hyvännäköisen liinan, ole nopea! VARATTU!!

****


varaukset meiliin oimutsimutsi(at)gmail.com ja jos haluaa, saa toki huikata kommenttiboksiinkin varauksestaan. Varatut tuotteet ilmoitan mahdollisimman nopeasti varatuiksi niin ei tule turhaa vaivaa muille haluaville.

9 kommenttia

 1. jos ei oo jo mnnyt niin liinasta alustava hep! jatketaan spostilla kaupantekoa :)

  VastaaPoista
 2. Stonz-paketti valitettavasti jo meni, jonossakin olisi muutama tyyppi.

  VastaaPoista
 3. Liinasta ei vielä tullut muita varauksia, joten meilaatko mulle? Asun hkissa, eli voidaan myös nähdä jos helpompaa :)

  VastaaPoista
 4. Minä haluaisin kuulla, että onko tuo tusenblå oikeasti toimiva juttu? Tuliko sitä käytettyä? Olen yrittänyt jostain saada käyttökokemuksia siinä onnistumatta.

  VastaaPoista
 5. + materiaali on uskomattoman laadukasta. Tuossa topissa on hädintuskin ollenkaan käyttönyppyä vaikka sitä on pesty ja pidetty. Viskoosi on matskuna ihana eli en voi kuin suositella lämpimästi.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on tusenblå kovasti käytössä ja sillä saa hyvät naurut aikaan myös kotiasuna :D

  VastaaPoista
 7. juu, se on kyllä tosi sensuelli ja kiva arkipaita!

  VastaaPoista
 8. Ja nyt STOP! Kukaan ei mene tilaamaan yhtään tusenblåta tai stonzparia ennen huomista. Sain neuvoteltua (okei facessa...kaveriltani kitisin) postikuluttomuusedun lukijoilleni muutamaksi päiväksi ko. tuotteisiin. Ja en nyt jaksa siitä kirjoittaa, joten odotatte huomiseen ni säästätte postarit!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images