Siksakkia

Mä en ole ikinä ennen innostunut ketjuliikkeiden designermallistoista yhtä paljon, mitä tänään myyntiin tulleesta Lindexin ja Missonin yhte...

Mä en ole ikinä ennen innostunut ketjuliikkeiden designermallistoista yhtä paljon, mitä tänään myyntiin tulleesta Lindexin ja Missonin yhteistyöstä. Innostuin jopa niin, että uhrasin kiireisen päivän aamun shoppailupyrähdykselle ja olin jo ennen kasia hakemassa omaa neuletakkia Aleksanterinkadun Lindexiltä. Enkä ollut ainoa, puoli kahdeksalta avatussa liikkeessä kävi kova kohina siksakkuosien seassa.

Oma piipahdukseni oli tarkkaan harkittu, sillä tarvitsin lämmintä neuletakkia ohuen takkini alle, sitä hain ja sen sain. Tosin ajatuksissani ollut musta-valkoinen neule vaihtui lennosta murrettuun väri-ilotteluun. Vaikka mulla on tarkoituksena itsekkyyden tavoittelu, jotenkin vanhasta muistista kuvasin muistoksi vain lastenvaatteita, mitä ei ainakaan aamuvirkut erityisemmin edes hamstranneet. Enemmän tuntui menevän naistenvaatteita, joten jos innostuit lastenjutuista etkä ehtinyt tänään Lindexiin - toivoa vielä on! (Nettikauppa näytti loppuunmyytyä jo seitsemältä aamulla, älä anna sen masentaa)

Alunperin mulla olisi olut tänään Iltasanomien kuvaukset ja EI, ei sinne puputyttöpuolelle. Mutta sitten tulin tulokseen, että meidän kerhopäivää ja muskaripäivää ei voi uhrata kuvauksiin mikä oli kyllä järkevä ajatus, niin kivaa oli taas äiti-lapsi harrastuksissa. Lindexin jälkeen ja ennen muskaria meillä oli vielä 1.5 tunnin odotteluaika, niin piipahdimme pojan kanssa hotelliaamupalalla, joten päivä on ollut aika lennokas ja ihanan hömppä. Tällaisia välillä tarvitsee.

Sitten se mitä menin hakemaan:Mehevä kirjoneule ei ehkä imartele tällaista pullukkaa, mutta ah miten lämmin se oli! Joku kutsui tuollaista isoa lämmintä neuletta lohtuvaatteeksi ja sitä se todellakin on, vaikka en nyt erityisemmin tarvi lohdutusta. Uskoisin, että neule on ensi talven suosikkini ja pidän peukut pystyssä, että se myös pysyisi hyvänä.

Sortuiko joku muu siksakkiin? Jos mulla olisi tyttö, olisin sortunut enemmänkin, mutta nyt yksi siksak riitti tälle tytölle.

Edit: Lotta just kirjoitti neule-sanan olevan VAJAKKI! Kokoomuslaiset on just tollasia!

21 kommenttia

 1. Kiva saalis syksyisen lämmintä fiilistä :)! Meidän perheen naiset jäivät vallan ilman Missoneitaan, mutta käyhän kurkkaamassa blogissani kuinka virkistävältä siksak näyttää poikavauvallakin!

  VastaaPoista
 2. Menen! Mutta ennenkuin menen niin korjaan, että kyllä ne siksakit oli jo kädessä ja päätymässä kassalle trikoon muodossa, mutta tulin tulokseen että se olisi ollut massahysteria eikä mun makuni mikä olisi ne valinnut. Noi mekot oli musta aivan ihania, samoin se lasten neule, mikä oli kutakuinkin samanmoinen kuin omani. Mutta ei kimmellyslankaa pojalle voinut, olen niin kaavoihin kangistunut :D

  VastaaPoista
 3. Äh, yritin kommentoida sun postaukseen et komiat on, mutta en jostain syystä osaa kirjautua wordpressiin. mikä on outoa, sillä mun blogihan on wp:ssa!

  VastaaPoista
 4. No, just ton massahysterian takia jätin itselleni shoppaamatta, kun en löytänyt mieluisista kokoa. Sitten kysyin tytöltä jostain neulemekosta, tykkääkö, vastaus oli ei. Piposta olisi digannut, mutta sitten totesin, että niitä on jo liikaa. Ja minä Missoni-pipossa - olisin näyttänyt ihan ... no en löydä korrekteja sanoja. Siispä siksak-trikoota pojalleni lempiväreissäni (pl. okrankeltainen)...Hauska kuulla muidenkin lukijoiden Missoni-kokemuksia. P.S. Hotelliaamiainen keskellä viikkoa kuulosti älyttömän ihanalta!

  VastaaPoista
 5. Voi hitsit! Sitä valitteli myös All You Need Is White / S, ja olen itsekin kohdannut ongelman joissakin Wordpress-blogeissa. Nyt selvitän asian! Kiitos palautteesta.

  VastaaPoista
 6. Se voi olla myös siitä johtuvaa, että meillä on tili jotenkin bellan kautta erilainen. Olisin voinut vaan kirjottaa vastauksen ilman virallista osuutta, mutta enpä jaksanut :)

  VastaaPoista
 7. Joo, en mäkään olisi sellasta pipoa huolinut ittelleni :D

  Hotelliaamupalat on ihanaa luksusta silloin tällöin, nyt oli vähän huono ajankohta siksi että oon syönyt tässä kuussa SEITSEMÄN buffetaamiaista :D Mutta ajantapon kannalta oli järkevintä mennä aamiaiselle koska olemme kumpikin true ruokaihmisiä ja aina on ihanaa et on tarjolla kaikkea!

  VastaaPoista
 8. Viimeinen kommentti sulle tässä spontaanissa blogichatissa. Nyt annan ainakin tämän illan ajan kommentoida jättämättä nimimerkkiä tai sähköpostia :). Jännää!

  VastaaPoista
 9. Ostin lapselle, vaikkei se olekaan tyttö, nuo vauvojen leggingsit ja body. Ne ainoat lastenvaatteet, johon ei oltu sotkettu kimallelankaa... :D

  VastaaPoista
 10. Niitä itsekin mietin, mutta sitten päätin että EI.

  VastaaPoista
 11. Hyvä tuo puputyttö kommentti! Itselleni menin hakemaan vaatetta, mutta tein vanhanaikaiset ja ostin bodyn piiperölle. Onneksi mulla on poika, olisin muuten roudannut kotiin vaikka mitä kimallemekkoa/lapasia ym. Yhden kivan neuleen bongasin, mutta se pisti ja kutitti eikä siis saanut uutta kotia ainakaan meiltä.

  VastaaPoista
 12. No sanoppa muuta, onneksi on poika. Säästää paljon kun ei ole mikään kimallemekkokäyttäjä kotona!

  VastaaPoista
 13. Tampereella Lindex aukesi tänään (vasta) ysiltä ja olin paikalla juuri silloin. Rauhassa sain tehdä ostokset. Blogissa näkyy, minkä päädyin ostamaan ittelleni kuvauksia varten. Mulla kun oli edeltävänä iltana melkoinen hius/vaate/ulkonäkökriisi, joten päädyin heti aamusta hakemaan himoitsemani tunikan.

  VastaaPoista
 14. Yleensä se suurin ryysis on kai aina Hkissa ja muualla saa aika surutta haluamansa hakea. Mikä tunika se oli? Anna linkki!

  VastaaPoista
 15. Meillä on selvästi sama makun ensin tehtiin samasta kankaasta mekot ja nyt ostettiin samanlaiset neuletakit.

  Mua ei oikein tuo mallisto muuten puhutellut. Se oli väärällä tavalla 70-lukuisa, mutta tuo neuletakki oli ihana. Oikea kunnon murjotusneule maailman pahuutta vastaan.

  VastaaPoista
 16. Oho, mikä sattuma! Mut olihan toi ihanin ehdottomasti. Ne 70's vibat oli musta kivoja mutta EI MUN PÄÄLLÄ. Joku tollanen vaakasiksaknakkimakkaramekko ja mun kroppa...omg. Tai ylipäätään mun arkityyli, ei tollasta fiiniä asua tulis käytettyä ikinä vaikkois kroppakin. Ton neuleen voi hyvin yhdistää soreleihin ja maihareihin, mikä on lähtökohta kaiken vaatteen hankkimiselle nykyään.

  VastaaPoista
 17. http://elixia.bellablogit.fi/2012/09/25/poikkeava-tiistai/

  Tossa näkyy pikkasen. :D

  VastaaPoista
 18. JKL oli tänäänkin kaikkea. Ostin ne vauvojen violetit trikoohousut ja samanvärisen pipon. Pipo sopinee ensikevään violettiin takkiin..

  VastaaPoista
 19. Olen vähän yllättynyt, että tykästyit näihin. Joskus aiemmin kirjoittelit mielipiteitäsi värioksennuskuoseista kantoliinoissa, ja silloin olin ihan samaa mieltä. Ja nyt kun näin nuo Lindexin mainokset, tuli heti kantoliinat mieleen, ja sitten se sinun dissauspostauksesi. :D

  VastaaPoista
 20. Niinkö? :D No olinhan mä aluksi toki hankkimassa mustavalkoista mutta värioksennukseen päädyin :) Mä oon tosi pitkään tykännyt Missonin tuotteista, se on varmaan poikkeus mikä vahvistaa säännön tai jotain. Mutta värikkyys on myös kontekstijutuja, kantoliinoissa on jotain äiti maa-henkistä jo muutenkin liikaa kun taas noi glitterihileneuleet ei oo musta yhtään samaa henkeä milloin väritkin iskee

  VastaaPoista
 21. No se taisi olla toi yhden päivän hype ja sit niitä saa alerekeistä poimia kuinka paljon huvittaa :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images