Toinen nuppiska

Viime viikolla esittelin hyvän nuppipalapelin. Tässä on toinen, huomattavasti edullisempi. Tigeristä 3 eurolla hankittu nuppipalapeli on ...

Viime viikolla esittelin hyvän nuppipalapelin. Tässä on toinen, huomattavasti edullisempi. Tigeristä 3 eurolla hankittu nuppipalapeli on hieman tavanomaisesta poikkeava, siinä on kuvat myös palapelipohjassa. Tämä helpottaa pientä palapeliharrastajaa valtavasti, kesällä yksi vuotta täyttänyt lapsi kun ei vielä hahmota kuin perusmuodot. Kuvatkin ovat mukavat, kun noita eläimiä voi jopa nähdä jossain lähellä eikä tarvitse matkustaa Afrikkaan.

Sitä aikaa odotellessa, kun villasukan heiluttaminen EI mene läpi koirasta.

 

5 kommenttia

 1. Ihanan klassinen! Välillä tuntuu, että lasten lelut ovat täynnä kaikenlaisia turhan moderneita örkkejä. Sinä kun olet tehnyt löytöjä myös KappAhlista, käypä vilkaisemassa ulkoilulöytöni. http://sulassasovussa.wordpress.com Tsekkasin myös avaruusbodya, jonka olit hankkinut omalle pojallesi. Näytti kivalta myös livenä!

  VastaaPoista
 2. Mä aion muuten hankkia saman talvihaalarin punaisena. tosi monet ovat kehuneet noita ja hintakin on paljon ymmärrettävämpi mitä monissa muissa haalareissa. Ei tarvi maksaa ns. merkkilisää.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla! Sitten voin olla entistä varmempi hankinnastani. Olin varautunut ostamaan kirkkaanpunaisen haalarin, mutta myyjän yllyttämänä päätin repästä ;). Mun lähi-KappAhlissa oli myös koot aika kortilla, joten ole ripeä oman hankintasi kanssa.

  VastaaPoista
 4. Äh, tää on kamalaa kun talvivaatteet pitää ostaa ennenkuin kesä on loppu :/ Mä tiedän, et mun valinta on kirkkaanpunainen, mutta koot ja muut on utopiaa. Kappiksen vaatekoot on musta aika naftit, mikä sun mielipide on?

  Nyt meillä on 80cm Ticketin haalari viime talvelta, vastaa varmaan kokoa 86 ja sen luulisi menevän alkutalven vielä. Mutta pakkokai tässä on kohta aktivoitua, vaikka ei millään mieli tekisi.

  Ainakin Intonaatio-blogissa ollaan oltu tyytyväisiä haalariin! http://intonaatio.blogspot.fi/2012/07/tyylikas-vai-tarayttava.html

  VastaaPoista
 5. Olipa intohimoista keskustelua Intonaatiossa. Ihana blogi, täytyy lisätä listalle! Koosta, myyjä vakuutteli kokojen olevan totuudenmukaisia. Kuitenkin päiväkotiväki sanoi meille viime vuonna, että ulkoiluvaatteiden kannattaa olla ennemmin vähän reiluja, jotta lapsi mahtuu leikkimään kyykyssä yms. ja sinne voi alle pukea vielä villahaalaria kylmemmällä säällä. Tyttäreni on siro noin 87 cm ja 12 kg, pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen. Valitsin siis kokoa 98 cm housuja lukuunottamatta. Eli niin sanotusti reilumpaa. Kokeilin kaikki vaatteet tänään päälle. Hyvin olisi pystynyt jo nyt niissä ulkoilemaan vaikka vähän reilut olikin. Pistin merkille, että haalari todella oli kapeahko, mihin Intonaatio-blogissakin viitattiin. Luulempa, että aikanaan meidän tyttären tapauksessa haalari jää ensin selästä lyhyeksi vaikka lahkeissa riittäisi vielä pituus. Siis reilumpaa vaan!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images