Hames

Mä oon niin onnellinen! Käsityötila kivenheiton päässä olisi ollut unelmieni täyttymys jos olisin edes osannut unelmoida moisesta. Olen aina...

Mä oon niin onnellinen! Käsityötila kivenheiton päässä olisi ollut unelmieni täyttymys jos olisin edes osannut unelmoida moisesta. Olen aina ennen käynyt ompelemassa käsi- ja taideteollisuusyhdistysten tiloissa, mutta nyt ei tarvi muuta kuin kävellä naapuriin.

Tänään aloitin päivän ompelemalla kärpässieni hameen, mikä on juuri sopivan poni ja aasi-henkinen eli just hyvä! Ompelukoneet ei ollut ihan parhaimmasta päästä, mutta koska onneni on puolellani, käsityötilaan on juuri tilattu päältä tikkaava saumuri JA Husqvarnan 140v juhlamallin ompelukone!! Pyörryn onnesta N-Y-T NYT!

Hame oli tosi yksinkertainen viistoleikattu malli, missä ei ole edes vetoketjua. Tarpeeksi helppo toteuttaa ja kangasta jäi vielä pojan vaatteisiinkin. Me so happy.

Lopuksi kiitos kaikille KappaAhlin XLNT-kisassa minua äänestäneille. Yleisöäänet on nyt äänestetty ekakierrokselta ja kärpässienihameinen kukkahattutäti meni jatkoon. Miten se sanottiinkaan, diilaa sen kans? :D Nyt keskitytään kuitenkin jatkossa muihin juttuihin ja odotetaan jännityksellä kenet valitaan lopulliseksi voittajaksi. Mun intressit mallintyöhön ei ole varmasti kilpailijajoukon suurimmat, mutta aivan varmasti noin upeasta kilpailijajoukosta löytyy nainen jolle pesti sopii kuin nakutettu. Kiitti teille ja palataan asiaan kun finalistit ilmoitetaan :)

12 kommenttia

 1. Repesin - "sopivan poni ja aasi -henkinen". :D

  Nätti hame!

  VastaaPoista
 2. "Jos voisin, poistaisin profiilini mutta valitettavasti KappAhl ei vastaa meileihin." no jokos KappaAhl on vastannut meiliisi? vai muuttuiko mielipiteesi kisasta vetäytymisestä voiton myötä?

  VastaaPoista
 3. Puhuin tänään KappAhlin markkinointipuolen työntekijän kanssa puhelimessa ja kävimme läpi tilanteen. Eli se on nyt ok, kiitos kysymästä.

  VastaaPoista
 4. No eikös se ole? ;) Ihana pariskunta ja leidillä oli musta joku ton tyyppinen tanttu päällä.

  VastaaPoista
 5. Hieno hame! Muakin ompelu kutkuttaa, mutten ole ehtinyt/saanut aikaiseksi. Viimeisin ompeluni on uuteen nojapyörääni tehty kirjava, pitsireunainen viiri viime kuulta. Olen kuitenkin leikannut itselleni hauskan essun... Niin ja onhan eräs keskeneräinen mekko kaapin pohjalla odottamassa toimenpiteitä.

  Tänään ompelen töitten jälkeen!

  VastaaPoista
 6. Onpa mahtava paikka :o! Ja hieno on hamekin!

  VastaaPoista
 7. Oii, ihan mielettömän sievä hame! :) Osaisinpa itsekin tehdä jotain tuommoista, mutta olen hyvin kehno käsityöihminen.

  VastaaPoista
 8. No tuohon hameeseen ei kyllä tarvita edes taitoa, sivusaumat ja kuminauhakuja vyötäröön!

  VastaaPoista
 9. Siisti hame :) Mäkin olisin kiinnostunut käyttämään käsityötilaa! Onkohan kellään tietoa, mahtaako sellasta olla Espoossa??

  VastaaPoista
 10. Hieno voitto vaikka tosin epärehellisellä pelillä onnea!

  VastaaPoista
 11. Ja millä vitun epärehellisellä pelillä? Ai sillä, että yks foorumi klikkailee kokoajan "mua vastaan" ääniä toiselle kilpailijalle käyttäen erilaisia ohjelmia, joiden kautta pystyy antamaan vaikka sata ääntä päivässä. Ja MÄ oon epärehellisellä pelillä ollut liikkellä. Hankkikaa nyt saatana elämä, kyllä muakin ottas päähän jos oisin elänyt 2 viikkoa jonkun xl-mallikisan sabotoimiseksi ja vielä epäonnistunut siinä. Teinä pitäisin nyt turpani kiinni, sillä te epäonnistuitte sillä epärehellisellä pelillänne, EN MINÄ. Nyt jumalauta jotain rotia, suurin osa teistä nielikin hyvin tappionne, samaa suosittelen sulle luuseri.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images