Taikafarkut trilogian päätösjakso

Sunnuntaina mökkeillessä sain vaihteeksi kommentin, että olenko laihtunut. Tämä tapahtuu lähestulkoon aina, kun minulla on tietyt keväällä ...

Sunnuntaina mökkeillessä sain vaihteeksi kommentin, että olenko laihtunut. Tämä tapahtuu lähestulkoon aina, kun minulla on tietyt keväällä hankkimani farkut jalassa, taikafarkut niinkuin monet muistavat. Osaksi laihtumisepäilyt johtuvat arkityylistäni, missä käytän mitä epäimartelevimpia kupolitelttakolttuja, mutta osasyy on kyllä nuo hoikistavat Magic-farkut, jotka litistävät vatsanseutua juuri hyvin ja ovat muutenkin malliltaan imartelevat.

Tiedän, ettei malli sovi kaikille, mutta jotain vinhaa perää niiden taikuudessa on, tunnen kaveripiirissäni yhteensä 6 ihmistä, jotka sortuivat farkkuihin kevään hehkutukseni jälkeen. Viimeksi tänään näin yhden kaverini magiceissa ja myös lapsen mummolta löytyy magicit. Yksi loistohomma farkuissa on myös pituus, mikä oli kerrankin täsmälleen sopiva. Tsekatkaapa:

Toinen hyvä puoli on koot, magiceja löytyy KappAhlin farkkumallistosta koosta 34 kokoon 54, osa peruspuolelta ja osa XLNT-nimen alla. Kuvassa näkyvät siniset on ostettu peruspuolelta koossa 46, ja ne kissojen ja koirien kanssa keväällä metsästämäni mustat löytyivät XLNT-puolelta täsmälleen samankokoisina.

KappAhlin farkkumallistossa puhaltavat nyt muutoksen tuulet, koko farkkumallisto on nimetty uudelleen yrityksen perustamisvuoden 1953 mukaan. Kun tuota kappiksen mainosbanneria olen viikon verran päivittäin tutkaillut, ajattelin että olisi kai hyvä muistuttaa siitä kuinka kovasti fanitan noita farkkuja, siksi että niiden hinnasta saa nyt 10 euroa pois. Itse en ole mainokseen sortunut ihan siitä faktasta, että omistan jo kummatkin mallistosta löytyvät värit, mutta jos litistysefektille on tarvetta, kannattaa käydä kokeilemassa istuvuutta. Vyötäröstä paremman kuvan saa alla olevasta videopätkästä.

http://www.youtube.com/watch?v=jd4F8KvXgRk&feature=relmfu

Lopuksi KappAhlille hieman risuja: Magic-mallin farkkuja on todella hankala löytää nettikaupastanne sillä malliston nimeä ei näy farkkujen nimessä ja esittelyssä missään. Niitä ei myöskään löydy 1953-linkin alta. Kiinnostuneille kuitenkin etsimäni linkit magic-malleihin:

Normaalimitoitus sininen ja musta, XLNT-mitoitus sininen ja musta.

Magiceja löytyy myös farkkuleggarina mitä en ole testannut. Ja huom. normi-ja XLNT-mallistojen päälikkäisten kokojen takia suosittelen 44 ja 46 kokoisia etsimään oikeaa kokoa ensin normipuolelta, siinä säästää 5 euroa lisää. Ja vaikka mallien nimet ovat normipuolella straight ja XLNT:ssä slim, oli ainakin kevään mallit silti täysin samat koossa 46.

Joskos nyt olisi puhuttu suu puhtaaksi tästä farkkumallista, terveisiä vain farkkusuunnittelijoille että tämän kaltaisia farkkuja lisää myös erilaisilla lahkeilla ja väreillä, kiitos!

Edit: No nyt se mainos sitten on poistunut! Säikähdin jo, et onko vinkkaukseni turha, mutta kyllä se kympin ale KappAhlin nettisivujen mukaan voimassa vielä on! Tästä huomataan, ettei tämä ainakaan mikään kampanjapostaus ollut :D

14 kommenttia

 1. Uskaltaisikohan sitä, puolitoista vuotta hameissa ja mekoissa kulkenut, testaamaan? Tähän asti kun kaikki lahkeet ovat (omissa jaloissa) ahdistaneet :-)

  VastaaPoista
 2. No kannattaa käydä testaamassa. Mun kaveripiiri on ihan taikafarkutettu nykyään, itse fanitan kyllä. Mutta jotkut lukijat sanoi jo edellisissä postauksissa ettei istunut yhtään, vartalon mallista kiinni!

  VastaaPoista
 3. Piti tänään käydä kokeilemassa, mutta takapenkin tuhisija oli eri mieltä... ;D

  VastaaPoista
 4. Pakko kysyä, kun sulla nuo mustatki on, että onko ne semmosta kangasta, jokka kerrää kaikki karvat ja nukat yms. vai pysyykö siistinä? Kaikki mustat farkut mitä oon ostanu on jääny kaappiin, ko ekalla kerralla ko on kotona jalkaan vetäny, niin 5 minuutissa on kissakarvoja joka puolella + kaikkea muuta mitä nyt huonekaluista yms. irtoaa, eikä lähde pois kuin teippirullalla, jota pitäis käyttää koko ajan.

  VastaaPoista
 5. Täällä on niin osuvaa mainospuhetta että on melkein pakko käydä ainakin sovittamassa.
  Ja ostamassa, jos edes puolet kaunosanoista on totta.
  (Ja tällaisen postauksen jälkeen saisivat lähettää sulle ainakin parit taikafarkut ihan pyytämättä ja yllätyksenä postissa!).

  VastaaPoista
 6. No ehtii sitä, tuskin noi mallistosta ihan heti loppuu!

  VastaaPoista
 7. No meillä ei ole elukoita, joten mitään täydellistä karvatietoutta ei ole. Mutta tiedän suurinpiirtein millasesta farkusta puhut ongelmallisena, tuo ei ole sellaista. Toi farkkukangas on hieman liukkaampaa ja mulla ei ole ollut mitään ongelmia pölyn ja muut lian (sitä meiltä löytyy, trust me!) suhteen. Kyllä sen kankaanlaadun huomaa sitten kaupassa heti, että jääkö kaikki lika kiinni.

  Tosin pitää muistaa et omat housut on kevään mallistosta, en tiedä onko kangas vaihtunut tms. Tuskin on, käy hiplaamassa!

  VastaaPoista
 8. Noku mä en tarvi enää uusia housuja, ainakaan samanlaisia :D Mutta tosiaan, kannattaa käydä kokeilemassa ja muistaa et vyötärö antaa himpun periksi, ei siis useita senttejä mutta jos uskaltaa ostaa hieman kireät, ne löystyy vähän pidossa. En tiedä onks noiden housujen "taika" toi hyvä litistävä vyötärö vai mikä, mut tulee kyllä hoikistunut olo kun laittaa päälle.

  VastaaPoista
 9. Mulle nämä taikafarkut toimivat vähän ehkä yllättävällä tavalla elämäntaparemontin vauhdittajana. Kevään mainostusten innostamana menin pikapikaa kokeilemaan. Odotin taikuutta, mutta ainoa yllätys oli entistä elämää pahempi pursuilu pukukopissa. Farkut lensi takaisin hyllyyn ja minä lensin vittuuntuneena lenkille.

  Nyt 11 kiloa kevyempeänä voisin EHKÄ jo uskaltaa kokeilla uudelleen, mutta jos tulos on edelleen säälittävä, niin lähetän sitten sulle jotain vahingonkorvausvaatimusta henkisestä kärsimyksestä. Sua on varoitettu.

  VastaaPoista
 10. Minä kävin ostamassa omani eilen. Harmittelin kun koossa 46 ei löytynyt mustia joten ostin siniset, ja muistin vasta kotona että olis tietty voinut käydä tsekkaamassa sen xlnt-puolenkin... Mut nämä sinisetkin on sen verran ihanat että voisin ostaa myös mustat, mutta en nyt tällä kertaa viitsi kun toiveissa olisi että nämäkin jäisivät ennen vuoden loppua liian isoiksi. Tietysti, jos kävisi ostamassa mustat koossa 44 niin olisi tavoitetta :D En ihan saanut vetskaria niistä kiinni eilen...

  VastaaPoista
 11. No yksillä farkuilla seuraavaan kokoon :) Mahtava et sopi sullekin! Mä oon ihan rakastunut kun kerrankin farkut tukee!

  VastaaPoista
 12. [...] oli pakko käydä hypistelemässä jo pelkästään kuuluisien Magic jeansien takia. Myös olin korvamerkinnyt lähempään tutustumiseen KappAhlin  [...]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images