Kytkykauppakassi

Ken kirahvia kaipailee, kaipailkoon vain tai hankkikoon kirahvinsa nyt! Kuvassa kurkistava Kottarainen otti ja suunnitteli komian kassin So...

Ken kirahvia kaipailee, kaipailkoon vain tai hankkikoon kirahvinsa nyt!Kuvassa kurkistava Kottarainen otti ja suunnitteli komian kassin Sophie the giraffelle. Sitä saa tästä päivästä lähtien valikoiduista liikkeistä, kun hankkii Sofien. Kassin ja Sophien yhteishinta on tällöin vain 19.90 eur. Verkossa näitä liikkeitä on:

www.bebes.fi
www.bigsmallshop.com
www.bumbeez.com

www.kimperistore.mycashflow.fi

www.kuopus.fi
www.metsola.co
www.ombrellino.fi
www.punavuorenpeikko.fi

www.vipanat.fi


Tai ota ja piipahda tänään torstaina 30.8. klo 11.00 Vauvakinossa katsomassa To Rome with love. Sieltä saat kassin mukaasi!

Kytkykauoppatarjous kirahvi+kassi on  voimassa 30.9. saakka.

15 kommenttia

 1. No voi ei, just pari viikkoa sitten tuli ostettua uusi Sophie kadonneen tilalle.. Tää ois ollu niin hieno!

  (Ehkä en enää kolmatta kiraffia aio tähän talouteen hankkia..)

  VastaaPoista
 2. Mun tekisi mieli hankkia lapsille sophie ihan vaan tuon kassin takia :D En kuitenkaan taida tuhlata vähiä kotihoidontukia tuohon, kun pienempikin on jo sen verran iso etten tiedä kiinnostaisiko tuo kumminkaan...

  VastaaPoista
 3. Eipä ollut kasseja tänään Sellon Punavuoren Ketussa :(
  Kertoivat saavansa ne 3 viikon kuluttua jakoon.

  VastaaPoista
 4. Edit: Punavuoren Peikossa siis ;)

  VastaaPoista
 5. meillä on jo maailmanparas sohvi, mä haluun vaan ton kassin!!! tahon!

  VastaaPoista
 6. Woot?! Ne on kyllä varmasti lähetetty liikkeisiin kun toi kampanja on NYT. Kävin tänään itse Ombrellinossa ja siellä kasseja oli kyllä. Hinta on joka paikassa sama, joten hae Ombrellinosta omasi jos käyt Hkissa, tosin mä laitan heti viestiä eteenpäin maahantuojalle ettei kampanjaliikkeessä ole kasseja.

  VastaaPoista
 7. Myyjä kertoi että kassit käytetään tulevien Sembalot kamppispäivien aikana.

  VastaaPoista
 8. Tuo ei ole kyllä ihan oikea meininki, kun mullekin tuli tiedote että se kampanja-aika on NYT. Laitoin jo maahantuojan yhteyshenkilölle viestiä ja sun meiliosoitteen mukaan, niin josko sieltä vastataan tarkemmin miksi näin. Tosin uskon, että tää ei oo ollut heidänkään tiedossa!

  VastaaPoista
 9. kaverille vauvalahjaksi ennakkoon, kyllä joku vauva joskus syntyy :D

  VastaaPoista
 10. Mustakin outo kuvio. Kirahvi jäi sitten hankkimatta, mutta ystävälle hommasin puruleluversion. Se on meillä tosi pop juuri nyt!

  VastaaPoista
 11. Outo kuvio mustakin. Kirahvi jäi siis hankkimatta, mutta ystävälle ostin lahjaksipuruleluversion, joka on meidänpojan mielestä tosi pop tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 12. Älä huoli, kyl se kassi sulle saadaan ennen jotain hippalopäiviä. Toi on joku niiden oma juttu, mikä ei kuulu kampanjaan.

  VastaaPoista
 13. Sitä mäkin tässä mietin.. Harmi, että kaverit ei taida olla kovin lisääntyvää sorttia :F (Yllätysvauvoja odottamaan siis! :)

  VastaaPoista
 14. Meidän Sophie kirahvista lähti värit kahden viikon jälkeen kun vauva sillä leikki. Kirahvi oli hoidettu ihan ohjeen mukaan. Harmittaa kun olisin halunnut ostaa maahantuojalta muitakin tuotteita, mutta reklamaatioon ei vastata. Maahantuoja ei vastaa sähköpostiin eikä puhelinvastaajan viestiin.

  VastaaPoista
 15. No onpas kumma. Sekä toi yhteysyritys että värien lähtö. Jonkin verran värit on meilläkin lähteneet kun ovat kasvipohjaisia värejä, mutta kyllä se hyväkuntoinen vieläkin yli vuoden jyrsimisen jälkeen on!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images