Tähtilampun alla

Viime viikolla se tuntui ennenaikaiselta, nyt olen jo myöhässä kun totean, että tämä on syksy ja nyt. Tällä viikolla alkoi arki ja päivät ov...

Viime viikolla se tuntui ennenaikaiselta, nyt olen jo myöhässä kun totean, että tämä on syksy ja nyt. Tällä viikolla alkoi arki ja päivät ovat täynnä ohjelmaa. Illalla on niin pimeä, että tarvitsee lukulamppua ja silti nukuttaa ennen kymmentä. Hyvä, en aio taistella vastaan. Uusi vitamiinipurkki on korkattu, teevarastot täydennetty ja villasukat kaivettu esiin. Uusia levyjä on tullut kuunneltua enemmän kuin kesällä mitään, Kerkko Koskisen kollektiivi jyräsi, Samuli Putro taantui takaisin rokkibändeilyyn mikä harmittaa.

Jos monia syksyn tulo ahdistaa, minä otan sen ilolla vastaan. Ei kesässä mitään vikaa ole, mutta syksyn rauhallinen tunnelma tuli jo tarpeeseen.

8 kommenttia

 1. En uskaltanut tätä itselleni myöntää ennenkuin luin tuomiosi Putrosta. Mutta olen samaa mieltä! Olet puolisoni nyt on kiva, muutamassa muussakin on sopivia vivahteita, mutta monen biisin alkurenkutus on "väärää". Esim. levyn aloitusbiisi, luulin ensin laittaneeni väärän levyn soimaan!

  VastaaPoista
 2. Selkeästi se meininki on muuttunut noilta kahdelta viimeiseltä soololta, eniten tuntuu bändi vaikuttavan. Aika harmi, sillä pidin enemmän siitä folkpoljennosta, toi on nyt takasi siihen zen cafemaiseen soitantaan.

  Putron biiseissä ei voi ohittaa sanoituksia, siksi oli outoa et kaksi viimeistä sooloa se on käynyt läpi rokkariuttaan ja siitä irtaantumista, mutta ei koira näköjään karvoistaan pääse, vaikka haluaisi olla saaristolainen trubaduuri.

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään tästä tuoreimmastakin levystä, vaikken ihan hirveästi ole vielä kuunnellut. Tässä levyssä on mun mielestä enemmän samaa kuin ekassa, joka on kaikinpuolin ihan paras. Tokakin oli ihan hyvä, mutta ei niin hyvä mun mielestä, kun oli sellanen "kepeä".

  VastaaPoista
 4. Enpä tajunnutkaan että Putrolta on tullut uusi levy. Kiitos siis vinkistä! :)

  VastaaPoista
 5. ihan mieletöntä !!!! missä on sun postaus aiheesta ???? Suomalaiset ovat AIVAN liian vaatimattomia ja nyt akka tee jotain itsellesi. Vai ?

  Luinko väärin että olet saanut eniten yleisöääni Kappahlin kisassa ja katsoin monta postausta taaksepäin etkä missään aiheesta hehkuta.

  No mä hehkutan ! Upeeta, mahtavaa.
  Olet todella kaunis ja ehdottomasti jokaisen äänen arvoinen. Onnea jatkoon !

  VastaaPoista
 6. Kiitos kiitos! Kyllä mä siitä mainitsin, mutta sehän oli vasta osakilpailuvoitto :D Mutta vähän meni maku koko kisasta, kun niitä ääniä pelattiin kiusaamismielessä ja muutenkin epäreilusti, niin en oikein enää innostu koko kisasta :/

  VastaaPoista
 7. Kuule ! Realiteetit käsiin. Nettimaailmassa tapahtuu nettikiusaamista,sille ei voi mitään. Olen tosi ylpeä susta että veit asian eteenpäin, hyvä sinä !

  Mutta tosiasia on että sä voitit yleisöäänestyksen ja et voittanut sitä paperisäkki päässä vaan omana itsenäsi.

  Mä en löytänyt hehkutustasi mistään,eli olet tehnyt sen aivan liian vaatimattomasti. Joten mä teen sen puolestasi.

  TOSi UPEE JUTTU !!!!!!!!!!!!!!!

  Go girl ! Onko oma jääkiekkoilija jo valittu ?

  VastaaPoista
 8. :D :D no ei oo, ku en tiedä kumpaa seuraa hkilaisena kannattas, jokereita vai hifkiä :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images