Mynthonmiehen raikas suihkuhetki

Ice blue samppoota löytyi sittenkin Suomesta, kiitti Kottarainen tiedosta. Hain Itiksen The Body Shopin 2 viimeistä pulloa takahuoneesta h...

Ice blue samppoota löytyi sittenkin Suomesta, kiitti Kottarainen tiedosta. Hain Itiksen The Body Shopin 2 viimeistä pulloa takahuoneesta hintaan 6.5 euroa kappale. Ice blue on taas loppumasta valikoimista, mutta todellinen klassikko, banaanisamppoo on kuulemma tullut takaisin jäädäkseen.

INCI-lista oli liimattu taakse niin hyvin kiinni, ettei sitä ollut tarkoituskaan saada auki ennen kuin kaupat oli tehty. Valitettava totuus on, ettei Anita Roddick vainaja näitä enää kotonaan keittele eikä ole kyllä keitellyt vuosikymmeniin. Ekoimagon takana on tätä nykyä maailman suurin kosmetiikkayhtiö L'Oreal, mutta oli mukava huomata, että jotakin periaatteista on onnistuttu säilyttämään.


Mutta ei aina jaksa tuntea huonoa omatuntoa kivoista jutuista, kuten yläasteajan paluusta suihkuhetkiin :) Muuten the Body Shopia on tullut käytettyä viime vuosina todella todella vähän, ainoa tuote noiden uusien pullojen lisäksi taitaa olla ihan sairaan hyvä kulmaväri. Sitä on löytynyt meikkipussista valehtelematta ainakin viimeiset 10 vuotta!

Miten muut kolmikymppiset? Käytättekö The Body Shopia vai läträsittekö teininä peach-tuoksuöljyllä itsenne niin, että pelkkä liikkeen logo saa aikaan hengenahdistusta?

32 kommenttia

  1. Herranen aika - olin unohtanu koko peach-tuoksuöljyn! Kyllä, sitä tuli käytettyä laittoman paljon. Memories!

    VastaaPoista
  2. mulla tekee vieläkin pahaa syödä edes oikeaa persikkaa :D

    VastaaPoista
  3. Oi entisten aikojen banaanisamppoo! Mitähän se tekisi nykyiselle kuontalolleni...? Toi mallimainos on superhyvä, siitä on helppo kerran päivässä klikata äänestämään ;D

    VastaaPoista
  4. Juu, kyllä tuli teininä läträttyä kyseisen firman tuotteilla enemmän kuin tarpeeksi. Aina kun lähdettiin maalta stadiin shoppailemaan, piti täydentää varastoja.

    Tosin, eipä mulla varsinaisesti mitään noita tuotteita vastaan ole nykyäänkään, mutta tuleepahan vain käytettyä muita.

    VastaaPoista
  5. Jeps. Ite käytin kaikkia vanilija juttuja niiltä. Yök miten imelää.
    Tosin työni huomioiden (hoitoala) olen käyttänyt niiden niitä suihkutettavia vartalotuoksuja. Ne kun antavat aamulla omaan nokkaan kivan fiiliksen mutta eivät sitten aihetua mitään enään töissä.

    VastaaPoista
  6. Fuzzy Peach! Ahhah se lemu saa laatan lentämään, toisaalta samalla tunnen vatsanpohjassa myös ihanan nostalgia-aallon.

    VastaaPoista
  7. Kauneiden ensiaskeet olivat samainen peach-öljy ja Body shopin väritön ripsiväri. En tiedä mikä ripsarin juju oli, paitsi että sai laittaa rutosti maskaraa ilman että kukaan huomasi. Sopi ujommallekin teinille:) Näiden vuosien jälkeen ei ole jostain syystä tullut liikkeissä asioitua. Olen tyytynyt tuoksumuistoon, joka tulee aina kuin lähistöllä Haribon persikkakarkeja.

    VastaaPoista
  8. Käytän edelleen mutta aika valikoiden. Suihkugeeleistä pirteä sitruuna on uusimpia kokeiluja, tuota Ice Blueta oli pakko ostaa ja lisäksi olen hurahtanut siihen vadelma-granaattiomenatuoksuun. :)

    VastaaPoista
  9. Tulihan noita tuoteita ihailtua, käytössä oli useimmiten vain huulirasvat. Nykyään mukaan lähtee hamppukäsivoide, hyvin toimiva ja edullinen lemppariini Hauschkan käsivoiteeseen verrattuna.

    VastaaPoista
  10. Taisin olla 17 (eli vuosi oli ööööhhh laskutoimitus 21 vuotta sitten ööööhh 1991???? Härregud!) kun Joensuun TBS oli kaupunkireissujen kohokohta. Helsinkiin muutettua sellainen oli yliopiston lähellä, siellä grungeilin ruusumekossa ja gettagripin maihareissa... Luottikset olivat White Musk -tuoksu(öljy?), banaanihoitsikka ja meikkipuuteri. Joo, kyl tulee nuoruus mieleen.

    VastaaPoista
  11. Jo vain, kaapeista ja pussukoista löytyy montaa brändiä, mutta luultavimmin aina on käytössä jotain Body Shopista hankittua. Raskaana oleville suosittelen masun hölväämiseen sitä Cocoa butter stickiä, jolla voi estää raskausarpia. En tiedä toimiiko oikeasti, mutta mulla kahden lapsen jälkeen, ei arven arpea. Ihana tuoksu sitä paitsi.

    Lisäksi vakkarikäytössä on jalkojen hoitoon kuorinta- ja voide sitä peppermintiä. Naamaan löträän hajusteetonta ja sensitiivistä aloevera kasvovoidetta sekä kasvovettä. Ja hyvä tulee!

    Niin ja entäs tosiaan ne suihkusaippuat ja ihkut vartalovoiteet. Kyllä, kyllä. Me like.

    P.S. Ihan kaikkiruokainen en kuitenkaan ole, nimittäin sitä hamppuvoidetta ei meiltä löydy, eikä sitä meille myöskään tule, ikinä.

    VastaaPoista
  12. Käytän edelleen Bodyshopin Cool & Zesty dödöä ja kaipaan erityisesti nokkosshampoota ja hoitoainetta. Joku mentoli jalkasuihke niillä oli myös, jota intopiukeena suihkin ekan raskauden aikana turvonneisiin kinttuihini.. Muita lemppareita vuosien varrelta: Oceanus suihkugeeli ja vartalosuihke, Pink grapefruit suihkugeeli ja Hemp huulirasva.

    VastaaPoista
  13. Hyvä, että se on tyrkyllä silleen et hokaa ja muistaa!

    VastaaPoista
  14. Joo, mekin tehtiin sellasia retkiä body shopiin :D

    Mulla ei ollut erityisesti myöskään vastaan body shopia, se vaan ol ehkä aika aikaansa kutakin ja monesti täsmätuotteet löytyvät muualta helpommin.

    VastaaPoista
  15. Vaniljaa ei oo ittellä ollutkaan, se on niin kamala tuoksu yksinään musta. Mutta joku sellanen vartalotuoksu oli opiskeluaikana, vaaleenpunanen purkki, mutten muista nimee.

    VastaaPoista
  16. Kyllä! Fuzzy! En muistanut tota nimee enää!

    VastaaPoista
  17. Väritön ripsari?! Oisko ollut joku hoitoaine ripsiin?

    VastaaPoista
  18. sitruuna kuulostaa ihanalle, just söin sitruunajugurttia.

    VastaaPoista
  19. Huulirasvaa oli mullakin, sit teepuuöljyä ja jotain samppoita. + ne tuoksut :)

    VastaaPoista
  20. jos se oli sellanen pieni pullo, mistä laitettiin tkulla tuoksua niin kyllä, tuoksuöljy! Sä oot ollut varmaan tosi ihana grungetyttö

    VastaaPoista
  21. Odotan sun testausta siis :) Tuo ekosertifioitu sarja on kyllä jees juttu!

    VastaaPoista
  22. onko dödö pitävä? etsin vaihtoehtoja kun just on dödö loppumassa. deo vai antiperspirantti?

    VastaaPoista
  23. Ja L'Orealin takana on käsittääkseni Nestle.

    VastaaPoista
  24. mitä on nokian takana, metsää metsää....

    VastaaPoista
  25. mä olin niin grunge tilkkutakissani että cobainkin ois oksentanu. mut oli se sit tuoksuöljyä. ja sit oli joku aprikoosihuulirasva, joka alkoi haista eltaantuneelle kun en muistanut käyttää sitä.

    teepuuöljyn tuoksua ei voi unohtaa, nytkin tulvahti aivoihin kun luin tätä!

    niin ja se banaanihoitsikka näyttikin ihan mussatulle banskulle. ostin sitä täyttöpulloon, minä ituhippi!

    VastaaPoista
  26. nii minäki ostin täytön erikseen ja ostin sen avautuvan korkinkin 50 pennillä, noi myyntipullothan oli ilman tota pikkureiällistä annostelijaa jos muistat!

    VastaaPoista
  27. Hahah, vanha kunnon FUZZY peach! :D Dermosilin Body cream Cranberry -voide tuoksee melko lailla samalle. Tykkään! Mansikka-tuoksuöljy sen sijaan ei varmasti enää uppoaisi, yök!

    VastaaPoista
  28. Vanilja tuoksuöljy, kiivi- ja kirsikkahuulurasvat, cocoa butter rasva oli kovassa käytössä teinarina. Nykyään suosikkeja on pink grapefruit suihkugeeli, banaanisampoo, C-vitamiini kasvorasva-heleyttäjä (mikä lie nimeltään?) ja E-vitamiini kasvosaippua. Sekä joulunajan karpalo- ja inkiväärituotteet.

    VastaaPoista
  29. Vaniljatuoksun muistan. Hyhhyh...
    Ja sen värittömän ripsarin. Silloin en sitä edes ihmetellyt. Ripsigeelin oli mielestäni tarkoitus pitää ripset ojennuksessa ilman sitä inhottavaa tummennusefektiä :D Käytin.

    Viimeksi olen käyttänyt Body Shopin vauvapesuainetta. Ihana tuoksu ja tosi riittoisa pullo! Aika korkea on kynnys ostella sieltä jotain omiin tarpeisiin. Sen verran oli tärkeä merkki varhaisteininä.

    VastaaPoista
  30. Jep, sieltä plörähti muuten kunnon satsit ja niitä piti ujuttaa takas pulloon. Banskuhoitsikka oli sellaista vanukasta, että sen sai vielä taiteiltua takas.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images