Tyttöjen iltaa

Viimeinen viikonloppu ennen koulujen alkamista. Lupasin naapurin toka- ja kolmasluokan alkua odottaville tytöille yökyläilyn ennen koulujen ...

Viimeinen viikonloppu ennen koulujen alkamista. Lupasin naapurin toka- ja kolmasluokan alkua odottaville tytöille yökyläilyn ennen koulujen alkua ja nyt olohuoneen futonilla makaa kaksi tytärtä siskonpedissä.

Lapset toivat evääkseen säkillisen irtokarkkeja ja sipsipussin, minä askartelin pitsaa, mikä oli kuulemma "parempaa kuin Kontulan pitsa". Kontula tuskin on Suomen Napoli, mutta käsitin tämän silti kehuna.

Iltaohjelmassa oli muumimaraton ja seuraavan yökyläilyreissun ohjelma on kuulemma Little big planetin pelaaminen. Selvä! Nyt kuitenkin kämpän jokaisesta nurkasta kuuluu tuhinaa, joten alkaa mun maraton uusien naistenlehtien seurassa. Kodin kuvalehdessä Jenny opastaa kuinka pääsee eroon marmatuksesta (lue sinäkin täältä osa jutusta!) ja Evitassa Hanna Sarén kertoo ottavansa lapsensa bisnesillallisille. Nyt siis lukupuuhiin, mukavaa perjantai-iltaa jokaiselle!

9 kommenttia

 1. ihana banneri ja tosi kiva blogi (:

  http://ilonajuliafashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Little big planet on ihan paras, suosittelen lämpimästi! Mikä resepti pizzapohjassa, näyttää ihanan rapsakalta? :)

  VastaaPoista
 3. Tiedän, meillä on se!

  pitsaresepti on yksinkertainen, vettä, hiivaa, suolaa, durumia ja tavisjauhoa. En ikinä käytä mitään oikeita ohjeita, durum parantaa kaulittavuutta ja saat sen pohjan tosi tosi ohueksi halutessasi. Rapean pitsan salaisuus on ennemminkin että pellin kuumentaa uunissa, laittaa uunin ainakin 250 asteelle ja paistaa siis kuumassa uunissa ohuen pitsan.

  Itse tykkään täyttää pitsan vielä niin päin, et tomaattisoosin päälle tulee juusto ja sit pieniä palasia täytettä, ei siis mitään 5cm paksuista täytemerta vaan hyviä herkkuja tomaatin ja juuston päällä :) (lempiaiheitani tämä pitsajuttu)

  VastaaPoista
 4. Meinasin myös kysellä pizzan ohjetta, on nimittäin niin herkullisen näköistä, mutta kerkesit jo sen kertomaan :)

  Mä taas sanon et muumit on parhaita, oon lukenu ne kaikki kirjana, siis oikeina kirjoina en kuvakirjoina ja voisin hyvin lukea uudestaan :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkään muumeista aika paljon. No okei, mulla on siis niiskuneiti tatuointi, se kertoo ehkä kuinka paljon tykkään. Ja nimenomaan kirjoista, on noi piirretytkin ihan hauskaa hupia mutta ne tarinat on syvempiä ja parempia kirjoissa.

  VastaaPoista
 6. Itseasiassa Kontulan pizza-kebabin perusteella Kontula vois vaikka ollakin Suomen Napoli. Nam. :)

  (Sun pizzaa missään nimessä mitenkään vähättelemättä!)

  VastaaPoista
 7. Juu, ilmeisesti sama paikka on myös yökyläilijöiden suosiossa!

  VastaaPoista
 8. Mahtava yökyläily ja sen agenda! Pitsa näyttää tosi hyvältä, pitäs joskus itsekin kokeilla tuota kuumalle pellille iskemistä, joskus olin jopa melkein ostamassa pitsakiveä mutten nyt sit tiedä missä sitäkin vielä sitten säilyttäisi.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images