Pyöräretki rannalle

Kuulin eilen aamu tv:stä, että päivästä tulisi lämmin ja vaihdoin kotileikit rannalla hengailuun käden käänteessä. Poljin mummotunturin lähi...

Kuulin eilen aamu tv:stä, että päivästä tulisi lämmin ja vaihdoin kotileikit rannalla hengailuun käden käänteessä. Poljin mummotunturin lähimmälle rannalle ja iskin pojan santaan, ah mikä kesäpäivä!


Lähtöhötäkässä jäi uimapuvut ja uv-vaatteet kotisohvalle, mutta onneksi aurinkosuojapuikko ja eväät sentään tulivat mukaan. Kalkkilaivan kapteeneille riitti muutaman tunnin rantaloma, mutta siinä ajassa tuli tarkastettua aika moni kivi ja jututettua aika moni mummeli.







Lapsi on nyt siinä iässä, että se ottaa kontaktia kaikkiin ja koko ajan. En voi sille mitään, mutta olen alkanut miettimään voisiko lasta käyttää esiliinana tutustuessa komeisiin kesämiehiin...että josko sitä lähtisi Kuudennen linjan liepeille hengaamaan. No huomenna vimeistään, tosin silloin sieltä taitaa kaikki liian kiinnostava ollakin jo pois.

20 kommenttia

  1. no on siinä havaianakset ja aidot crocsit! sano vaan että tuo taustalla näkyvä ökyjahtikin on sun!

    VastaaPoista
  2. Kyllä kyllä, sillähän me oikeasti rantauduimme, en vaan kehdannut sanoa köyhällistölle. Ja nuo vihreet läpsyt on muuten jo naapurin pojalla, annoin ne kotiin tullessa eteenpäin kun eivät pysyneet jalassa. Meidän feikkikroksit taas on liian pienet, joten nyt lapsella ei oo kesäkenkiä ollenkaan :D

    VastaaPoista
  3. ja tuolla taustalla veneemme vieressä näkyy meidän kämppä, toi valkonen. (tietysti valkoinen!)

    VastaaPoista
  4. mä en tajunnutkaan miten noi saa pysymään taaperolla jalassa. kakspuolisella teipillä?

    VastaaPoista
  5. joo, pizihuvila sen olla pitää!

    VastaaPoista
  6. No mä luulin, et tolla takaremmillä pysyis niinku se toinenki malli, mutta ei ilmeisesti. Harmi, koska meidän naapurin päiväkotitäti just kehui crocseja kovasti lastenkenkinä. Mutta taisin hankkia väärän mallin :(

    VastaaPoista
  7. meidän seköndhänd-feikki-kroksit sitä perusmallia on viä aavistuksen isot, joten en osaa sanoa pysyvyydestä taaperolla mitään. mutta isommalla pojalla on ollut kroksit (= siis feikit) ainakin 4 vuotta kesäkenkinä. ja hyvät on. yritettiin itse asiassa kerran löytää crocsin liikkeestä sopivia kun lupasin aidot mut mikään niistä malleista ei ollut pojasta mukava :0 joten eiku prismasta alle vitosen popot matkaan. no, säästyypähän rahaa talvikenkiin koska niistä viking goret on ainoa jalalle mieluisa malli (ovh 75-85e).

    VastaaPoista
  8. No kun tuo ei paljo puhu selkeää kieltä, niin en pystynyt kommunikoimaan onko hyvä vai ei. Ja siis ongelma on ollut vain se, että ne tippuu jalasta esim pyöräillessä/pihalla, ei mukavuus kai muuten. Mut rannalla tollaset muovikengät ois tosi hyvät, koska siellä on lasinsiruja.

    VastaaPoista
  9. veijo ei taas huoli muita kuin lenkkareita jalkaansa, kiukkuaa jos laitan esmes sandaalitjalkaan (eilen yritin) niin siitä tiedän, ettei kelpaa...

    niitähän saa sellaisia uimahalli/rantatossuja, jotka on niiq sukka ja sit siinä kumitossuosa, toimiskohan ne?

    VastaaPoista
  10. Kyllä se ökyeläjä nyt retostelee. Envirosax ja jahti ja rantahuvila ja ja ja
    Mutta mätsää kyllä lapsen hattuun toi rakettikassi niin hyvin, että kannattaakin siinä kanniskella rantavermeet :-)

    VastaaPoista
  11. Se on hyvä kassi kyllä rannalla ja mutenkin oon koko kesän käyttänyt kahta omaani. Noita http://www.ipanainen.fi/product/75/envirosax nomadikassejakin sais olla lastenkokosena, musta toi koko on kätevämpi. Hmmm...toi ei muuten taida linkata ees mun uuteen lempariin, mut toinen nomadeista.

    VastaaPoista
  12. Bongasin kuvasta Crocsit ja olin heti aikeissa kysyä josko ne on olleet hyvät, mutta Wandiksen käymän keskustelun perusteella ei. :D Oon miettinyt niitä perinteisen mallisia Crocseja takaremmeillä kun meidän ortopediset nahkasandaalitkin jäi auttamatta pieniksi, eilen huomasin. Mutta vielä on kesää jäljellä...

    VastaaPoista
  13. Onko kukaan testannut kesä/rantakenkänä Reiman Sun proof Aquifer-tossuja? Oon niitä katsellut netistä pitkin kesää, mutta en ole päässyt missään hypistelemään. Varmaan pysyis hyvin jalassa eikä aina täynnä hiekkaa, mutta onko esm. kuinka hiostavat?

    VastaaPoista
  14. Siis todellakin lapsi vain treffejä järkkäämään mutsille! Oma poika jonain 1,5 vuotiaana teki tuttavuutta pariin nuoreen (ihan hyvännäköiseen) naiseen naapuripöydässä, kun olin mieheni kanssa syömässä. Esitteli heille myös isänsä: "tässä isi". :D Naureskeltiin, että sinkkuisällähän olisi ihan loistava tilanne, kun poika hoitaa keskustelut aina aluilleen. Ja äitiähän ei siis niille daameille vaivauduttu esittelemään.

    VastaaPoista
  15. en oo kokeillut enkä ees kuullut moisista :)

    VastaaPoista
  16. Hyvä idea toi kutosella esiliinan kanssa hengailu. Jospa huomenna kävisi säkä ja terassille olisi vaikka sammunut pari ehdokasta kutosaisteilta. ah mikä ihana tarina kerrottavaksi lapsenlapsenlapsille. ;-D Törmätään siel!

    VastaaPoista
  17. Haha, tosi hienoa sitten olla äitinä siinä vieressä "anteeksi jos olen häiriöksi" :D

    VastaaPoista
  18. juup, tosin taitaa tulla lapsen isäkin mukaan jossain vaiheessa niin on ehkä liian varatun näköinen :( Mut entä jos ukkostaa? Missä sitten on kirppikset ja muut?

    VastaaPoista
  19. Nicke ja Raakel Lignell tais tavata silleen, että Raakelin tytär (entisestä suhteesta ) meni Nicken luokse kahvilassa ja napitteli ruskeilla silmillään niin somasti, että Nickeä alkoi kiinnostaa myös lapsen äiti... jotain tämänmoista oon lukenut jostain naistenlehdestä joskus.
    Musta tuntuu että moni kolmekybänen poikamies olis innokas sitoutumaan ja perhetouhuihin. Siitä vain lapsi valloilleen :D

    VastaaPoista
  20. Mä just eilen Pihlajasaaressa selitin samaa seurueelle!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images