Puhdasta pyykkiä osa2

Kuulin Norsikselta viime viikolla tuoksusta, mikä on nyt pakko ottaa käsittelyyn eilisen pesuainedepattimme jälki pyykissä. Joku innostuu j...

Kuulin Norsikselta viime viikolla tuoksusta, mikä on nyt pakko ottaa käsittelyyn eilisen pesuainedepattimme jälkipyykissä. Joku innostuu ja jollakin nousee karvat pystyyn: kyseessä on puhtaalta pyykiltä tuoksuva Eau de Parfum Clean Fresh Laundry.

En ole testannut, mutta kuulostaa hauskalle! Tuoksussa yhdistyy muun muassa lime, jasmiini ja heliotrooppi, joten tuskin tämä ihan perusArielille tuoksuu. Pitäisikin käydä nuuhkimassa, nopealla nettihaulla löytyy ainakin Sokokselta ja Stockmannilta. 30ml n. 45 eur.

 

7 kommenttia

 1. Vinkkaanpa budjettikosmetiikasta nauttijoille, että mä katselin samantyyppistä tuoksua joskus Kickissä, tosin hinta oli muistaakseni puolet tuosta ja tuoksu oli "puhdas puuvilla" tmv. Mä oon miettinyt sen ostamista pitkään, koska en tykkää arkisin käyttää voimaikkaita tuoksuja tai oikeastaan ollenkaan mitään hajuvesiä, poikkeuksena on Body Shopin (!) sitrustuoksu, joka tuoksuu ihan sitruunalta ja appelsiinilta - se on ihanan freesi ja siitä tulee hyvälle mielelle. :)

  VastaaPoista
 2. Oisko se ollut The librabry of fragrancen tuoksu?

  VastaaPoista
 3. Warm cotton on ainakin Clean-sarjan yhden tuoksun nimi. Ja se on muuten aivan sairaan hyvä tuoksu, itse tykkään käyttää talvella. Clean ei käytä myöskään eläinkokeita ainakaan omien sanojensa mukaan...

  VastaaPoista
 4. Kun tein postausta, en löytänyt siihen hätään INCIä, ois ollut kiva katsoa mitä toi sisältää. Mutta jostain luin ylimalkaisesti et eteerisiä öljyjä ja yhteistyössä luonnon kanssa, mikä saa mut hyvin skeptiseksi et mitä se tarkoittaa oikeasti. No ilmeisesti ei ainakaan eläinkokeita :)

  VastaaPoista
 5. Elä kysy vaikeita, en mä muista! Oon viilettänyt aivot jäässä viimeiset 13,5kk ja tokkopa ne on olleet vähän kohmeessa ennen sitäkin... ;)

  VastaaPoista
 6. Ostolakossa - blogissa on ollut näistä juttua enemmänkin, kuten myös sarjan dödöistä:

  http://www.ostolakossa.com/2011/05/muru-tuoksuu-talle.html

  http://www.ostolakossa.com/2011/06/super-clean.html

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images