Parvekehommia

Hankin eilen kasvihuoneen ! Se oli niin pieni, että mahtui tuohon Kodin ykkösen pussiinkin ja halpa kuin mikä, 14.95. Piti esitellä se teill...

Hankin eilen kasvihuoneen! Se oli niin pieni, että mahtui tuohon Kodin ykkösen pussiinkin ja halpa kuin mikä, 14.95. Piti esitellä se teille, mutta miten ollakaan unohdin ottaa siitä kuvan, onneksi on nuo nettikuvat. Oikeasti paljon hienompi olisi ollut sellainen puukehikkoinen yrttikaappi, mutta money talks sisters. Ihan hyvä tuokin on eikä mun yrtit välitä onko ne metallin vai puun lähellä, onneksi. Laitetaan nyt jotain räpsyjä kuitenkin tuosta parvekkeen tilasta.

Mekkokin tuli vaihdettua uuteen, ei se reklamoiminen ollutkaan mikään operaatio mahdottomuus, senkun käveli Lindexiin. Kroppa näyttää mekkokuvassa hauskalle, kun tuuli ihan hirveänä. Ihan ku mulla olis tosi mehevä peräsin ja iso maha vain toisella puolella! Oikeasti olen kylä tätä nykyä tasaisen H-mallia, tiimalasia odotellessa.

Tälle illalle luvassa askartelua, uudet Paapii-julisteet saavat kehykset ja paspartout kunhan saan Neljät häät Britanniassa katsottua. Näytän sitten millaiset tuli, kun saan taulut seinälle!

Että sellaista tänne. Mukavaa keskiviikko-iltaa!

 

9 kommenttia

 1. Ja sit tietenkin pakollinen kysymys, mistä tuo shakkiruuturuukku on? :D

  VastaaPoista
 2. Ihana partsi, oon kateudesta vehreä! Ja mulla on sentään pläntti oikeeta pihaakin mutten saa siellä mitään aikaan!

  VastaaPoista
 3. Hitsi, mä en tiedä! Tyypin kummitäti toi 3 tollasta joskus talvella meille, sen vanhoja oli.

  VastaaPoista
 4. No tossa yläkuvassa noi vihreät on aika helppo toteuttaa kun ovat valmiita taimia mansikkaa ja basilikakin on kaupasta. Tomaatti ainoa siemenestä asti kasvatettu yläkuvassa.

  Täähän on mun eka vuosi puutarhuroinnissa, joten jos nyt meinaa olla parveke täynnä ties mitä, pelottaa jo valmiiksi ensi kesä!

  VastaaPoista
 5. Hei, näyttää todella hyvälle. Sulla on kaikki niin hienosti järjestyksessä. Mulla parveke näyttää tällä hetkellä viidakolta XD Kiva tietää et on muitakin parvekeviljelijöitä ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko, mä näen siinä ihania 40-luvun vintagefiboja :) Hei muuten, mitens sissipuutarhoinnit ovat menestyneet?

  VastaaPoista
 7. ui näyttääpä teidän partsi kivalta!!!

  reklamointi kannattaa aina ja se käy helpommaksi kerta kerran jälkeen ;-). usein tulee unohdettua, että myös kauppiaalla on vastuu tuotteiden laadusta, vaikka esim. trikoo ei olisikaan niin hyvää.

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää! Kyllä se on vaan ihana mennä parvekkeelle, kun siellä on jotain vihreää :) Itselläkin on tomaattia kasvamassa, mutta ajattelin heittää ne menemään tilaa viemästä, kun ei näytä alkavan kukkia. Tämä on eka kerta, kun on siemenestä idätetyt tomaatit, aikaisempina vuosina taimina ostetut ovat tuottaneet hedelmää. Kaupassa oli kirsikkatomaatin taimissa jo kypsät tomaatit, joten en usko, että kypsiä hedelmiä enää tänä vuonna saa. Kesäkurpitsan ja salaattien suhteen en vielä menetä toivoani :)

  VastaaPoista
 9. Reps, ihan mahtava tuo mekko tuulessa -kuva :D Jos ei olis tota toispuoleista mahaa niin tuossa todella olis sellasia Salkan mainitsemia 40-luvun vintageviboja.

  Niin kiva kyllä teidän partsi! Mä olen jo luovuttanut että tänä kesänä mitään tonne laittaisin vaikka multaa pari säkkiä ostinkin jo alkukesästä... Tai sitten siellä ei voi lapsen kanssa olla, kun ainut paikka missä voisin tossa laittaa mitään yrttejä tms. on lattialla sijaitseva puulaatikko. No, eipä ole tähänkään mennessä voitu olla ku partsi on paskanen ku mikä ja siellä on vaarallisia pyöränosia yms. eli pitäs tehdä perussiivous sinne ennen kuin voi antaa lapsen mönkiä sinne omatoimisesti.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images