Juusto

Kun aloittaa keventymiseen tähtäävän ruokavalion, löytää kaikkea kivaa kiellettyä. En lukenut pitkään aikaan naistenlehtien reseptejä, mutta...

Kun aloittaa keventymiseen tähtäävän ruokavalion, löytää kaikkea kivaa kiellettyä. En lukenut pitkään aikaan naistenlehtien reseptejä, mutta nyt valion mainoksetkin on tosi tosi kiinnostavia. Jaa, meillä on uusia rahkamakuja ja onpas kiva juustokakkuohje. Yhteen (ainakin minulle) uuteen tuotteeseen jo kompastuin: Rainbow kypsytetty luomujuusto. SAIRAAN HYVÄÄ. Muistuttaa paljon Juustoportin Viinitarhurin juustoa, mikä on yksi lempijuustoistani, ehkä hieman miedompi mutta todella maistuva. Ja rasvainen. Sopii hyvin vaikka salaattiin (salaatti on terveellistä) tai vaikka viinirypäleen kanssa (sekin on) tai viinin, luulisin.

Viiniä en ole juonut liian pitkään aikaan, sain äitienpäivänä samppanjapullon ja - miettikää tätä - jouduin kaatamaan puolet lavuaarista alas kun se oli liian kauan avattuna jääkaapissa. Sen jälkeen en ole edes yrittänyt. Juuston kanssa tuskin käy näin.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images