Julistepiristys

Pientä kodinlaittobuumia ilmassa. Helppo tapa uusia ilmettä on tietenkin uudet julisteet kehyksissä. Muovitetussa "lasissa" , kevy...

Pientä kodinlaittobuumia ilmassa. Helppo tapa uusia ilmettä on tietenkin uudet julisteet kehyksissä. Muovitetussa "lasissa" , kevyissä puukehyksissä julisteet on helppo teipata kaksipuolisella teipillä seinään. Paremman näköistä kuin washiteippailu mun mielestä ja ei mene rikki, vaikka tippuisikin. Uniikkitaide kehystetään tietenkin lasiin ja paspartouhun, printit muoviin ja lahjapaperia taustalle.

Keittiöön sienet ja pojan sängyn lähelle robotti.

 

Kehykset IKEAsta, taustapaperit Myllypuron kierrätyskeskukselta ja julisteet saatu Paapiilta. Paapiin uudet julisteet löytyvät nettikaupasta täältä. Hinnat todella edulliset 8-12 eur/kpl.

Kunhan saan vielä yhden julisteen kehystettyä, voisin ottaa kuvatkin näistä ympäristössään. Nyt kuitenkin kroohpyyh ja päiväunet päälle!

 

6 kommenttia

 1. Noi julisteet on kyllä ihania. Ostin muutama viikko sitten jokusen, osan lahjaksi ja osa omaan käyttöön. Yhtään ei huvittas kyllä taas porailla, mutta tuohan on hyvä idea laittaa kaksipuoleisella teipillä seinään. Meillä vielä on täydellisen kokonen tommonen punanen kehyskin käyttämättä, ostin sen kaverin muuttokuormasta koska hamstrasin sillon makkaria varten kaikkea punavalkomustaa. En ois ilman tota sienikuvaa muistanut ees! Jes, juliste siis todennäköisesti on seinällä aiemmin kuin vuoden kuluttua ;)

  VastaaPoista
 2. Kun ei ole painavaa lasia, muovikehys pysyy hyvin tarroilla :)

  VastaaPoista
 3. On ne hineoja!! Mulla on muuten ihan samanlainen tuohikori kun tuo kuvan :) Sekin on hieno! Mä oon niin ihastunu tuoheen <3 ;)

  VastaaPoista
 4. Joutui googlaamaan mitä tarkoitit washiteippailulla. En mie tuommoisista teipeistä tiennytkään. Nyt tiedän, kohta omistan. :)

  VastaaPoista
 5. Noi on käteviä! Kynät ja sellaset löytyy helposti lokerosta. Tai kuumemittari, mitä tänään aamulla etsin pojalle.

  VastaaPoista
 6. Haha, ne on kivoja teippejä! pidän itse niistä askartelussa, mutta julisteet mieluiten laitan kehyksiin. Monet tykkää niillä laittaa seinään julisteetkin.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images