Lähimatkailijalle Nopsa Travels

Multa on monesti kyselty minne Helsingin lomalla kannattaa mennä - mistä minä tiedän, mähän vain asun täällä! Eikun oikeasti, kyllä mä muuta...Multa on monesti kyselty minne Helsingin lomalla kannattaa mennä - mistä minä tiedän, mähän vain asun täällä! Eikun oikeasti, kyllä mä muutamia paikkoja aina voin vinkata, sillä kotikaupunkiseikkailu on yksi lempiharrastuksistani ja pyrin ottamaan kaiken irti aina siitä kaupungista missä asun.

Matkailuasioissa suosittelen kuitenkin ottamaan yhteyttä lähimatkatoimisto Nopsaan, ainakin tutkimaan Nopsa travelsin sivut tarkkaan. Toimisto tarjoaa ilmaisia matkapaketteja, suunniteltuja tee-se-itse kierroksia niin Helsingissä kuin muuallakin Suomessa. Pääkaupunkiseudulla on valittavana matkapaketteja, muun muassa muodinystävän ja luonnonystävän päiviin sekä kohteita kummitustarinoiden ystäville. Kuopiosta löytyy lapset huomioiva reitti ja Tampereeseen voi tutustua entisvanhaiseen työväen tyyliin.

Katso löytyisikö omasta lähiympäristöstä reitti, minkä voisi toteuttaa vaikka ennen kuun loppua! Lähimatkailu on usein aivan yhtä rentouttavaa kuin kauemmaksikin meneminen, ilman tylsiä matkustustunteja.

Ps. Polarn o. Pyret arvonta loppuu keskiviikkona. Käy osallistumassa NYT!

2 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä, en ollut bongannut aiemmin. Ihana idea Nopsan perustajilla!

  VastaaPoista
 2. Hei & toinen jo lähes koko etelä-Suomen noin 500 elämyskohtellaan kattava lähimatkailuun erikoistunut palvelu on MyKonTiki. Onko tuttu?

  Jos ei ole, niin ei kun katsomaan www.mykontiki.fi ja rekisteröitymään sekä hyviä ei tunnettuja elämyskohteita läheltä hakemaan.

  Itse olen löytänyt sieltä aika monta kivaa paikkaa läheltä Vuosaarta missä asustelen vaimon ja kissan kanssa.

  Pekka stadista

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images