Se kesäinen päivä jolloin ostin talvikengät

Tässä kävi aika klassiset ja sorruin oman blogini mainokseen. Kun tarpeeksi kauan näki Elloksen 30% alea blogin yläreunassa, alkoi se tuntum...


Tässä kävi aika klassiset ja sorruin oman blogini mainokseen. Kun tarpeeksi kauan näki Elloksen 30% alea blogin yläreunassa, alkoi se tuntumaan aika houkuttelevalta. Mulla oli kuitenkin jääkaapin ovessa kesän alussa vanhoille tilaajille tullut alennuskoodi, millä sai 50 euroa alennusta kunhan tilaussumma ylitti 100 euroa ja tarkkana tyttönä huomasin sen olevan vielä edullisempi diili, joten naputtelin sitten tänään Ellostilauksen Sorelin mustista talvikengistä.

Raskauden jälkimainingeissa täysin muodottomaksi muuttunut jalkani on nyt kutistunut kokoon 40 eikä entiset 39 maiharit mahdu jalkaan. Möin ne jo viime vuonna huutiksessa menemään ja ostin (tyhmä minä!) Dinskosta kumiteräkengät, mitkä näyttivät erehdyttävästi Soreleilta. Kengät olivat kivan näköiset, mutta päästivät nauhoituksen kohdalta lunta sisään eivätkä olleet järin lämpimät. Nyt sitten otin ja tilasin taatusti lämpöä ja lunta pitävät Sorelit uudessa koossani, koska ensi talvi tulee taatusti vietettyä pulkkamäessä.

Vähän on luopio fiilis kun keskellä kesää suunnittelee jo pimeimmän vuodenajan harrastuksia, mutta olen huomannut vuodenaikojen vaihtuvan nykyään aivan liian nopeasti. Joululahjoja en vielä ole kuitenkaan alkanut askartelemaan, ehkä pitäisi. Jos jotakin muuta kiinnostaa talvikenkien tilaus, niin nyt on muuten (ylläri!!) viime talven mallit hyvässä alessa, jos vain oma koko löytyy. Spatoon Sorel-valikoima on nopealla analyysillä yksi suurimmista Brandoksen Soreleiden lisäksi. Elloksen Sorel-valikoima ei ole mikään suuri, mutta siellä on hyviä outlet-tarjouksia. Että tällainen heinäkuun postaus...lumia odotellessa :D

11 kommenttia

 1. *joilloin

  Ystävällisin terveisin, Grammar-Nazi

  VastaaPoista
 2. Heh, blogeissa usein kirjoitetaan puhekielistä tekstiä mihin tuo otsikko viittaa.

  VastaaPoista
 3. Mikäs tunne se tämä on? Ai jaa, se on vaan tuo pieni kateus, ei muuta. :D

  VastaaPoista
 4. Juu, itekin tapaan kirjoittaa ihan puhekielistä tekstiä, mutta tuo jotenkin nyt särähti erityisesti korvaan, niin pakko oli kesälomakohmeessakin nipottaa ;)

  VastaaPoista
 5. Saisit tulla nipottamaan mun arkeenkin, mun suomenkieli on ruostunut täysin :D En kuitenkaan sano "ketä" kun puhun jostakin ihmisestä KUKA teki jotain. Lapsen isä käyttää ketä-sanaa, se on RAIVOSTUTTAVAA!!! Mun pahin kielimoka ei silti taida olla milloin-jolloin sanan käyttö väärin vaan jokapäiväinen t-kirjaimen lisäys nimen loppuun. " Näin Annat" kun näin yhden ainoan Annan.

  VastaaPoista
 6. nooh, turha kai kesällä on vielä kadehtia toisen talvibuutseja :D

  VastaaPoista
 7. Juuri noin pitää toimia! Ei pidä olla muodin orja, vaan ostaa silloin, kun sopivaa saa. Mä ostan myös alesta ja niiden ollessa kausi alkaa olla ohi.

  Mottoni on: Osta mahdollisimman laadukasta ja kaunista mahdollisimman halvalla,

  Nyt olen kuitenkin päättänyt alkaa ommella vaatteitani itse. Tykkään selkeistä pellavavaatteista ja osaan ommella itse.

  Mukavaa kesää kaikille!

  VastaaPoista
 8. Ostin viime syksynä elämäni ensimmäiset Sorrelit Hulluilta päiviltä. Koko talvena en mitään muita kenkiä käyttänytkään, eikä kengät kuluneet miksikään. Aiemmin olen ostanut syksyisin jotkut halpis talvikengät, jotka voikin sitten keväällä heittää aina roskikseen kun vedet tulee sisään.

  Pitkästä aikaa siis panostin, ja ai että olin tyytyväinen! Meni niin koiran kanssa ulkoillessa joka säässä, kuin sitten ihan vaikka kaupungillakin. Tosin tyylistähän minä en välitä muutoinkaan, kunhan on hyvät jalkaan. Ja noi oli! Eli hyvä ostos sanon minä :)

  VastaaPoista
 9. Mäkin sorruin toukokuussa ostamaan jostain nettikenkäkaupan loppualesta ihan identtiset sorelit kun nuo sun kuvassa olevat. Nyt pakkasia odotellessa. Palelen AINA varpaista joten odotan mielenkiinnolla tulevia talvia. Kaikenlaisia talvikenkiä on tullut kokeiltua mutta toivottavasti nyt on etsinnät loppu...

  VastaaPoista
 10. Tänään tuli Elloksen tarjouskirje postissa, ja jostain mieleni sopukoista muistin tämän postauksesi. Nyt surffailen Sorelien parissa ja harkitsen elämäni ensimmäistä blogipostauksen perusteella tehtävää hankintaa :D...Talvi kun tulee kulumaan lumihangessa!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images