Kurahousut

Jep, löytyi kurahousut pojalle ja aika kummallisesta paikasta, nimittäin Kämp-galleriasta . En todellakaan suuntaa kaupungin kalleimpaan ost...

Jep, löytyi kurahousut pojalle ja aika kummallisesta paikasta, nimittäin Kämp-galleriasta. En todellakaan suuntaa kaupungin kalleimpaan ostospaikkaan kun etsin pakollisia lastenvaatehankintoja kuten kurahousuja (tai rubbareita kuten lastenvaatebloggaajat puhuvat, vakoilin), vaan olin ohikulkumatkalla kun bongasin keltaiset kurikset vaaterekistä. Painiskelin hetken omatunnontuskissani, sillä tarkoitukseni ei ollut hankkia mitään merkkihousuja, mutta kun väri veti puoleensa magneetin lailla. Turhuuden markkinoilta lähti siis mukaan Molo kidsin kurahousut, mutta hitto soikoon, mun on huomattavasti paljon kivempi pukea tyypin päälle keltaiset sateenkaariolkaimiset housut kuin jotkut tummansiniset vastaavat. Ja kyllä, olen välillä hyvin turhamainen ihminen ja poden siitä huonoa omatuntoa. Pari ave mariaa ja isä meidän päälle, tässä ne ovat:

Hemmetin huonoja kuvia. Jäi objektiivin adapterin metalliosa kiinni objektiiviin, enkä saa vaihdettua valovoimaisempaan linssiin ennen ku joku tulee pelastamaan kamerani. Tässä olisi hyvä syy hankkia a) parempi kamera b) valokuvaava mies. "Lähiössä asuva pennitön yksinhuoltajaäiti etsii hyväkameraista miestä,harrastukset äitiasioista bloggaaminen ja laihdutus. Eihän 30cm sektioarpi ole este?". Ai ei löytynyt tuttavapiiristäsi, höh.

29 kommenttia

  1. Ihanat housut! Minäkin haluisin just tuollaset (siis lapselle), vähänkö ne tois iloa sadepäiviin. Pakko kysyä että olivatko hirveän kalliit?

    VastaaPoista
  2. Jösses, miten makeet pökät. Rubbarit, ahahhahaaa :D Tänne maalle tulee onneks noi muotitermit(kin) vähän myöhässä..

    VastaaPoista
  3. Täsmälleen 27.95. Eli vissiin ihan normihinta paremmissa kuriksissa? En ole ihan asiantuntija tässä, mutta minusta hinta ei ollut mikään ihan hervoton. Mutta on mulla silti vähän huono omatunto :)

    VastaaPoista
  4. Niin ne tulee tännekkin, googlailin käyttökokemuksia ja valaistuin että ne on sitten rubbarit...että muistetaampa jatkossa ;)

    VastaaPoista
  5. Eikä, aivan ihanat kurahousut! :D Meillä on pojalla ollut nyt käytössä pihaleikeissä miehen kirppairlta bongaamat maastokuvoiset... Ja ne ei kyllä ole yhtään mun makuun.
    Tuollaiset meidänkin pitää ehdottomasti jostain metsästää, niin makeet!! :D

    VastaaPoista
  6. vau mitkä homohousut :D meil on niin monet perityt housut (nyt taitaa tarhalla olla limenvihreet rukat) ettei oo perustetta hankkia fänsyjä. ja kun vanhojen reiätkin voi paikata jeesusteipillä!

    VastaaPoista
  7. http://www.keltainenkettu.fi/molokids_sadehousut__zareb_-_keltainen_

    äkkiseltään ainakin tuolta löytyy!

    VastaaPoista
  8. mäkin kävin eka kirppiksellä etsimässä sopivia vanhoja (niissä ois kelvannu mikä vaan väri) mutta kun ei löytynyt, hankin noi pride-byysat. Jos maksaa täyden hinnan ni ostaa sit komeimmat :D

    VastaaPoista
  9. tiäks, silloin kun hankin esikoiselle ekoja kuriksia niin kaupoissa ei ollut kuin tummanvihreetä, -sinistä ja -punaista rukkaa! jostain etolasta saattoi saada kelta-sinistä didrikseniä.

    VastaaPoista
  10. Eikö kaupat nyt ole täynnä keltaisia kuravaatteita? Ei niissä kyllä tuollaisia hienoja monivärihenkseleitä ole, mutta ihan jostain halpahallista olisin lähtenyt kymppi kourassa etsimään, ellei omalla mukulalla olisi jo (violetit, huutonetistä).

    Hienot nuo kyllä on, kalliit vaan.

    VastaaPoista
  11. Hieno rubbarit!!
    Meillä isot tytöt on aina käyttäneet niitä Etolasta hankittuja Rukka-merkkisiä. Taidan taaperollekin hommata sellaset tosin hällä on PO.P:in saappaat, kai niilläkin on kuravaatteita.

    Ja toi miesasia, ehdottomasti!! Mulla alkoi heti raksuttaa, että olisko ketään sopivaa tuttavapiirissä. Sä oot niin ihastuttava persoona, että turha stressata mistään sektioarvesta!

    VastaaPoista
  12. Mä en löytänyt oikein mitään kivan näkösiä, kävin muutamissa halpakaupoissa. Jotain maastokuosia ois löytynyt. ja noi nyt löytyi tosiaan sattumalta kun kävelin ohi, en jaksanut enää metsästää ni otin ekat hyvännäköset.

    VastaaPoista
  13. mä oon luullu et rubbarit tarkottaa vaan Ticketin Rubber rain -kurapukuja... siitä tuli sit kurahousujen vissy ;) Komeet pökät kyllä, pistää miettimään josko ostas kans keltaset tytölle, näkyis hyvin =)

    VastaaPoista
  14. No niin se kyllä on, että sitten kun jotain etsii, niin ei löydy, eikä 1-vuotiaan kanssa tee mieli alkaa mihinkään pitkään etsintärupeamaan. Minä vaan itse olen niin pihi, että ajatus kolmenkympin kuriksista, joihin tulee heti reikä, kun polvi raastaa jotain sepeliä... En toipuisi siitä.

    Edelleen jaksan ärsyyntyä, että miksi, MIKSI lastenvaate ja -tarvikemaailmassa yksivärinen on kallis kirosana? Miksi löytyy puuhapeteä, hellokittya, nalleja, maastokuosia ja spidermania, mutta joku yksivärinen hienous on lähes aina se kallein Ticket tai PoP? Eritoten vauvojen ja pienten taaperojen kohdalla niitä kuoseja myydän tasan tarkkaan aikuisille. Minä olen aikuinen, enkä pidä pinkistä, tumman sinisestä, puuhapetestä ja prinsessoista.

    Pikku avautuminen tähän, hupsista. Se vaan jotenkin lähtee hanskasta, kun tietää puhuvansa jollekin, joka on tuskaillut ihan samoja, ah, niin ikävän pinnallisia juttuja.

    VastaaPoista
  15. No nyt! Kylläpä on komiat pöksyt, äläkä suotta tunne huonoa mieltä, ole sen sijaan iloinen, että lapsella on noin hyvät kurahousut ja ostettu ihan uutena. Nimim. Muistan, miten minua harmitti lapsena, kun omat vaatteet tuli kierrättettynä vähintäänkin siskolta, jos ei serkuilta sun muilta. Se oli kuulkaa onnenpäivä, jos joskus ihan vaatekaupasta sai jotain. Yleensä ei saanut.

    Kyllä, kyllä siihen aikaan ei tarvinnut ajatella planeetan ylikuormittamista samaan malliin kuin näinä päivinä, mutta silti! Iloitkaa täysin rinnoin UUSISTA kuriksista, for duck's sake! :)

    P.S. Pahastahan pääset jälleen myymällä/antamalla nuo eteenpäin. Eikun, ei siis myymällä - siinä sitä olisi taas kapitalismin kirotussa kierteessä. Äh, älä mieti, vaan nyt kohti lätäköitä, niitä piisaa!

    VastaaPoista
  16. Hienot on, eikä mahdoton hinta.

    Vink, vink! Mä ostin alesta merkkijuttuja puoli vuotta tai vuosi etukäteen. Sitten myin vaatteet käytettyinä eteenpäin, jos ne vielä oli ok. Lisäksi tietysti kolusin kirppiksiä ja ompelin & neuloin itse.

    VastaaPoista
  17. No hei, KappAhlissa mun mielestä on kivoja yksivärisiä lastenvaatteita, jotka on edullisempia mitä noi mainitsemasi merkit. Se on kyllä jotenkin outoa, että perusvaatteesta saa maksaa aina enemmän mitä jostain trendihirvityksestä. Vähän niinku marinoitu kana on aina halvempaa ku perus :D

    VastaaPoista
  18. Eiks oo hienot rubbarit :D

    mä olin menossa etolaan kun koukkasin kohtalokkaasti Kämp-galleriaan, et näkisin sen Cos-liikkeen livenä. ja ostinki noi housut siis tuolta.

    Mutta siis tähän TÄRKEÄMPÄÄN asiaan, miehiin. Hyvä! mä luotan sun makuun ja kaveripiiriin. Otetaan yks sieltä siis ;)

    VastaaPoista
  19. juu, kyllä ne kiertoon menee joka tapauksessa. eikä kurahousut taida olla pahimmanlaatuinen morkkiksen aihe :D

    VastaaPoista
  20. Rukka sadehousut etolan sivuilla 22,90. joten ei paljon halvemmalla oisi päässyt siellä... 5e sinne tai tänne.

    VastaaPoista
  21. joo, niin mä muistelin ettei ne mitenkään suuresti eronneet hinnalta.

    VastaaPoista
  22. Mä keskityin olennaiseen ja oli pakko etsiä mitta, samoihin mittoihin pääsin arven kanssa! Mä ostin käytettynä tytölle sinisen takin ja vihreät housut, piristykseksi sitten löytyi keltaiset kumpparit (kirpparilta nekin onneksi).

    VastaaPoista
  23. Hienot on! Niin ja pojalle pitää olla iloisen värisiä eikä rumia puuhapetejä tummansinisinä...

    Aleksilla oli punaisia ja vaaleanpunaisia vaatteita, eikä mulla ollut siinä vaiheessa tietoakaan, saisinko koskaan lisää lapsia ja mitä lajia.

    Käy alennusmyynneissä ja osta varastoon; samoin toimi kirppiksillä.

    VastaaPoista
  24. Kyllä sadeasu saa olla keltainen! ja vielä sateenkaariolkaimilla, wow! vähän väriä ja iloa sinne sateen keskelle! vaikka pyrin itsekin ostamaan vaatteet käytettynä, niin kyllä sitä välillä "sortuu" ostamaan kalliita/merkkivaatteitakin, eikä siitä oikeastaan tule edes huonoa omatuntoa, koska joskus vaan löytyy _jotain niin ihanaa_ ja sitten aina perustelen itselleni, jos omatunto alkaakin kukkaron pohjalta kolkuttelemaan, että voihan sitä välillä satsata laatuun ja ostaa uutta, kun _yleensä_ hankkii kaiken käytettynä ja edullisesti :)

    VastaaPoista
  25. Kivat kurikset! Eikä olleet kallitkaan, ainakaan MoloKidseiksi. :)

    Mitä tulee miesasiaan, niin voisit kyllä ottaan tuon meidän turjakkeen. Sillä on hyvä kamera jota se osaa käyttää, mutta uudelleenkoulutus likaisten sukkien lattialle jättämisestä, vessanpöntön renkaan alas laittamisesta ja haisevista kalanperkuujätteistä lavuaarissa lienee vain toiveajattelua. Ei se ole kovin kranttukaan, sehän on mun kanssani! :D

    VastaaPoista
  26. [...] kohtaa ollenkaan. En ollut nähnyt kurahousuja sitten viime kesän  ja oletukseni oli, että turhamaisuuksissani hankkimat kirkkaat housut eivät seuraavaa käyttäjää tule saamaan, keltainen väri tuntui jo ostohetkellä [...]

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images