Haalareita ja muita vaatteita ghetossa

Puimme tänä aamuna aikaisin (naapurin tyttö mukaan lukien) luotiliivit päällemme ja lähdimme lähiöön väistelemään huumeneuloja ja puskissa a...

Puimme tänä aamuna aikaisin (naapurin tyttö mukaan lukien) luotiliivit päällemme ja lähdimme lähiöön väistelemään huumeneuloja ja puskissa asuvia kodittomia. Tämä on näes Itä-Helsinki ja ainakin ne, jotka eivät täällä asu, tietävät kuinka ankeaa täällä on!

Naapurin kolmasluokkalainen esitteli jo eilen uutta jumpsuitiaan, mikä oli tänäänkin päällä. Saman puvun huomasin itsekin pari päivää sitten Stadiumissa, vaikka en itse mikään potentiaalinen haalarityyppi missään tapauksessa ole. Lapsille kuitenkin haalarit mielestäni sopivat kun ne peittää kätevästi selän ja ovat mukavia päällä.Stadiumin jumpsuitti on merkkiä WARP, mikä taitaa olla Stadiumin oma merkki, ellen ihan väärin ole ymmärtänyt. Haalari oli löytynyt alesta alle 30 euron hintaan, mikä on aika kohtuullinen hinta hyvälaatuisen oloisesta collegepuvusta. Näitä löytyy netin puoleltakin muuten. Warp ei ole mulle mikään vanha tuttavuus, vaan löysin merkin sattumoisin pyöräilykypärää etsiessä. Nyt kuitenkin olen alkanut tykkäämään kovastikin yksinkertaisia street/urheiluvaatteita sisältävästä mallistosta, missä on hintakin kohdillaan. Parasta vaatteissa on, ettei niihin ole monesti lisätty mitään suurta merkkiä tai logoa, sillä usein vaatteet ovat parhaimmillaan yksinkertaisina.Omalla pojallakin oli sattumoisin jumpsuitti aamulenkillä päällä. Se taas on KappAhlista, mistä on muodostunut meille omaksi yllätyksekseni ihan lempivaatekauppa juuri samoista syistä mitkä ylläkin mainitsin. KappAhlin lastenvaatteet ovat myös mukavan yksinkertaisen näköisiä, aika edullisia ja mielestäni ovat kestäneetkin hyvin. Kevättalvella hankittua haalaria löytyy vieläkin valikoimasta parilla kympillä. Muita Kappahlin kivoja vaatteita on minusta muun muassa


Avaruusbody 9.95 €, välikausihaalari 34.95 € ja luomupuuvillainen neulehaalari 24.94 €.


Ei nämä mitään ekomerkkejä ole kumpikaan, mutta ainakin KappAhl on viemässä tuotantoaan koko ajan ympäristöystävällisempään suuntaan. Newbie-mallisto on kokonaan luomupuuvillainen, mutta myös muissa mallistoissa tapahtuu kehitystä ekologisempaan suuntaan. Näistä asioista löytyy enemmän tietoa täällä, löysin sivun kun monesti googlettelen ketjumerkkien ympäristölinjauksia iltapuhteina. Harrastuksensa kullakin...


Niin ja nyt siellä KappAhlissa oli taas mustia magic-laihdutusfarkkujakin! Tekstistä huomaa, että joku on käynyt Itiksessä päiväkotivaatteita etsimässä. Mentiin ihan sieltä Tallinnanaukion puolelta sisään, meitä ei muutama laitapuolenkulkija haittaa yhtään :)

14 kommenttia

 1. Toi välikausihaalari on ihan loistava! Meillä on ollut noita kaksi, punainen on edelleen jemmassa juniorille, toivottavasti sopii keväällä. Neiti kieri ja konttas raksatyömaan sepelillä, ja mitään jälkiä ei tullut. Harmi kun koot loppuu 86cm.

  VastaaPoista
 2. Ah tuo avaruusbody on mahtava! Kun olisi vielä musta eikä sininen niin muuttaisi meille tällä samalla sekunnilla!

  VastaaPoista
 3. Meillä oli tuo neulehaalari koossa 50, jäi jo pieneksi mutta oli aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 4. meidän raksalapsi k:lla on myös tuo sama haalari. jotenki pähee kun on nimikointi ja kaikkee.

  VastaaPoista
 5. No niinpä! Ja KappAhlin kootkin on niin paikkaansa pitäviä ettei siitä todellakaan ole yhtään isommalle :(

  VastaaPoista
 6. Minä tykkään sinisenäkin kovasti. Voisi kyllä muuttaa meillekin, mutta ei ole nytbodyn tarvetta.

  VastaaPoista
 7. K:lle ei mahdu tollanen enää :( Ois ihana. Villa on ihanaa. Josta tuli mieleen et hankin tänään virkkuukoukkuja ja aion virkata pipon sun inspaamana, löysin pinterestistä sen pallotupsulippiksen.

  VastaaPoista
 8. Joo, meidänkin K:lle se käy tosi mainiosti. Ja ihmeen kauan pysynyt haalari sopivana, nyt on lahkeet ehkä hiukan lyhyet mutta menee vielä kesän.

  VastaaPoista
 9. meidän likalla on kans tuo haalari! on kyllä ollu tosi jees! on ollu kesälläkin päällä, ku suomen kesä on nyt ollu mitä on, ni on hyvä, ettei oo toppausta. toivon, että viel menis syksyllä, mut saapi nähdä, vielä vaikuttaa ihan hyvältä, vaikka koko on 80 ja nyt käytössä 80, ja lisäks joitain 86.

  VastaaPoista
 10. Se haalari oli puuvillaa :) Ja oi oi, sellainen pallotupsupipo pitäs itekin virkata, mut ehkä itelleni koska jäbä on vielä liian pieni sellaiseen tupsuun kun vaaka-asennossa lähinnä hengailee :)

  VastaaPoista
 11. Eiku niin onkin, niin mä kirjotinkin :D mä fiilistelin jo meidän merinovillavaatteita ajatuksissani. mutta ihana puuvillakin tuossa, söpö malli.

  VastaaPoista
 12. Hipsterivauvalle avaruusbody, vau! :D

  VastaaPoista
 13. Ehdoton iltakahviseuralaiseni city-lehti juuri kertoi että lapsesta kasvaa hipsteri kun sillä on päällä me&ita <3

  VastaaPoista
 14. Ehdoton iltakahviaseuralaiseni city-lehti juurikin kertoi, että me&i kasvattaa lapsista hipstereitä, vaikka ne syntyisi ihan tavallisina lapsina..

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images