Polarn o. Pyret arvonta on päättynyt

Polarn o. Pyretin sponsoroiman arvonnan kysymys kuului vaikuttavatko ekologiset arvot (lasten)vaatehankintoihin. Kiitos kaikille mahtavista...

Polarn o. Pyretin sponsoroiman arvonnan kysymys kuului vaikuttavatko ekologiset arvot (lasten)vaatehankintoihin. Kiitos kaikille mahtavista vastauksista, niitä tuli todella paljon ja monet kirjoittivat pitkiä ja pohdiskelevia vastauksia. Ihanaa, että tämän blogin lukijat jaksavat osallistua keskusteluun pelkän osallistumisen lisäksi, tykkään teistä siksi niin kovasti! <3

Palkintona arvonanssa oli kaksi Polarn o. Pyretin aikuisten luomupuuvillainen raitapaitaa, punainen koossa M ja sininen koossa L. Ne menevät seuraaville lukijoille

Sininen L: AnnaL, joka kommentoi:Koko L

Ostotottumuksiini vaikuttaa eniten se, että ostan tarpeeseen. Hankin luomupuuvillaa lapselleni ja itselleni mielellään, mutta usein ulkonäkö vaikuttaa enemmän mitä materiaali.

Punainen M: Tarja, joka kommentoi:


Ompelin paljon kamppeita ekalle lapselle kierrätyskankaista, eli lähinnä kirppikseltä halpoja aikuisten vaatteita ja niistä sitten tein bodya ja muuta. Uutena suosin kotimaista ja muita pohjoismaisia vaatteita. Toinen lapsi sai niin paljon mummultaan, ettei ole ollut oikein intoa hankkia mitään itse.

Ostopäätöksiin vaikuttaa koko perheen kamppeissa ehdottomasti ekologisuus. Toki hintaakin joutuu tsekkaan, mutta yleensä panostaessa luomuun/kierrätykseen, saa rahalle vastinetta eli kestävän tuotteen. Luomupuuvilla on ykkössuosikkeja vaihtoehtoisten materiaalien (lempparina hamppu) rinnalla. Puuvillan tuotannon vaikutuksista ympäristöön ja tuottajien tilanteista on surkean vähän tietoa peruskuluttajalle helposti saatavilla.

Laadukkaitten materiaalien ansiosta vaatteet pääsee kiertoon vuosikausiksi. Itse oon myös ommellut just noita resorijatkoja hihoihin ja helmoihin sekä lahkeenusuihin, ja potkuhousuista sukkaosat nips pois ja resorit tilalle. Potkareitten käärittävät resorilahkeet ja jatkettavan neppariolkaimet on ihan must. Kymmenen vuotta sitten ne piti kuitenkin itse ommella, oiskohan tänäpänä jo saatavilla kaupoista..?

Polarn o. Pyret on yksi uusimpia tuttavuuksia, josta tuli heti henk.koht. hypetysmerkki.

Juu ja punaista M-kokoo tahtosin.

Arvonnan voittajiin otan yhteyttä viikonlopun aikana niin sovitaan postittamisesta! Kiitos osallistumisesta ja mahtavasta mielipidemäärästä kaikille!


4 kommenttia

  1. Wau! Enpä uskonut onnen potkivan. Sähköpostiasi odotellessa KIITOS!! AnnaL

    VastaaPoista
  2. No hei! Saat viestin tätäkin kautta kun nää vastauksethan tulee meiliisi. Eli siis laittaisitko osoitteesi minulle meilillä niin pistän paidan maanantaina postiin!

    VastaaPoista
  3. kaikki on siis tavoitettu, hyvä hyvä! paketit postiin maanantaina!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images