Detoxia ja vertaistukea pylleröille

Kauneuden eteen pitää kärsiä, mutta ilmeisesti myös terveyden eteen. Aloitin maanantaina puhdistuskuurin ja tavoitteena olisi muutenkin kave...

Kauneuden eteen pitää kärsiä, mutta ilmeisesti myös terveyden eteen. Aloitin maanantaina puhdistuskuurin ja tavoitteena olisi muutenkin kaventaa uumaa 7 cm verran ennen syksyä (tai talvea viimeistään) lähinnä ruokavalion tiukentamisella terveellisemmäksi, mutta ei pienemmäksi.

Olen löysäillyt aika lailla viime kesästä, syönyt mitä huvittaa ja niin paljon kun on huvittanut. Ajattelemattomuus vei lopulta siihen, että teki mieli syödä vain herkkuja ja paljon. Muutama hetki sitten alkoi olo jo tuntumaan niin tukalalle, että päätin hieman muuttaa ruokavaliotani ja aloitin luomulitkut. Ensiksi vedin testimielessä Pukka-merkkistä vitalisejauhetta (myydään kyllä ihan Suomessa luontaistuote/hippikaupoissa vaikka linkkasin merkin omille sivuille) veden kera ja ihme kyllä se teki terää aamuihin, vaikka ei maistunut yhtään niin hyvälle kuin merkin teet . Nyt maanantaista vaihdoin punajuuri-mustikka-pahamaku litkun Pukkan clean greens detox jauheiseen, mitä kuvailisin lähinnä pahanmakuiseksi, mutta toimivaksi. Viimeisestä detox-kuuristani on vuosia, mutta muistelisin etten kyllä MethodDraine detoxilla ravannut vessassa näin paljon saati saanut tuloksia. Maun sen sijaan kyllä muistan olleen paljon parempi, että ilmeisesti tehokkuus vaatii ainakin kuvottavan spiruliinan?

Ajattelin vetää detox-jauhetta aamuisin veden kanssa n. 20 päivää ja sinä aikana muokata ruokavaliota pikkuhiljaa terveellisemmäksi ja sitten puhdistuskuurin loppuessa kiristää ruokavalion niin, että herkut kuuluisivat vain viikonloppuihin. Eli siis normaalia ruokavaliota kohti pienin askelin, nyt olen kyllä syönyt joka päivä jotain herkkua kuten salaisen blogiystävän lähettämät namit. Kokonaan en herkkuja edes halua jättää, mutta ne on viimeisen vuoden aikana arkipäiväistyneet ihan liikaa.

Mietin tässä sellaista, että onko joku muu aloittanut/aloittamassa jonkinlaista pientä kehonkutistuskuuria? Olisi hauska perustaa vaikka suljettu facebookryhmä, missä voisi kertoa edistymisestään. Ainoa kriteeri mulla ois, ettei pelattais vaa'alla vaan mittanauhalla kun en oikein usko vaakaan kutistamisessa (saan kiloja pois helposti, mutta sentit on ne mitä haluaisin pois) ja että tavoitteet olisi maltillisia. Eli siis ei mitään painonvartijahommia, vaan ihan tsemppiä muutamien senttien hävittämisessä. Jos innostuit, jätä kommenttisi mukana meiliosoitteesi (ei näy muille) niin meilailen vaikka jos innokkaita tulisi useampikin.

69 kommenttia

 1. Sama homma täällä, karkit ja keksit on arkipäivää :( Tosin, nyt on viikon ollut herkkulakko päällä ja tuntuu jo paljon paremmalta! Olisin mielelläni mukana vertaistukiryhmässä! :)

  VastaaPoista
 2. Ei yhtään hullumpi ajatus tuo sinun! Olen itsekin tässä päättänyt tsempata ihan tosissaan tuon herkuttelun suhteen, kun mukulan tulon jälkeen on jotenkin ote päässyt lipsumaan..

  Itse en olekkaan koskaan kokeillut mitään tuommoisia detox-juttuja :o

  VastaaPoista
 3. I'm in, I'm in, I'm in!!! Toi salainen faceryhmä kuulostaa ihan älyttömän hyvältä. Todennäköisesti juuri mitä tarvitsen. Minulla on vähän sama tilanne kuin sinulla, syömisiä ei ole tullut katsottua. Ainut ero on että minulla se on jatkunut jo 2,5 vuotta, koko kotiäitinä olon ajan. Syksyllä olen lähdössä uutta tutkintoa hakemaan ja olisi kiva olla vähemmän plösö. Olen ostanut Cocovin detox paketin mutta aloittaminen tuntuu vaikealta. Myös "Natural makeover diet" kirja on erinomainen. Tämän kirjan detoxin olen tehnyt useamminkin ja joka kerta lähtee noin 3,5-5 kiloa (vain viidessä päivässä!) ja olo paranee huomattavasti. Ja kaikkein parasta on että nälkää ei ole tarkoitus nähdä.

  Ole kiltti ja perusta tämä ryhmä! :)

  VastaaPoista
 4. Osallistuisin kaventumiseen mielellään! Nyt menossa herkuista hidas vieroittuminen.... onnistunut vaihtelevin tuloksin. Ruokavaliota on myös kevennetty, joka näin kesällä on melko helppoakin kun kaikkia tuoreita ja keveitä herkkuja on helppo löytää. Tosin jäätelölle en ole vielä oikeen löytänyt korvaavaa tuotetta!

  VastaaPoista
 5. Täällä kans yks joka vois lähtee ryhmään! Mulla on aivan sama juttu. Toisen lapsen jälkeen on herkuista tullu melkein jokapäiväisiä ja samoin punaviinilasillisesta :/ Nyt oon kans aloitellu pikku hiljaa vieroitusta ja vähän siinä onnistunutkin.. On se vaan niiiiiin vaikeeta :(
  t. Pahimman luokan sokeriaddikti

  VastaaPoista
 6. Suljettu face-ryhmä olis just sitä mitä itsekin kaipaan, kun kannustus olis tarpeen muttei mun luonnolle sovi tehdä tästä projektista mitään haloota. Mukana siis jos perustamaan ryhdyt! Ja onnea matkaan!

  VastaaPoista
 7. Mä kaipaan just tällaista tsemppiryhmää! Oon tosi huono tekemään mitään ilman jonkin sortin painostusta. Voisin itse ehkä jättää karkit kauppaan, mutta jos ukko vetää vieressä namia/sipsejä niin en hemmetissä katso vieressä tyhjin suin. Itsekuri on siis hakusessa.

  Tyttöni on kohta vuoden ja imetän enää 1-2 kertaa vuorokaudessa. Oon koko vauvavuoden vetänyt herkkuja napaan aivan surutta ilman suurempia seurauksia, mutta nyt imetyksen vähennyttyä huomaa kyllä syöneensä hyvin.

  VastaaPoista
 8. MINÄ, HEP! Selvisin raskaudesta kohtuu pienin tuhoin mutta tää kotimammailu on parissa kuukaudessa käynyt hyvin hyvin turmiolliseksi. Nimim. ai mikä oikea ruoka?

  VastaaPoista
 9. Olen kanssa taistellut painoni kanssa keväästä lähtien, kahdessa vuodessa tullut 10kg lisää (ja ei, en ole ollut raskaana tms) ja kesän alussa päätin ottaa itseäni niskasta kiinni tiukalla ruokavaliolla. Hyvin toiminut, vaikka välillä tiukkaa onkin tehnyt, ja dieetin tueksi otin myös nesteenpoisto-teen, kylläkin hiukan muunneltuna nautittuna. Eli sekoitetaan 1 rkl nesteenpoisto-yrttiteetä, 1 rkl muuta teetä ja 2 dl kiehuvaa vettä. Annetaan hautua noin 10 minuuttia ja siivilöidään kannuun (lisätään mahdollista makeutusta). Lisää vettä noin litra ja laitetaan jääkaappiin jäähtymään. Mahtava kesäjuoma ja hyvin poistaa nesteitä! Aina vaivannut kesäturvotus on poissa. Suosittelen lämmöllä, auttaa muutenkin vähentämään kiloja. Herkkujakaan ei tee niin paljon mieli, kun nappaa vaikka välillä omenan tms. Helpommin sanottu kyllä kuin tehty.. =) Namia haluttaa tälläkin hetkellä.. =)

  VastaaPoista
 10. Samanlaista projektia täälläkin, tosin mulla olis tarkotus painoakin saada vähän pois, kun sitä raskauden jäljiltä vielä on. Oon kuukauden harrastanut taas aktiivisesti liikuntaa, pääasiassa pilatesta 2krt/vk ja sinä aikana on lähtenyt yhteensä 37cm pois strategisista mitoista. Kyllä tuntuu hyvältä, vaikkei vaa'an lukemat ole mihinkään liikahtaneet. Siihen taitaa tarvita perusteellista ruokaremppaa, vähän meinaa sama kuin Norssiksen tekstissä että "mikä oikea ruoka?". Se yks lämmin ateria joskus iltamyöhään kun ei hirveesti auta.

  Ryhmä kuullostaa hauskalta, voisi saada jopa jotain vinkkejäkin, joita ei ite ole tullut ajatelleeksi :)

  VastaaPoista
 11. Täällä sama homma, herkuttelu lipesi käsistä jokapäiväiseksi. Nyt olin kk herkkulakossa, teki hyvää. Nyt herkkupäiviä on vain lauantai. I'm definately in!

  VastaaPoista
 12. Oisin ehdottomasti mukana ryhmässä. Koira sai eläinlääkäriltä nivelvaivojen takia laihdutuskäskyn ja multa alkaa loppua housut kesken, tavoitteena on molemmilta 10% painoa pois syksyyn mennessä (tai mulle käy myös se, että vanhat housut mahtuu taas jalkaan). Yritetään molemmat syödä terveellisesti ja lenkkeillä, koiran syömisten kyttääminen on yllättäen helpompaa kuin omien. :D

  VastaaPoista
 13. Mukaan :D Mulla alkoi jo lupaavasti kun kolme vikaa viikkoa.. Tänään oon syönyt jo jäätelöä, puoli litraa limsaa, lettuja.. Joo ja ruokaakin, sellasen miniannoksen mitä lapsetkin xD

  Ja saa julkaista mailinkin, blogijuttuja varten sinne tulee kaikkea sälää kuitenkin kippuralla@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mieki haluaisin mukaan ryhmään! Raskaudesta on nyt puoli vuotta. Imetän edelleen joten mitään tiukkaa "kuuria" ei voi vetää, mutta ruokaremontti ois kovasti tarpeen. Kaikki herkut maistuu ja itsekuri on kovasti hukassa. Paino jämähti siihen, mitä se oli viikko synnytyksen jälkeen, kun turvotus oli lähtenyt. Mutta tarkoitus ois ennen kaikkea syksyn tullen mahtua paremmin omiin vaatteisiin :)

  VastaaPoista
 15. Mulle on käynyt niin, että oon yllättynyt siitä, kuinka kotiäitiaika onkin syömisen kannalta tosi paljon vaikeampaa, kuin raskaus missään vaiheessa oli. Pikkuhiljaa herkuttelu ja jatkuva pieni napostelu on johtanut siihen, että puntari näyttää pelottavia lukemia, mutta eniten hirvittää peilikuva - mielestäni ideasi pelkän mittanauhan kanssa pelailusta kuulostaa hyvältä, koska aikaisempi kokemus on näyttänyt, että numerot ei aina kerro totuutta siitä, kuinka kevyt olo on, tai kuinka sopusuhtaiselta näyttää!

  VastaaPoista
 16. Paasenko mukaan? T. Muumimasu

  VastaaPoista
 17. Tahtoo mukaan!! Tämä kotiäiteily on ollut ihan turmiollista mun (ennestäänkin pyöreille) linjoilleni! Yritys on ollut kova siirtyä terveellisempään ruokavalioon, tästä karkkia kerran päivässä vähintään ruokavaliosta... mutta kun se on muka niiiiiin vaikeaa kun kukaan ei ole potkimassa perseelle! :D Vertaistuki olisi siis tosi tarpeen!

  VastaaPoista
 18. Pääseekö mukaan vaikka ei ole lapsia?

  VastaaPoista
 19. Mäpä perustan sen viikon alkuun mennessä!

  VastaaPoista
 20. Joo määkin mielelläni osallistun ryhmään :) raskaussenttejä on vielä jäljellä liikaa eikä ne itestään lähde mihinkään. Tollanen ryhmä voisi olla hyvä tsemppari ja tuki!

  VastaaPoista
 21. Pääsenkö määki mukkaan? Imetän luultavasti viälä ainaki puali vuatta, eli kunnolla laihruttammaan en voi ruveta, mut herkkuviarotusta tarttisin. Aina aattelen, että syän vanhat suklaat kaapista ja sitte en osta uusia, ja kumminki ostan. En tiiä miten se oikeen tapahtuu, käsi vaan ojentuu karkkihyllylle vaikka aivot huutaaa että "eeiiiiii!". Ja jos herkut pääsee loppumaan, ni myllään kaapisa ko hullu, pakko saara jottain makkeeta. Toiset laihtuu ko imettää ja mää vaan lihon.

  VastaaPoista
 22. Ihanaa, mäkin haluan mukaan! Suht tuoreen pikkukakkosen syntymän jälkeen on jäänyt raskausherkuttelu liian isolle vaihteelle ja käsi käy herkkukaapilla todella liian usein... Tsemppiä - litkut on pop!

  VastaaPoista
 23. Minäkin haluaisin tulla mukaan. :) Kotiäiti (tai kotirouva, kuten ennen muinoin tavattiin kutsua, kuulostaakin heti fiinimmältä) täälläkin ja 20 kiloa olisi tavoitteena jättää pois kelkasta mahdollisimman pian. Ihan viikossa parissahan se ei tule onnistumaan, mutta sanotaanko, että bikinikuntoon ensi kesäksi olisi tavoitteena. Laitapa koodia, niin laitetaan läskit kartanolle!

  Ps. Blogisi on kuulunut suosikkeihini jo pitkään. Kiitos mehevistä kirjoituksistasi!

  VastaaPoista
 24. Täällä kanssa sama juttu.
  "Herkuton heinäkuu" menossa, mikä on nyt tarkoittanut että vedän vaan yhden paketin Dominoita päivässä.

  En edes uskalla ajatella mittanauhaa.

  Tsempitykset anyhow, mä meen potemaan morkkista (ja syömään lämppäreitä).

  VastaaPoista
 25. Hyvä hyvä :) Pienillä jokapäiväisillä muutoksilla on hyvä lähtee liikkeelle ja herkutella vaikka yhtenä päivänä viikossa. Kannattaa tarkistaa paljonko on proteiinia päivän ruokavaliossa, sillä pysyy paremmin nälkä poissa. Aikuisen tarve on n. 2,5g proteiinia painokiloa kohti (ainakin näin oon joskus lukenu). Kannattaa syödä 3h välein, että aineenvaihdunta pysyy käynnissä ja verensokeri tasasena, ettei tuu niitä suklaapatukan ahmimis kohtauksia kaupan kassalla ;) <-that was me before.. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 26. sitten meistä kaikista tulee bikinifitnesstätejä :D On kyllä hyvä, että on näin lähellä tällainen alan ammattilainen, vähän kimmoketta omaan suoritukseen!

  VastaaPoista
 27. Kuulostaa niin tutulta nuo muiden kommentit. Olisin siis kiinnostunut itsekin!

  VastaaPoista
 28. Hep! Täältäkin löytyisi yksi kotirouva mukaan. Synnytyksestä puoli vuotta, imetys käynnissä ja röllöt vaan suurenee. Ja tarkoitus olisi kasvattaa apinoita (2kpl) vielä vuosi kotona. Siinä ajassa saisin varmaan tuplattua painoni.. Ajatuksissa ei niinkään ole laihdutus, vaan kaiken sokerimössön yms. pois jättäminen. Tarvitsisin varmaan sen luisevan englantilaisen naikkosen apua, saisi lyödä viikon syömiset näytille ja sitten letkun takapuoleen.

  VastaaPoista
 29. Hei joo! Mää kans. Oon vähän tällänen mussunmussun,namsnams, jotain mättöö ja äkkiä tyyppi. Ihan liian arjeksi muodostunut herkkuilu :/. Vertaistuki ois aivan huippujuttu, ei tarvis yksin päivitellä ja manata..

  VastaaPoista
 30. Tännekin olis vertaistuki ihan tarpeen tuossa ruokaremontissa. Raskausdiabeteksestä kärsiessä olin tiukkana herkkujen suhteen, vaan kun napero pullahti ulos, niin herkkuja on pitänyt mättää välillä kaksin käsin. Syksyllä sokerikontrollissa olis ihan kiva saada puhtaat paperit!

  VastaaPoista
 31. Niin, pääseekö mukaan, vaikka on vielä lapseton eli kilot on tullut jostakin muusta kuin kotiäitiaikana tai raskaudesta. Olisi kiva päästä tsemppiryhmään mukaan! Joskus olen kokeillut jotain detox-valmistetta ja muistan vieläkin se, että jos siitä ei muuta hyötyä ollut niin makeanhimon se ainakin vei mennessään. Jotain valmistetta voisi käyttää kyllä taas pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
 32. Hiphei, olisin ehdottomasti mukana jos sallitaan. Imetyksen vuoksi en toki voi varsinaisesti laihduttaa, mut herkuttelun lopettaminen tuskin on imettäjällekkään kiellettyä. Ei oo yhdeksässä kuukaudessa imetys vieny kiloja, josko tämä veisi, toivoa ainakin sopii.

  VastaaPoista
 33. Mä voisin olla mielelläni mukana. T. Viis vuotta sit kun aloin odottaa ekaa olin 15 kiloo pienempi.. :/ Ehkä syystä minkä säkin tiedät, en oo viime aikoina ees välittänyt syömisistä ja ollu vaan tyytyväinen, mut en tosiaankaan on sinut "uuden" kehoni kanssa.

  VastaaPoista
 34. Joo, mukana ehdottomasti!
  Mullakin on aina aikomus aloittaa terveellisempi ruokavalio, mutta sitten kompastun johonkin karkkipussiin tai mokkapaloihin..
  Mullakin on vielä imetys päällä, mutta terveellisestihän aina voisi elää. Tälläinen tsemppiryhmä on just sitä, mitä tarvitsen. :-)

  VastaaPoista
 35. Oon ehdottomasti mukana, jos huolitaan joukkoon. synnytyksen jälkeen kilot karisi mutta joka iltainen mässäily kyllä on tuonut kaiken takas..
  Oon innostunut aamu-smoothiesta johon työnnän kaikkee terveellistä ällötystä ja peitän maun lime-inkivääri- mansikka yhdistelmällä. Jos ei ihan kilot vielä karise niin ainakin olo kohentuu huomattavasti.

  VastaaPoista
 36. Hei, ryhmä on perustettu mutta annan osoitteen meilillä su-iltana niille jotka eivät saaneet sitä vielä. en ehdi nyt meilaan kun pakkaan mökkiyötä varten.

  VastaaPoista
 37. Minäkin voisin uskaltautua mukaan (vaikka tämmöinen yhteisöllisyys vähän jännittääkin ;)). Terveempi elämä -projekti käynnistyi tänään jättämällä sokerit pois ruokavaliosta. Melkoinen cold turkey siis, alkukesä kun on mennyt aika jäätelöpainotteisella linjalla. Uhh. Katsotaan miten käy, tavoitteena siis erityisesti parempi olo, mieli ja keho. Kilot menee mitkä on mennäkseen. Vertaistukea siis myös tälle pyllerölle, kiitos! :)

  VastaaPoista
 38. Täällä yksi ryhmään ilmoittautuja myös;)! Loppuraskauden tavoite olla vetämättä övereitä ja syksyllä vaunulenkein aloittaa kävelyllä, edetä hölkkään& juoksuun ja tietty tsempata, ettei tule väsyneenä mussutettua mitä sattuun... Yhteensä tulee olemaan n. 25kg pudotettavaa (riippuu siitä, miten paljon synnärillä tippuu), joten projekti on aikamoinen;/

  Ps. Löysin tähän teemaan inspiroivan blogin männä viikolla: www.myprojectisme.fi

  VastaaPoista
 39. Sori, linkki katkesi... Eli tässä uusiksi:
  Www.myprojectisme.blogspot.fi

  VastaaPoista
 40. Haluaisin kovasti mukaan tsemppiryhmään! Samaa sarjaa olen kuin monet muutkin edellä kommentoineet, eli kotiäitinä olo ei ole tehnyt hyvää ruokavaliolle tai vyötärönympärykselle.. Imetyskin on juuri loppunut niin ei pala kaloreita sinnekään. Pienin muutoksin olen jo lähtenyt liikkeelle ja päässyt liikunnan makuun. Herkkujen vähentäminen on se vaikein juttu ja siihen vertaistuki olisi korvaamaton apu!

  VastaaPoista
 41. Ryhmä kuulostaa juuri siltä mitä minäkin tarvitsisin, voisinko päästä mukaan? Minä täysimetän, joten varsinaista laihduttamista en ala harrastamaan, mutta joku roti täytyy saada. Raskauden jäljiltä kroppa ei tunnu ollenkaan omalta.

  VastaaPoista
 42. Mukana!!! Loistoidea kerrassaan :) pääseekö vielä?

  VastaaPoista
 43. Moikka,

  pääseekö vielä mukaan? olisi mahtavaa kaventaa tuota vatsalöllöä näin 9kk vauvan syntymän jälkeen, mutta herkut ne vaan vetää puoleensa..jos tästä vertaistuesta saisi siis motivaatiota fiksumpaan syömiseen. Kiitos jo etukäteen Mutsi!

  VastaaPoista
 44. Heitä Detoxit sun muut moskat roskiin ja syö sitä, mikä nyt on parasta ja kevyttä eli tomaatteja, salaattia, vesimelonia, kurkkua... Muutama uusi peruna tietysti mukaan. Tomaatteja kun syöt kilon, niin ei varmasti ole nälkä! Lisäksi raejuustoa ja muita maitotuotteita ja kalaa, kanaa kevyesti kypsennettynä. Nameja yms. hyvin vähän tai ei lainkaan. Näin minä aioin toimia; ruuat on herkullisia ja kevyitä. Ja myös mun pitäisi saada painoa alas...

  VastaaPoista
 45. Älä kokeilekaan. Katso mun kommenttini alhaalta. Poppakonsteja painonpudotukseen ei ole. Kevyttä ruokaa ja lisää liikuntaa - siinä yksinkertainen resepti.

  VastaaPoista
 46. Mä haluan myös mukaan, vaikka lapset on jo aikuisia. Läski on ikuista!

  VastaaPoista
 47. Mäkin menen mökille ja olen siellä yötä!

  VastaaPoista
 48. Musta on kyllä kiva, että nesteet lähtee liikkeelle ja nestettä poistavat teetkin olen kokenut itselleni toimiviksi. varmaan ihan kroppakysymyskin mikä toimii, mutta yleensä kevyempi olo motivoi pysymään terveellisemmässä elämässä.

  VastaaPoista
 49. Vieläkö pääsisi ryhmään mukaan? Kuulostaa just siltä mitä tarttisin, ettei into rähän orastavaan elämäntapamuutokseen heti hiipuisi. Oma tavotteeni on melkein vuoden päästä, siskon häissä kun aion olla ainakin 10kg kevyempi, miksei enemmänkin. Sitä makeanhimoa kun on niiin vaikea vastustaa!

  VastaaPoista
 50. Enpä uskokaan, että tulee kokeiltua. Meillä on taas alkamassa terveellisemmän ruokavalion tsemppaaminen ja liikunnan lisääminen.

  Motivaatiota vain jostain..

  VastaaPoista
 51. Täällä ois kans yks kotiäiti, joka mieluusti tulis tsemppiryhmään mukaan. Kohta puol vuotta synnytyksestä ja pitäis reipastua ruokavalion kanssa, vaikka siis yhä imetän. Ei mahu vielä raskautta edeltävät vaatteet ees päälle, ja siitäkin pitäis jatkaa vielä reilusti et pääsis ylimäärästä eroon..

  VastaaPoista
 52. Heh, täällä sama homma! Yritän olla tällä hetkellä karkkilakossa mikä on tähän mennessä johtanut vaan siihen, että mätän muita herkkuja kaksin käsin :D Toisaalta ajatus ryhmään kuulumisesta pelottaa, mitä jos kaikki muut onnistuu ja mun motivaatio on vaan edelleen hukassa... :D

  VastaaPoista
 53. Mä lähetän kaikille halukkaille kutsun ryhmään kunhan vähän kiire helpottaa. En halua jakaa linkkiä täällä, koska siellä on jo nyt parisenkymmentä ihmistä ja tarkoitukseni ei ole perustaa mitään kaikille uteliaille avointa ryhmää, vaan tosiaan vain niille lukijoille joita oikeasti kiinnostaa.

  VastaaPoista
 54. Jeps! Täällä olen nyt kaksikuukautta ollut laiharilla ja -10kg. Tarkoitus vielä pienentää n.10kilolla.. Raskauden myötä lihoin 20kg ja yhteensä nyt lähtenyt siitä -22,5kg. Ihan oman terveyden kannalta haluan hoikistua normaaliin painoon ja että jaksan juosta Valon perässä.
  Tää on mulle vähän niinku nyt tai ei koskaan -meininki, ku ollaan jo +30 :D
  Oon aiemmin vetänyt painonvartijoita, detox-kuureja jne ja nyt aloitin Cambridgella ja se toimii mulla.

  VastaaPoista
 55. Ja unohdin vastata siihen marsipaanihommaan, joo aikuisiällä vasta kunnolla tullut "himo" siihen :)
  Ja p.s. Näin kaikki tekee omalla tyylillään, mulle taas vaaka on se "juttu", kun sulle mittanauha. Mut tärkeintä että voi hyvin ja on tyytyväinen itseensä ja kroppaansa.

  VastaaPoista
 56. Kuulostaa niiin tutulta :D Mä aattelin nyt kokeilla josko se ryhmäpaine kerrankin auttais, kun tähän saakka laihkariryhmiä on tullut välteltyä just tuosta syystä. Imetys loppuu muutaman kuukauden sisällä kokonaan ja voi elämän kevät mihin kuntoon sitä paisuukaan jos sama tahti jatkuu... Ja ainahan voi hiljaa vetäytyä takavasemmalle, jos projekti ei tunnukaan omalta. Reippaasti vaan haasteita päin! :)

  VastaaPoista
 57. Minäkin tulisin mielelläni mukaan. Paino on jämähtänyt pahasti paikoilleen kotiäiteilyn myötä eikä suunniteltu 1 herkkupäivä viikossa päde, kun mies tekee milloin mansikkakakkua/mokkapaloja/pullaa mun kielloista huolimatta. Yhden illan voin kieltäytyä, mutta jääkaappia avatessa sokeripommit hyppää silmille ja taas mennään. Jumppakortti on voimassa mutten saa mentyä sinne. Hävettää olla lihava, muksu on pian vuoden. -10kg olisin supertyytyväinen , mutten onnistu yksin.

  VastaaPoista
 58. Ehdottomasti mukana! jos tällainen tukiryhmä pistetään pystyyn! Tämä kahden vuoden kotona oleilu näkyy uumassa melkosena kiertymänä, taas kiertymä mielialassa. Tahdon takaisin vanhoihin itsevarmoihin mittoihin. Punkero kuittaa!

  VastaaPoista
 59. Mä kans haluan mukaan!10. heinäkuuta 2012 klo 15.47

  Moi, just tässä yritän jostain laatikon pohjalta kerätä motivaatiota hommaan, painoa on runsaasti liikaa ja ikä alkaa jo tuoda kaikenlaista rempaa eli jotain pitäisi alkaa tehdä. Mieluusti olen mukana jos vain ryhmän perustatte.

  VastaaPoista
 60. Hei täähän kuulostaa hyvältä! Oon ihan messissä jos ryhmään vaan mahtuu. :)

  VastaaPoista
 61. Ihana ajatus :) Ehdottomasti mukana. Tsemppiä ja vertaistukea plus motivaatiota tarvitaan.

  VastaaPoista
 62. Ääk, mä haluun mukaan! Tämmöinen tavallinen jo-jo laihduttelija.... tappelin viime vuonna 20kg pois ja nyt ne alkaa tulemaan takasin jos en tee jotain, apua!!

  VastaaPoista
 63. Joojoojoooo! Toivottavasti ehdin vielä mukaan, kaksi lasta ja kotiäiteily on jättänyt liian monta ylimääräistä kiloa varteeni ja tarkoitus on tosissaan keventää.

  VastaaPoista
 64. Perustitko jo? Pääseekö mukaan? :) Oon superinnokas taas. Alkuviikko.

  VastaaPoista
 65. [...] Ja pylleröiden vertaistukiryhmästä innostuneet, lähetän teille lopuille viestiä tämän viikon aikana. LUPAAN. Ollut kovasti menoa niin en ole jaksanut alkaa kaivamaan osoitteita yksi kerrallaan meiliin, mutta tällä viikolla sen teen! Share This entry was posted in haaste, terveys, urheilu, Yleinen by Oi mutsi mutsi. Bookmark the permalink. [...]

  VastaaPoista
 66. Tälläsen tarvisi, mutta sitten tarvisi ihan oikeesti jonkun vahtimaan tuohon kaapille. Imetyksen yritän lopettaa ihan tuota pikaa ja samaan vauhtiin pitäisi jotain alkaa tekemään.

  Uskaltaiskohan mukaan?!

  VastaaPoista
 67. Kutistua pitäisi kanssa :D Vertaistuki olisi niiiiin parasta!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images