Versacea Mutsilassa!

Ostin tuossa muutama päivä sitten vähän Versacea...eurolla kierrätyskeskuksesta :D Oikeasti en voi ymmärtää niitä nahkaisia merkkilaukkuja, ...

Ostin tuossa muutama päivä sitten vähän Versacea...eurolla kierrätyskeskuksesta :D Oikeasti en voi ymmärtää niitä nahkaisia merkkilaukkuja, joissa on joko sata kertaa merkkilogo, yksi iso bling bling merkkilogo tai ei merkkilogia ollenkaan mutta niin tunnettu malli, että varmasti Kontulan ostaripubien ruusutkin tunnistaa et hei, tää on Birkin.

Tää mun kiekkarilöytö oli vähän vastaisku näille statementtilaukuille. Luulin reppuni olevan feikki, mut ei se sitten kai ollutkaan! Löysin netistä muutamankin identtisen Versace Jeans-repun ja ilmeisesti tällainen malli on tosiaan ollut joskus tuotannossa. Oikeasti kyllä tykkään repustani, sillä tuo pussimainen kiristyssysteemi ja läppäkiinnitys on vuosien jälkeen tosi fressi, samoin kivipesty farkku ja siihen yhdistetty keltainen. Mut silleen sopivasti Lanzarote kuitenkin ;) Toi Versacen logo on kyllä niin läppä ja hienompi reppu olisi ehdottomasti ilman. Mut hei, porvarilla on varaa.

6 kommenttia

 1. Oisko toi voinu olla joku Versacen hajuveden tms kylkiäinen? Eniveis vois kuvitella joko tukholmalaiselle muotibloggaajalle tai Kontulan spugelle. Kuten double denimitkin.

  Btw lähin lomalle. Oon ny Joensuussa ja kommentoin kännyllä patjalta, taaperon varpaat suussa ja Simpson-kirjaa lukeva esiteini selän takana.

  VastaaPoista
 2. Ulkonäön puolesta vois olla, mutta ilmeisesti Versacella on ollut Jeans collection ihan myynnissäkin.

  Kontulan pubiruusuilla ja muotibloggareilla on muuten paljon yhteistä: yks päivä näin yhden ruusun baarin edessä ruusuisissa housuissa, täsmälleen samoissa mitkä löytyy myös Pupulandian Jennin kaapista.

  Ai sä menit sinne! No pitäkää lystiä!!

  VastaaPoista
 3. ps. tän päiväsen ostarikäynnin perusteella voisin ennustaa, että mustasta harmaaksi pestyt bootcutit ja ruskea nahkapalamokkaliivi on seuraava muotihitti tukholmalaismiesten keskuudessa!

  VastaaPoista
 4. :D kontulasta catwalkeille!

  Oon 2 illassa onnistunut kusemaan muksujen rytmit. Superäiti!

  VastaaPoista
 5. Tuon merkkistä hajuvettä on olemassa tai on ainakin ollut, ja tuo logo on pullon kyljessä.

  VastaaPoista
 6. No sit se on kylkiäinen silti! Ei vähennä repun arvoa yhtään mulla :D :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images